Vist mitte. Griezmanni puhul oli vähemalt mingitki vastastele pressi tegemist näha. Mbappe, mida mäng edasi, seda rohkem ta ära kadus. Müstika, kuidas ta 90 mintsa kirja sai. Ja raske on ka ründekolmikust kehveimaks nimetada meest, kes värava lõi. Olgegi, et see penaltipunktilt tuli. Kindlalt see-eest realiseeris. Nagu ka mainisin, siis Mbappe oli, arvestades ootusi, minu jaoks eilsest alustanud ründekolmikust suurim pettumus. Dembele on nii ebastabiilne olnud peale pikka vigastuspausi, et tema puhul on ootused pigem anyway madalad. Griezmanni aga nagunii pingile ei panda.
L'Equipe hindas antud kolmikut võrdselt kehvana

Ja kui Sidibe juba vene laste vastu jama toodab, siis mina isiklikult ei taha teda alg11 lähedalgi näha. Pavard oli üldiselt tubli, kuigi tõesti, ründes jääb tiba lahjaks. Samas on ta veel üsna noor ja roheline ning arenemisvõimeline. Küll ta paremaks läheb. Ka antud turniiri jooksul, kui DD muidugi teda ikka edasi usaldab.
L'Equipe hindas antud kolmikut võrdselt kehvana

Ja kui Sidibe juba vene laste vastu jama toodab, siis mina isiklikult ei taha teda alg11 lähedalgi näha. Pavard oli üldiselt tubli, kuigi tõesti, ründes jääb tiba lahjaks. Samas on ta veel üsna noor ja roheline ning arenemisvõimeline. Küll ta paremaks läheb. Ka antud turniiri jooksul, kui DD muidugi teda ikka edasi usaldab.
Kommentaar