320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Hugo Lloris. Häbi, häbi, häbi. Kui see eksimus nüüd MM-i otsepääsme maksma läheb, või veel hullem, MM-koha, siis on kaptenil põhjust ikka pikemat aega silmad maas käia.

    Kommentaar


      Vähemalt Giroud värav oli kaunis.

      Kommentaar


        Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Hugo Lloris. Häbi, häbi, häbi. Kui see eksimus nüüd MM-i otsepääsme maksma läheb, või veel hullem, MM-koha, siis on kaptenil põhjust ikka pikemat aega silmad maas käia.

        Siis oleks aeg pael edasi ulatada aumehelikult. Kuidagi tihti juhtub tal tähtsatel hetkedel koondise eest.

        Kommentaar


          Rootsiga mängu järelkajadest nii palju, et Lloris väga palju üldsuse ja meedia poolt peksa ei olegi saanud (tegijal ikka juhtub), vaid suurem osa kriitikat on suunatud isegi Deschamps`i poole. Kritiseeritakse siis tema puhul seda, et ta on nii taktika kui ka meeskonna valiku poolest tihtipeale liiga konservatiivne. Eelkõige on tema valikust ette võetud kolmik Sissoko, Matuidi ja Payet, kelle puhul arvatakse, et neil oleks aeg noorematele algkoosseisus ruumi teha (Sissokol isegi koondises). Matuidi asemel soovitakse näha Kanté`d, et Pogba saaks madalal keskväljal tema eelistatud vasakul pool mängida. Payeti ja Sissoko asemel soovitakse äärtel enamasti näha Dembelé`d ja Lemari (või Mbappé`d).

          Pisut on räägitud on ka sellest, et kuna peale Cabaye koondisest välja langemist ei ole meeskonnas enam sarnast madalal keskväljal pallivat mängujuhti (Tolisso võibolla stiililt on kõige sarnaseim), siis võibolla oleks aeg hakata ka Morgan Sansoni kaasamise peale mõtlema, kes eelmine hooaeg oli Ligue 1` edukaim väravasöötude jagaja ja on Cabaye tüüpi mängujuht.

          Aga homme siis lõpetatakse hooaeg kodusel Stade de France`il sõprusmängus inglaste vastu. Enam parimat aega ja kohta Deschamps`il ei ole, et sügiseks nooremaid mehi ja võibolla taktikalises pooles midagi uut proovida. See Rootsi vastu rumalalt kaotatud mäng jääb kindlasti olenemata tulemusest Inglismaaga DD'd ja co'd suveks vaevama, sest vigade parandusi saab alles augusti lõpus teha, kui valiksarja jätkatakse ülitähtsas kohtumises Hollandi vastu 31. augustil, millele järgneb Luksemburg neli päeva hiljem. Mõlemad mängud on õnneks kodus.

          Kommentaar


            üldiselt tundub, et kui ennem oldi prantsuse meedias üsna ettevaatlikud igasuguste ootuste-lootuste kehtestamisega, ilmselt püsis see eelnevate suurturniiride häbi veel selgesti meeles, siis nüüd,peale kodust üsna edukat em-i, hakkas jälle pihta see sama laul, kui ei võida, lastakse mehed ja treener ribadeks. ma kaldun arvama, et alla tiitli ei oodatagi enam midagi, seepärast see kott rootsile on ka nii üllatav olnud, et kuskilt juba lugesin arvamust, et kas Deschamps on ikka õige mees koondist juhtima. prantsusmaal ikka käivad asjad maru kiiresti ühest äärmusest teise. alles olid need samad mehed sissoko, matuidi ja payet koondise vaat, et suurimad kangelased, nüüd patuoinad. kellelgi jäi ehk silma, kas benzemad ikka nõuti?!

            Kommentaar


              Eks kriitikat on ka varem tulnud ja ma saan ka sellest natukene aru. Kohati on DD liiga jäärapäine ja oma mingites eelistustes liialt kümne küünega kinni. Enne ta mingeid muudatusi ei taha väga sisse viia (koosseisu/taktikasse), kui mingi suurem pauk ei ole ära käinud ja end ühe jalaga juba kuristikus leitakse. Hea näide on need kaks Ukrainaga mängu 2014. aasta MM-i pääsme eest. Esimene saadi Ukrainas 0-2 pähe ja alles see sundis Deschamps`i suuremad muudatused oma koosseisus tegema. Kaks muudatust - Sakho ja Valbuena olid ka korduskohtumises võtmemängijateks ja aitasid 3-0 võiduni. Ma arvan, et see Rootsiga mäng oli sarnane reality check ja tegelikult juba eelmise aasta lõpus peetud sõprusmäng Hispaania vastu, kus jäädi nii mänguliselt kui ka skooriliselt selgelt alla, andis põhjust pisut muretsemiseks.

              Täna õhtul inglaste vastu igatahes pidavat me L'Equipe`i andmet nägema uut formatsiooni - Jardimi poolt Monacos taas moodi läinud 4-4-2te, kus ees on Mbappe ja Giroud, äärtel noored Dembele ja Lemar ning keskväljal Pogba ja Kante. Samas väravas jätkab Lloris, kuid seda otsust ma isegi mõistan, kuna pärast sellist pirukat, mis kapten Rootsi vastu küpsetas, ei olekski võibolla kõige mõtekam teda hetkel pingile kukutada. Ei pruugiks enesekindlusele kõige paremini mõjuda.

              Kommentaar


                Ja kuigi mul pole ka 4-4-2 või 4-2-3-1 vastu midagi sobivama mängijate valikuga, siis minu arvates on koondisel praegu kõik sobivad relvad, et 3-4-3 (või selle variatsioone) kastutada. Kaks väga head äärekaitsjad, kes omadustelt ongi rohkem wing-backid (Sidibe ja Mendy). Kolm täiesti tippklassiga keskkaitsjat (Varane, Koscielny ja Umtiti), kellest vähemalt üks on kaitsja kohta ülihea tehnika ja oskusega alt üles ehitada (pean silmas eelkõige Umititit, kuigi ka teised vajadusel oskavad). On olemas kuhjaga häid keskpoolikuid, kes suudavad antud formatsioonis hästi esineda ja on piisavalt ründavaid poolikuid/ääründajaid, kes suudaks tipus olevat olevat Giroud toetada.

                Ehk siis:
                Lloris

                Varane - Koscielny - Umtiti

                Sidibé - Kanté - Pogba - Mendy

                Griezmann - Giroud - Payet

                Kommentaar


                  Nii nagu ennustati:

                  Kommentaar


                    Ht 2-1



                    Kommentaar


                      Varane sai kohe teise poolaja algul kaheldava punase kaardi ja inglased sellest olukorrast penalti, mille nad ka realiseerisid, kuid sealt edasi tundus pigem, et inglased on hoopis ühemehelises vähemuses ja Dembele 78. minuti värav tõi ikkagi koduperemeestele 3-2 võidu. Mbappel oli isegi veel paar olukorda, et skoori veelgi suurendad (korra sai latile pihta), aga sel korral jäi ise väravata, kuigi oma esituse eest väärinuks küll vähemalt ühte.

                      Kommentaar


                        Eilse mängu kolme parema highlightsid.

                        Ousmane Dembélé:

                        Kommentaar


                          noored prantslased keerasid eile küll inglasi igast asendist sõlme, väravaid tuli tegelikult isegi veel vähe selle kohta. kiidan küll koondist, et suudeti ka vähemuses olles(või isegi eriti just vähemuses olles) rünnata ja ehitada küll ja veel, aga teisalt ma arvan, et sellel oli oma osa ka inglastel, kes vähemalt koondisena on ikka pigem euroopa kõige tavalisem keskmik, ei enamat.

                          Kommentaar


                            L'Equipe tegi pisikese artikli, kus räägiti et viimati tekitasid noored talendikad ründajad nõnda elevust siis kui Trezegol ja Henry hakkasid koos koondises lammutama.

                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              liimitakse ikka jätkuvalt mbappele seda henry silti külge, loodame, et sellega koos ei käi kaasa sama sündroom, mis uue zidane ga.

                              Kommentaar


                                Pogba ja Dembele reaktsioon, kui Jallet oma mussi hakkas kuulama riietusruumis

                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X