Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

...Ei piisanud kahest, Aramis, ei piisanud...

Kommentaar

Ütleme siis nii Bayern-Liverpool 4:2 = USKUMATU mäng!

Punkt.

Rohkem ei kommenteeri.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Siim88

...Ei piisanud kahest, Aramis, ei piisanud...
        Tunnen kaasa...
        Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...

Kommentaar

väga kahju hakkab Panast, nad väärisid poolfinaali kohta kohe nii kurb akkas peale mängu ma tunnistan ausalt et barca yldse ei meeldi aga täna oli barca parem jah hea et leverkusen väemalt koha kinni pani ega tegelt liverpool mängis ka hästi igatahes loodan et homme deepor ja real väemalt võidavad siis olex rahul aga tänane Pana mäng oli kohe suurt suurt kiitu väärt äkki võidavad järgmine aasta poolfinaali koha ja ehk finaali omagi aga seda weel nääb igatahes neilt hea hooaeg ja väga visa mäng barca vastu nii see kahjux on

Kommentaar

oh minge perse...vastu ööd selline laks...kuna mängu otse ei näinud, siis nüüd kadus igasugune isu kordust vaadata...

kurat teid, brasse, võtaks
            aarghhhhhhhh

Kommentaar

t*ra küll.
              hakkasin just plastiliinist pisikest litmaneni kuju voolima, kui too kuramuse neljas löödi.
              käed siiani värisevad. oleks vaja end kusagil välja elada, lähen vist teed keetma.
              piis!

Kommentaar

Tunnen kõigile Poolikatele kaasa.Kurat, kui Litti ära lõi ,siis ma peaaegu leppisin sellega, sest Litti on alati tegija vend olnud.Aga noh ,siis tuli Lucio keskkaitsest(!) ja lõi värava.Särgi alla oli kirjutatud 100% Jesus - siit ka võidu võti.
                Kui mäng lahti harutada, siis Owen ei kasutanud ära häid võimalusi ja Ballack lõi kaks uhket ja olulist väravat.see mees ruulib täna meie kandis.
                Tuleb au anda kodumeeskonnale ,kes suutis rünnata ja hoida äärtel palli.Teise poolaja kolme puhta ründaja taktika oli hiilgavalt tegus ja tõesti pole nii palju palle Liverpooli vastu sisse näinud löödavat.

Kommentaar

Uskumatu mängudepäev!
                  Mõlemast paarist sai parem variant poolfinaali.Mõlemad mängud olid väravaterohked, täis ründavat jalgpalli ja mina olen tulemustega absoluutselt rahul!

Barcelona-Panathinaikos

Väga hea lõpptulemus, Barca tegi endal elu rakskeks lastes kohe alguses konstantinoul kuskil 23-24lt meetrilt Bonano värava paremasse tagumisse nurka tulistada, kuid õnneks Barca kogus end ja päeva kangelaseks tõusis Luis Enrique kes oskuslikult saviola söödust esiteks 1:1 tegi ja teise poolaja alul Rivaldo karistuslöögist peaga 2:1, Barca viis poolfinaali eelkõige Xavi hea sööt keskväljalt Saviolale, kes näitas närvi ja palli külmalt kreeklase väravavhist mööda lõi.
                  Iseenesest pakkus mäng ka natuke nalja, näiteks üks Pana mängija karistusala ääres ligi kümme kehapetet tegi, tungis karistusalasse siise, ainult ühe asja unustas, palli nimelt , ja seejärel lihtsalt murule kukkus, muidugi, peale saviola 3.1 väravat otsustas keegi Barca fännidest platsile mingi lõunamaise kuke ringi siblama saata, seda aeti juba oma 2-3 minutit taga, mängijad vaid vahtisid lollide nägudega, huumorisoont kataloonlastel on peab tõdema(mina isiklikult oleks pidanud naerukrampidesse koolema sel hetkel).
                  Mängu viimasel 10nel minutil läks asi eriti kurjaks ära, Bonano jooksis väravasuult välja, põrkas kokku vastase ründajaga ja jäi seejärel liikumatult lamama, kusjuures Pana Olisadebegi ei pääsenud kergelt, sai kõva peapõrutuse, Bonano sõidutati platsilt minema(loodetavasti midagi ülitõsist ei ole).Muide, unustasin mainida et pärast seda Bonano väljajooksu mängiti veel olukord lõpuni ja Barca päästis olukorras paremkaitsja Carles Puyol kes väravajoonelt palli ära lõi
                  5ndal lisaminutil lõi keegi kreeklane veel ohtlikult kuskil mõni sentimeeter Reina(kes Bonano viga saamise tõttu platsile oli tulnud) paremast väravapostist mööda, kõik oleks võind Barcaele veel halvasti lõppeda aga õnn soosib ikka võitjaid ja lõpp hea kõik hea.Barcelona on minu favoriit CLi võidule, igatahes.

Leverkusen-Liverpool

Kindlasti mitte vähem intrigeeriv mäng kui Nou Campi heitlus, ja jällegi, minu favoriit sai edasi, tulemusega olen vääägagi rahul, paistab tõesti nii et Leverkusen on Bayernilt üle võtmas saksamaa parima klubi tiitlit, Bundesligas ollakse esimene, Bayern on vist 5-7 punktiga maas ja tiitlivõitlusest praktiliselt väljas, tiitel ostsustatakse tõenäoliselt Bayeri ja Dortmundi vahel.meitsrite liigas tänase õhtuse resultaadiga kindlustas Leverkusen endale koha poolfinaalis ja Bayernil on veel kõvasti rabelemist et nii kaugele jõuda, Real Madriidi vastu võõrsil ei saa just kerge olema, arvestades et Realile piisab 1:0 võidust, seda saab juba varsti nägema igaljuhul, kuidas asi laheneb.
                  Igaljuhul, sakslaste kangelaseks tõusis brass Lucio kes tugeva löögiga Leveri poolfinaali viis, 84ndal minutil, Dudek oli väravasuul võimetu.
                  Enne seda oli just mõni minut tagasi soomlane Litmanen Poolile poolfinaali koha andnud, tehes oma löögiga seisu 3:2 Leverkuseni poolt vaadatuna, Leverkuseni poolt lõi veel 2 väravat Michael Ballack ja ühe Berbatov, Pooli poolt lõi esimese poolaja lõpuminutitel nurgalöögist peaga 1:1 kaitsja Abel Xavier.Väga pingeline mäng kokkuvõttes kus edasisaaja polndu hetkekski kindel nagu ka päeva teises kohtumise Nou Campil, isiklikult on Leverkusen vaikselt sümpatiseerima hakanud, eriti kõvad tegelased on bras Ze Roberto(kus mehel on alles hea tehnika ja platsinägemine ning sööduoskus) ja Ballack(kiire ja väga hea löögiga).

Homsetest mängudest(õigem oleks öelda tänastest) loodaks sama huvitavaid showsid näha saada, Deportivo ja ManU vahelisest võilusest ootan täiega ManU komistamist, Depo 3:0!!! ja ManU CL-ist .veel lisa miseryt neile, vähe sellest et Arsenal Premeiri tiitli ära napsab

Real ja Bayern clashist loodaks Reali edasipääsu, mis pole just võimatu eksole, 1:0 võit juba garanteerib edasipääsu ja siis oleks hea pilt, Real, Depo, Lever, Barca pofinaalides, mis jälle tõestaks et Hispaania klubijalgpall Euroopa tasandil on ülivõimas.Loodetavasti lähevad asja nii nagu ma siin praegu ennustan, eelkõige võitku Coruna ManU-t
                  Vuuh, homne päev toob selgust eniveis.
                  Tänane päev oli igati kordaminek.

Kommentaar

Kaotus on kaotus. Minule meenutas Leverkusen-Liverpool eelmise aasta UEFA karika finaali 'pooli poole pealt vaadatuna. Ainult selle vahega, et tookord kasutasid nad oma võimalused ära, seekord mitte. Nii nõrka kaitsemängu aga polegi 'poolilt 11 kuud nähtud. Ja siis muidugi need Oweni 3! üksi läbipääsemist. Midagi on selle mehega korrast ära - kui ta suvisel MM-il sama ebalevalt mängib,pole inglastel sealt head loota...
                    Aga klubijalgpallis tuleb alati järgmine hooaeg. Bayerile palju õnne, nad väärisid edasipääsu
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kuna Arsenal veerandfinaali ei jõudnud, siis olen nüüd Barca poolt ning eilne võit Panathinaikose üle oli vägagi magus! Nüüd läheb siis Barca kokku kas Reali või B.Müncheniga...loodan, et vastaseks tuleb Real, kuna ma saksa jalgpalli ei seedi. Ainus norm saksa tiim on B.Dortmund!! Barca-Real, see tuleks ülikõva mäng!! Aga eks näha ole...
                      Arsenal...

Kommentaar

Ma arvasin, et kaotada Realile on auasi ja olin leppinud võimaliku kaotusega.Aga nüüd, peale mängu, olen ma vihane.Sellist Reali oleks hea meelega tahtnud võita - füüsiline mäng on üks asi ,aga kui appi võetakse karatelöögid, siis on asi kurjast.Eriti kehva mulje jättis Carlose Brazzo vastane akt.Jeremias payback ei olnud ilus, aga teise värava eelne Rauli,küll kogemata Linke pihta löödud hoop oli kurjast.
                        Kui kaks mängu kokku võtta, siis tänu koduväljakueelisele võitis parim.Oleks Bayern saand kodus mängida, oleks BAyern võitnud.Aga ei saanud ja Real sai võidu kätte.Muud ei olegi nagu kommenteerida.Manu edaisminek oli kindel niigi.

Nii, et Barca- Real
                        ja Bayer - Manu

Kommentaar

Manchesteri mängu oli täna lausa lust vaadata, kõik sujus kui õlitatult. Deportivo jättis endast üdini negatiivse mulje, jäi mulje, et tuldi vastaseid vigastama (koduväljakul jäi ju väheks), mitte mängima. Eriti pinda käis see Duschler, kes oleks pidand juba varem punase saama. Mängu võitjas polnud algusest peale kahtlust. Giggsi värav oli väga ilus, vana kaval rebane

Poole silmaga vaatasin ka TV3 pealt teist poolfinaali, aga see paistis eriti mudamaadluse stiilis mäng olevat. Ime, et kohtunik teise värava ära luges, Raul pani ju rahulikult Linkele molli. Ja muidugi ei saa ära mainimata "suurepärast" Reali fänni Mardisalut, kes pidevalt omadele kaasa hõiskas
                          Jalgpallihaigla patsient #172
                          Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

njaaah aina hullemaks läheb....... mix depor on sellist idiootide karja hakkanud mängima ok tristanile andsin mina veel andex aga see mis träna toimus oli mõtetu muidu lootsin just deepori peale et ehk teeb ära ... nyyd on mu favortiit kindlalt real ja usun et barca saab olema kergem vastane kui bayern jah ega see bayern - real mäng ka midagi ilusat polnud ja ega sealt midagi loota polnud ikkagi pinge ju suuur. aga mõlemad meeskonad mängisid hästi kuigi bayern ei saanud rynnet kuidagi tööle ja kui said siis löödi kohe ära

muidu keegi peax uue posti tegema "poolfinaalid" ise ei viici peax nyyd yle paari päeva magama kaaa

Kommentaar

Hispaanlaste eilne käitumine oli kriminaalne. Nii Reali fännide kui Depori mängijate. Ka parima tahtmise juhul ei saaks edaspidi nende poolt olla. Barcelona ei ole ennast veel nii vastikust küljest näidanud ja katalaanide meeskond tundub ka üldiselt Realist sümpaatsem, nii et loodan nende pääsu finaali. Real-Barcelona mängud saavad olema meeletud võitlused, kus tavareeglid vaevalt enam kehtivad.
                              ManU - Leverkusen saab inglaste poolt olema raske võitlus. Ilma Beckhami ja Keane'ita puudub ManUl vaimne liider. Ei julge võitjat ennustada, ehkki eelistaksin muidugi inglasi.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by Rainman

Ja muidugi ei saa ära mainimata "suurepärast" Reali fänni Mardisalut, kes pidevalt omadele kaasa hõiskas
                                ise eile eriti pallimängu ei jälginud, panin rõhku aga aeg-ajalt pidin küll pead tõstma, sest pardisalu prääksus päris kõvasti. Ühesõnaga- mänge kommenteerida ei saa, kuid tulemusi küll. Real-bayern - suht kama, kes võitis, Mina- andunud saksavastane-olin seekord isegi B-ni poolt- ja seda ainult seetõttu, et barca saaks neile ära panna. seekord jääb nägemata, aga intriig on nüüd seda suurem- vanad "sõbrad" saavad kokku.. oi-oi, kus tulevad mängud Teine poolfinaal... järjekordselt jätab külmaks aga siiski ManU poolt- Solskjaer on ikka viimased mängud ülikõva olnud- kui ma ei eksi, siis viimases kolmes mängus (PL-CL) on ta 5 väravat kõmmutanud. Igatahes- Barca võidab
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X