Räägivad jah, et Beckham võiks juba järgmine nädal mängida. Kui tahavad siis palun, aga juhul kui nad ta MM-iks ära lõhuvad, siis on küll ******is.
Mis puudutab keskvälja, minu ennustus oleks giggs,johnsen,butt, silvestre (fortune)
Bayerni mängust niipalju, et Salimahahimihidimidits tegi ühe parima kukkumise, mida ma kunagi näinud olen. Kui seda ikka aeg-luubis vaatad, siis tekib kahtlus, et ta treeningul kohe teeb selles osas eritrenni. Samas hea, et ära ei löödud.
Mis puudutab keskvälja, minu ennustus oleks giggs,johnsen,butt, silvestre (fortune)
Bayerni mängust niipalju, et Salimahahimihidimidits tegi ühe parima kukkumise, mida ma kunagi näinud olen. Kui seda ikka aeg-luubis vaatad, siis tekib kahtlus, et ta treeningul kohe teeb selles osas eritrenni. Samas hea, et ära ei löödud.
...ma arvan et ta ei tee trenni, talle on need kukkumised sisse programmeeritud.Mees teenib äärel väga palju vajalikke vabalööke.Ja ometigi,kui kaitsja ei mängi ta vastu kehaga, siis ta jookseb selle üle - nii, et kaitsjate suhtes väga ebameeldiv sell.
Teine mäng kujuneb arvatavasti raskeks- vaid kaitsesse ei tohi jääda, muidu teevad sakemannid ära
Aga loodame parimat
saab ka kodus olema ülimalt raske võita. 'pooli võib muidugi kritiseerida liiga kaitsele orienteeritud mängu pärast, kuid usun, et eile oli see õigustatud. Owen mängis targalt, mitte liiga teravalt - andis parem häid sööte, kui jooksis ise. Kõik selleks muidugi, et järjekordset hamstringi-vigastust ära hoida.
Kommentaar