320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Eks see saaga saigi ainukese loogilise lahenduse. Kui sa korraldad jamasi ja siis kaevad kohtusse klubi

    The Conseil de Prud’hommes court in Paris has today rejected 32-year-old French attacker and free agent Hatem Ben Arfa’s €8m legal damages claim against PSG, the AFP have learned from both parties.

    Ben Arfa reproaches PSG for having excluded him from first team action for reasons unrelated to his footballing performances between April 2017 and the summer of 2018. He was demanding between €7m to €8m in damages for the prejudice that he feels he has suffered, an amount that corresponds to match and ethics bonuses that were in his contract but that he never received because he didn’t play nor did he conduct himself in a manner viewed as ethical by the club.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Ennustatakse, et nii mõnedki noored saavad täna õhtul peale. Kouassi poleks enam üllatus küll aga oleks Aouchiche.

      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar




        Le Mans-PSG 1-4

        Suht rahulik võit. Esimesel poolajal tehti kolme löögiga kolm väravat ja sisuliselt oli mäng sellega tehtud. Skoori avas Sarabia. Teise lisas Eric, kui Mbappe oli helde ja tühja värava ette söödu andis. Kolmanda lisas Mbappe ise. Ning viimase sepistas Di Maria kauglöögist, kuigi vastaste väravavaht oleks pidanud sellise palli küll ära tõrjuma. Kodumeeskonnale kingiti ka üks värav, kui Kehrer lollakalt palli kaotas ja kenasti seejärel pall risti virutati. Tean, et Kehrer tuleb alles vigastusest tagasi aga no eelmine hooaeg oli masendav, kui palju väravaid tema vigadest sündis. Ning seekord jälle. Loodetavasti suudab end kokku võtta. Sedasi küll algkooseisu ei tohiks tagasi jalutada, kuid seda ta ilmselt teeb, sest ta on üks Tucheli lemmikutest ning lisaks pass on ka õige. Kouassi oli järjekordselt võimas. Miks PSG pole veel talle profilepingut pakkunud? See talent viiakse ju kohe minema sedasi.

        Angel Di Maria has scored ten goals and provided ten assists in all competitions this season. He is just the second player to bring up double figures in both departments in Europe's top 5 leagues, after Borussia Dortmund's Jadon Sancho (12 goals, 12 assists).
        Kylian Mbappé has scored in each of his last six matches in all competitions (7 goals in total), equalling the best ever club run of his career.
        Paris has scored in each of its last 23 Coupe de la Ligue matches (57 goals in total) – a record in the competition.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Lyon on aktiivselt Draxlerit nillimas. Esialgu ei taheta laenule anda vaid lubatakse ainult ära osta.

          PSG have rejected a loan offer from Lyon for Julian Draxler; RMC claim that Les Parisiens would be open to selling the German for around €20m next month
          Ei saa aru, miks teda vaja on? Paredes saadetakse minema siis?

          PSG are in active negotiations with Juventus to sign German midfielder Emre Can
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Diiva saab oma värava penaltist täna.

            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar




              PSG-Amiens 4-1

              Kodus võideti kindlalt Amiensi. Värava sai kirja uue soenguga Mbappe(2x), diiva(mitte penaltist) ja Icardi. Mäng oli üsna hea PSG poolt vaadatuna. Skoor oleks tunduvalt suurem võinud olla, kuid Amiensi väravavaht tegi mitu hiilgavat tõrjet. Amiens suutis ise ka ühe lüüa, kui Bernat oma mehe silmist kaotas. Ainuke jama, et nii Diallo kui ka kapten korjasid endale vigastuse. Eks siis lähipäevadel selgub, kui kaua nad peavad eemal olema.

              Kylian Mbappé becomes the 1st Frenchman to score at least 30 goals in Ligue 1 in a calendar year since Hervé Revelli in 1969 (31), according to @OptaJean.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                See oleks üsna loogiline, arvestades kuidas PSG noorukeid kergekäeliselt loovutab

                RB Leipzig are confident that they have beaten PSG & Manchester City to the professional contract signing of Les Parisiens' 17-year-old defender Tanguy Kouassi, after selling a project to him that makes him the heir to Dayot Upamecano's spot
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  Hertha Berlin on Draxlerit noolimas, no see oleks liiga, et tõsi olla, kui saaks tema eest lahti,
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Di Marzio teatel on Cavani Atleticoga juba käed löönud. Ainult selgusetu on, kas liitub nüüd talvel või vabaagendina suvel.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Juventusega tahetakse diili teha? Paredes saadetakse sinna ning vastu tahetakse Can'i ja De Scigliot. Kindlasti peab midagi peale maksma, sest ei usu et Paredes üksi rohkem on väärt, kui need kaks kokku.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Täna õhtul mängitakse karikas 6.liiga? klubi Linas-Montlhéry vastu. Ollakse ilmselge soosik ning loodaks, et mingit alahindamist ega häbistamist nüüd ei tule siin.

                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar




                          Linas-Montlhéry-PSG 0-6

                          Lõpuks tuli suur võit ikkagi ära. Vaatasin esimest poolaega ja 6.liiga klubi mängis väga südikalt. Mingit kartust polnud ning tegid ka head pressi. Ses suhtes oli väga üllatav, millise isuga nad peale tulid. Aouchiche avas skoori, mis oli ühtlasi tema esimene värav PSG eest. Vastased teenisid ka penalti, kuid väravas olnud Rico tõrjus selle. Cavani lisas ka teise ning poolajale mindi 2-0 eduseisus.

                          Igatahes kui madalama liiga klubid sellise südikusega peale tulevad ning vastast alahinnataka ka, siis pole vast imet, et iga aasta lülitatakse mõni kõrgliiga klubi varakult välja. Marseille näiteks pidi ju lisajani higistama, et 4.liiga klubist jagu saada. Teisel poolajal vastane oli selgelt väsinud juba ning skoori tegid Cavani uuesti, Sarabia 2x ja Eric.

                          Muideks muret teeb, et Cavani nii palju võimalusi munes eile. Tundub, et tema vormi saavutamine võtab veel aega või hakkab juba vanus oma tööd tegema? Klubi president kutsus igatahes järgmiseks kodumänguks terve Linas-Montlhéry meeskonna Parc de Prince staadionile.

                          Speaking to France Football, Régionale 1 side Linas-Montlhéry’s captain Johan Roca introduced the club’s starting XI from the delivery man to the customer service operator, ahead of their clash today with PSG.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Karikas siis loositi järgmiseks vastaseks Lorient, kes hetkel on Ligue2 tublit teist kohta hoidmas. Mäng ise peaks toimuma, kas 18 või 19. jaanuar Lorient'i kodus.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Cavani kuulujuttudele võib kriipsu vist peale tõmmata, sest Leonardo olevat talle öelnud, et jaanuaris ei liigu ta kusagile. Kuna Leonardo arvates, ei jõuaks kolme nädalaga talle asendust leida.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Kurzawat üritatakse jätkuvalt maha parseldada, kuid siiani edudult. Hiljuti prooviti teda Lyonile pähe määrida, kuid Juninho vastas eitavalt. Loodetavasti ikka mõni premmi klubi on nõus seda kõrgepalgalist endale soetama.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X