Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

pool peaks finaalini v2lja minema ja seal kohtuma ManUga

nii see oleks tegelt lõputult 2ge matš ju siis selguks kahes liigas inglise meister!
    20 LEGEND

Kommentaar

Eelkõneleja on asjast jälle valesti aru saanud.See ei oleks tore kui kahes liigas korraga maa meistreid selgitatakse.Väike mõte on tõesti Bayer-Bayerni finaalil , aga olgem ausad ,see poleks põnev.Nii, et ei mingeid samariiklike kohtumisi euroliigas.Lepime selle kokku!Minu arust on nii nagu praegu asi täica huvitav.

Kommentaar

minu meelest oli ka üle-eelmine aasta igav kui ma ei eksi siis olid valencia ja real finaalis see oleks normaalne kui igast riigist pääseks üks ½ finaali ntx pana, depor, mynchen ja liverpool või mis iganes aga see selleks ........ ma hakkasin mõtlema et mis on saanud itaalia jalgpallist kahel viimasel aastal Cl-is ei ole nad 2. ringist edasi jõudnud ja see aasta lasti ju dino zoff ka peale esimesi mänge kohe laziost lahti. muidu mängivad itaalased ju hästi ei teaa ..???

Kommentaar

v6ib olla t6esti

aga siis v6iks olla bayern myncen vs. ManU. jah itaalia pole cl-is säranud. isiklikult meeldib mulle roma.
          20 LEGEND

Kommentaar

Praegu, et saada nelja eri riiki poolfinaalidesse peaks võitma Panathinaikos,Real,Manu ja Leverkusen või siis Pana,Bayern,Pool ja Deportivo - rohkem variante vist pole.Esimene on veel enamvähem võimalik ,aga üldiselt vist jääb selline asi ära.

Kommentaar

ise muidu olin ka Roma fänn ja lootsin et paneb kogu CL- i kinni aga läks nii........ a ma arvan et fifty fifty võimalus et erinevad maad poolfinaalis esindatud sest minumeelest on CL paras loteriii

Kommentaar

Ei ole ilus teiste iga sõna kommenteerida ,aga ikkagi arvan ma ,et kui sa nii arvad ,siis oled sa ise üks paras loterii .See, et sa aru ei saa asjadest ei anna sulle neid õigust neid suvaliste ebaõigete nimedega nimetada.Ja näiteks konkreetselt Roma langes välja mitte liisutõmbamise tagajärjel vaid sellepärast, et ta ei olnud piisavalt tugev.

Ma ei tea ,mis mulle sisse on läinud, aga arvestage ,et ma ei kavatse tulevikus ka igasugust jama taluda vaid ütlen üsna kiirelt ,mis ma arvan.

Kommentaar

Originally posted by Artur

Väga huvitav mees sa oled: väidad, et oled Roma fän, endal aga Arsenali avatar.
                  AS Roma avatari valida võimalik ei ole ju. Mina selle üle ei muidugi kurvasta

Kommentaar

Ühesõnaga: Euroopa Meistrite Liiga võidab parim. Muid variante pole.
                    100% see küll nii pole, kui näiteks määratakse ebaõiglane penalti näiteks..ja seda on cl-is tehtud küll ja veel. Ja minu arust on jalgpall üldse selline mäng, kus ei saa öelda, et võitis parim. Trans-Flora näiteks, sa ei saa ju ometi mulle öelda, et trans on võimsalt parem kui flora..võib ju väita, et selles mängus oli parem aga üldiselt ta ju parem ei ole või mis? vähemalt mitte nii palju
                    Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Jah , ao-lt päris asjalik tähelepanek ja Flora-Trans hea näide.
                      Mina seletaks seda nii, et Flora-Trans oli kõigest üks mäng pikal turniiril,kus kõik kõigiga mitu korda läbi mängivad.Seda teadsid ja selle teadmisega mängisid mõlemad pooled.Sama kehtib kõigi samasuguste alagrupi turniiri mängude kohta igas liigas.Mängu võit pole oluline,kui sa edasi saad.Kõik teavad seda ja ei pinguta maksimaalselt võrreldes play-off tüüpi actioni või veel parem finaalmänguga.Ja isegi kui kohtunik annab pendla, siis ega nad õhust ei tule ja võitja selgub igal juhul.
                      As Roma võis mängida häid mänge, aga konkurents oli tugev ja edasi ta ei saanud.Kogu lugu- asi mutt.Itaalia klubid nimede ja mängija väärtuste kohalt on eeskujulikud - küll aga tulemustega on asi õnnetu.
                      JA Ac Milani fännid - mis juhtus Westfalenstaadionil? Kas Milan on kunagi Amorosot Serie A päevil miskit viisi solvanud?Piinlik öelda, aga olin kogu aeg Dortmundi edasipääsemises kindel, aga see oli ilmne üllatus.

Kommentaar

ise muidu olin ka Roma fänn ja lootsin et paneb kogu CL- i kinni .....
                        nagu ma siin kirjutasin siis olin ma roma fän, selle ajani mil nad galaga kaklema läksid sest minumeelest ei tulnud see jalgpallile eriti kasuks, roma vastu mul pole midagi eriti ja nende liiga tegemistest itaalias olen ikka huvitunud aga ma pole enam nende otsene fän.

loterii all pidasin ma silmas seda et kui ntx see aasta real sai kaks gruppi järjest niisama palli taguda aga kui vaadata ntx arsenali gruppi ei tahax ju uskuda et pana peaks juventusest ja arsenalist parem olema aga ex igayx ise teab.
                        aga sellega olen ma täisesti nõus et parem võidab ja see on minumeelest täiestri loomulik, kuid minumeelest peab ka veidikenegi õnne olema sest ma ei usu et realil oleks nii kergelt läinud kui ta olex ntx leverkuseni asemel 2. gruppi faasis olnud....... aga igayhel on oma arvamus ja loodan et Aramis ei pea seekord midagi ära sõnuma, kuid kui tahad siis sõnu sest.....minul on oma artvamus ja see loeb minujaoks

Kommentaar

Ei soovi siinkohal eriti enam Itaalia klubide üle arutada, nad on selleks hooajaks CL-s minevik. Kuigi Artur - vaevalt sa ütleksid, et Itaalia klubidele loeb ainult kodune liiga, kui nad Euroopas veel tegijad oleksid.
                          Aga tuletan kõigile veelkord meelde: ManU ja Liverpool EI SAA omavahel finaalis kokku minna, sest nende paaride võitjad on loositud samasse poolfinaali. Sama lugu ka Barca ja Real Madridiga. Küll võivad finaalis teoreetiliselt kokku minna Bayern ja Bayer ning Deportivo ja Real või Barca ja Deportivo.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ei saa siin midagi ära sõnuda ,sest iga inimese arvamus on respekti väärt, juhul kui ta seda arvamust põhjendada suudab( ja seda sa just tegid).
                            Reali näitele on seletuseks eelmiste aastate hea mängu eest saadudu hea paigutus ja seda ära kasutades on ta tõesti mõnevõrra lihtsamalt pääsenud.Aga näed Suurmeesülevalt maksis kätte andes veerandfinaali BAyerni.Playoffide paaride loosimine on tõesti loterii ,sellega pean sinuga nõustuma - neile meeldib kohe seda loosimise asja seal UEFAs ja Fifas iga natukese aja tagant teha.Aga lõpptulemusele ei oma see mingit tähtsust.Nii, et Meistrite Liigas kasutatakse loosimise abi aga ta ise küll loterii pole.

Kommentaar

Meile, Itaalia klubide toetajate jaoks on esmatähtis ikkagi liiga, kõik muu on, kuidas öelda, on selline meeldiv lisa
                              Hmm, kas sa ise ikka päris sellesse usud. Või on see iga aasta suureneva enesesuggestsiooni tulemus.
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Täna siis teema üks kahest olulisemast päevast - siis tuleb uus teema teha
                                Toppmöller Bayerist ajas suhteliselt arusaamatut juttu, et nemad kavatsevad kohe rünnakule paiskuda ja Pooli vastu on parim kiire värav saada.Õudselt kohtlane jutt minu meelest.Kui Pool värava lööb, siis peab Bayer kolm lööma ja see on tõsine probleem - samas ,ma hakkan juba Toppmölleri taktikat läbi nägema.Tuleks tõesti eeldada, et Pool lööb ühe värava iga juhul ära.seega enda kolme värava´ga tuleks kiirelt alustada.On ka üsna tõenäoline, et Bayer suudab need kolm väravat ära lüüa(eelmised mängud 3-1,3-1).Seega Liverpooli võidu võti peitub kahes väravas, mida ründava BAyeri vastu on täitsa võimalik lüüa.Hmm, mis siis saama hakkab?Ma usun, et Pooli fännid ei pea võimalikuks ,et Poolile kolm väravat lüüakse.Raske uskuda tõesti.Minagi kokkuvõttes kaldun uskuma Toppmöllerit - Pool on edasipääsule favoriit!

Kommentaar

Working...
                                X