Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Enne mulle isegi Depor meeldis,kuid peale eilset mängu ei meeldi.Vihkan isegi neid.Beckham tehti uuesti vigaseks,nagu esimese mängu veast ei piisaks.Sissesõit oli karm ja Becks viidi kanderaamiga ära.Krt Keane,Beckham,Johnsen väljas.Raskeks läheb,kuigi järgmiseks mänguks on Scholes tagasi.Giggs,Solskjaer ja Veron on heas vormis.Fortune näitas ka head mängu.Väratest rääkides oli Giggsi värav ikka super.Keskjoone lähedalt triblada läbi kaitsjate ja lüüa ilus värav Teine Depori värav oli ebaõnn,sest Barthez liikus ühele poole,kuid pall põrkus Buttist teisele poole.
    P.S. Manchester United võidab
    C’mon Man United!!!

Kommentaar

tr! ei ole küll real'i fänn, aga nende võit Bayern'i üle oli igati teenitud. ja 'kolki' said nad minu arvates kah rohkem kui nemad Bayern'ile andsid. tegemist oli siiski väga ühepoolse mänguga (ca 62/38). mis kõige tähtsam - ilusam jalgpall võitis. kaks tõika vaid, mis minu silmis reali mainet vähendasid. fännid -sinna pole suurt parata. Luis Figo -ei eita, mõned ilusad (isegi väga) liigutused. samas kogu see teater ajab ikka oksele.

mis Manu'sse puutub, siis samuti teenitud võit. samas ikka kahju kah. Depor mängis (kui kõik laabus) ikka väga ilusat jalgpalli (Arsenaliga näituseks). ja tegemist oli, Leverkuseni ja Panathinakose kõrval, selgelt väiksema klubiga. mängupildis jäi silma, et kui Keane ja Beckham eemal, mängis Veron tunduvalt paremini. vice versa sama lugu La Corunas nädala eest. hea näide, et mängib ikka meeskond, mitte nimekiri.

Kommentaar

Originally posted by Aramis

Ma arvasin, et kaotada Realile on auasi ja olin leppinud võimaliku kaotusega.Aga nüüd, peale mängu, olen ma vihane.Sellist Reali oleks hea meelega tahtnud võita - füüsiline mäng on üks asi ,aga kui appi võetakse karatelöögid, siis on asi kurjast.
        Minu arust olid selle mängu räpaseks muutmistel põhiteened just Bayerni meestel ja ebasümpaatia Effie vastu ainult suurenes.
        See mündietendus oli tobeduse tipp. Kohtuniku tegevusest jäi küll mulje, et tegu puhta simuleerimisega.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

[quote]Originally posted by Maarek

See mündietendus oli tobeduse tipp. Kohtuniku tegevusest jäi küll mulje, et tegu puhta simuleerimisega.
          V.a muidugi kui kordusest oli näha kuidas tõenäoliselt isegi mitte münt vaid välgumihkel vms. talle vastu pead sadas ja sealt pool meetrit eemale hüppas.

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

tegelikult, julgen öelda et kuigi Duscher läks palli pärast võitlusesse kaks jalga ees, ja see oli kindlasti viga, ei olnud see mingi eriti jõhker taklaus, Tristani taklaus Riazoril oli sellesmõtes palju jõhrkam, sest Duscher läks palli pärast võitlusesse, becks, pärast ebaõnnestunud puudet lükkas palli natuke pikalt ette, ja Duscher kasutas võimaluse ära ja lendas olukorda sisse, julgen öelda et midagi tahtlikku selles küll polnud.
            Aga samas, olen rahul, Old Traffordi mänguks Manu read hõrenevad, natuke Arsenalilegi eelist, vähe selles et GvB ja Pires pikajaliste vigastustega väljas on, nüüd ka kaks Manu keskväja võlurit väljas.
            Kuigi, Inglismaa World Cupi dreamile pani Becksi vigastus küll tõsise paugu, eks vaatab mida see Sven nüüd kombineerib kokku, Dyer vist Becksi kohale.

Muidugi kõigil Manu toetajatel on nüüd kohe vastu öelda et juba horror viga oli ja hispaanlased on nii pahad poisid, ärge nähke vaeva, eks igal ühel oma arvamus, jalgpall on meeste mäng ja Beckhamil lihtsalt ei vedanud ning loodetavasti teeb Deportivo nüüd kerged järeldused ka oma kehva ja ebasümpaatse mängu üle.

Kommentaar

Duscheri sissesõit oli ka minu silmis võitlus palli pärast. sama ütles Ferguson. lihtsalt ebaõnn, et see kõik nii lõppes. pealegi vigastas Beckham oma vasakut jalga alles kukkudes.kolaka Duscheri käest sai ta aga parema jala pihta. mitte, et ma siin kedagi väga õigustada püüan, aga see Beckhami mütologiseerimine lihtsalt ei istu.

Kommentaar

[quote]Originally posted by vello99

Originally posted by Maarek

V.a muidugi kui kordusest oli näha kuidas tõenäoliselt isegi mitte münt vaid välgumihkel vms. talle vastu pead sadas ja sealt pool meetrit eemale hüppas.
                Eks seda jama lendas kohe hulgim sealt alla, aga see millega tegu ma küll arvata ei oska. Võibolla tõesti välgumihkel. Aga see selleks. Selle jama tegigi tobedaks just kohtunik, kes paanikasse läks ja oma lipukesega vehkima hakkas.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Nii, et sa arvad Maarek, et kogu situatsioonis oli süüdi kohtunik ja pealtvaatajate käitumine oli kooskõlas jalgpalli heade tavadega.Ok, way to go, man!

Kommentaar

Working...
                  X