...Ei piisanud kahest, Aramis, ei piisanud...
kohe nii kurb akkas peale mängu ma tunnistan ausalt et barca yldse ei meeldi aga täna oli barca parem jah hea et leverkusen väemalt koha kinni pani ega tegelt liverpool mängis ka hästi igatahes loodan et homme deepor ja real väemalt võidavad siis olex rahul aga tänane Pana mäng oli kohe suurt suurt kiitu väärt äkki võidavad järgmine aasta poolfinaali koha ja ehk finaali omagi aga seda weel nääb igatahes neilt hea hooaeg ja väga visa mäng barca vastu nii see kahjux on
, ja seejärel lihtsalt murule kukkus, muidugi, peale saviola 3.1 väravat otsustas keegi Barca fännidest platsile mingi lõunamaise kuke
ringi siblama saata, seda aeti juba oma 2-3 minutit taga, mängijad vaid vahtisid lollide nägudega, huumorisoont kataloonlastel on peab tõdema(mina isiklikult oleks pidanud naerukrampidesse koolema sel hetkel
).
ja lõpp hea kõik hea.Barcelona on minu favoriit CLi võidule, igatahes.
.veel lisa miseryt neile, vähe sellest et Arsenal Premeiri tiitli ära napsab
Midagi on selle mehega korrast ära - kui ta suvisel MM-il sama ebalevalt mängib,pole inglastel sealt head loota...

Barcelona ei ole ennast veel nii vastikust küljest näidanud ja katalaanide meeskond tundub ka üldiselt Realist sümpaatsem, nii et loodan nende pääsu finaali. Real-Barcelona mängud saavad olema meeletud võitlused, kus tavareeglid vaevalt enam kehtivad.
aga aeg-ajalt pidin küll pead tõstma, sest pardisalu prääksus päris kõvasti. Ühesõnaga- mänge kommenteerida ei saa, kuid tulemusi küll. Real-bayern - suht kama, kes võitis, Mina- andunud saksavastane-olin seekord isegi B-ni poolt- ja seda ainult seetõttu, et barca saaks neile ära panna. seekord jääb nägemata, aga intriig on nüüd seda suurem- vanad "sõbrad"
saavad kokku.. oi-oi, kus tulevad mängud
Teine poolfinaal... järjekordselt jätab külmaks aga siiski ManU poolt- Solskjaer on ikka viimased mängud ülikõva olnud- kui ma ei eksi, siis viimases kolmes mängus (PL-CL) on ta 5 väravat kõmmutanud. Igatahes- Barca võidab
Kommentaar