Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustLacazette ja Martial mõlemad rohkem löönud kui Giroud aga ei saa koondisesse.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustGiroud muidugi, aga why the f on dembele ja lemar koondises ahahahaha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustLacazette ja Martial mõlemad rohkem löönud kui Giroud aga ei saa koondisesse.
Olivier Giroud has played the most games (62) & scored the most goals (29) in the Didier Deschamps era
“They were good against Germany (in November 2017), but that was only one match. That aside, there were a bit less (good). It is a total analysis regarding what they could have done in certain situations, and in terms of what role they might have had in the squad. I consider Giroud, Griezmann, Fékir and Mbappé as central attackers. Kylian and Antoine can play in other positions. Kylian is more central, that is where he is best.”Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Aga just selle seletuse pärast ma ei saagi sellest vanamehest aru.
Giroud on hoopis teise stiiliga kui kõik teised mehed seal ja sobib nagu I täpi peale selles koondises. Tema välja jätmine oleks kuritegu.
Martial ei mängi hetkel ju tipuründajat ja ta konkureeribki Dembele ja Lemariga mitte selle karja superherodega. Lacast saab aru, ei ole ta hetkel parem tipuründajana kui teised nimed seal.
Ja kui sa nii õrn lilleke oled, et isegi esllist asja siin kirja panna ei tohi, siis soovitan sul üldse mitte seda foorumit külastada, enamus teised teemad on puhta **Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustAga just selle seletuse pärast ma ei saagi sellest vanamehest aru.
Giroud on hoopis teise stiiliga kui kõik teised mehed seal ja sobib nagu I täpi peale selles koondises. Tema välja jätmine oleks kuritegu.
Martial ei mängi hetkel ju tipuründajat ja ta konkureeribki Dembele ja Lemariga mitte selle karja superherodega. Lacast saab aru, ei ole ta hetkel parem tipuründajana kui teised nimed seal.
Ja kui sa nii õrn lilleke oled, et isegi esllist asja siin kirja panna ei tohi, siis soovitan sul üldse mitte seda foorumit külastada, enamus teised teemad on puhta **
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustMille pealt Mendy kutse sai? o_O
Minu jaoks suurim üllatus on hoopis, et Rabiot maha jäi. Minu arvates PSG viimase kahe hooaja parim keskpoolik. Laporte ilmselt on DD-le sügavale hinge s*ttunud. Taseme pooleks ei tohiks küsimustki olla. Üldiselt mina olen rahul. Juba Sissoko välja jäämine kaalub kõik üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMinu jaoks suurim üllatus on hoopis, et Rabiot maha jäi. Minu arvates PSG viimase kahe hooaja parim keskpoolik.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSellised treenerid koondiste ette otsa (IMO) ei sobi, kellel ego probleemid ja ei suuda ausalt mängijaid koondisesse kutsuda. See jutt, et pr eest on viimane mäng halb on ikka nii niru. Rabiot, laporte...
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSellised treenerid koondiste ette otsa (IMO) ei sobi, kellel ego probleemid ja ei suuda ausalt mängijaid koondisesse kutsuda. See jutt, et pr eest on viimane mäng halb on ikka nii niru. Rabiot, laporte...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar