Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Ma ise mõtlesin Tremoulinast aga tema ema vist pole prantslane.

Lloris
    Reveillere/Clerc,Escude, Squillaci, Tremoulinas/Armand/Mathieu
    Toulalan, Flamini
    Valbuena/Cheyrou, Gourcuff, Ribery
    Gignac

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ääre kaitsjad siis ehk clerc või reveillerre ja teiselpool kasvõi mathieu, edasi mõtle winguja ise.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    No ma ei tea. Mexes ja Menez Romast on minu panus. Edasi jätkaku keegi teine.
    Mexest on mitmeid kordi proovitud ja ei saanud hakkama. Escude ja Squillaci oleks keskkaitses kindlamad. Ka Toulalan saab seal hakkama.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust

Cannu, su ema on araablane.
    Häbi sul olgu. Jutu lõpp

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    No ma ei tea. Mexes ja Menez Romast on minu panus. Edasi jätkaku keegi teine.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Lihtsalt huvitav oleks olnud näha, milline näeks välja valgenahavärviline lineup.
    Ben Arfa, Karim Benzema ja Samir Nasri on minu jaoks ka päris valged. Probleemsemad kohad oleks vaid äärekaitsed.

Cannu, su ema on araablane.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    võin su rahustuseks öelda kui ka selliste kriteeriumide järgi tuleks koostada ei juhtuks hullu midagi.nii et võid edasi intriigi mujal punuda.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ei oska sellist kooseisu panna, Wingback, sest ma ei tea täpselt ,kes on põlised prantslased ja kes mitte.
    Lihtsalt huvitav oleks olnud näha, milline näeks välja valgenahavärviline lineup.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kõigepalt praagi pigid välja ja siis araablased. Siis juba võiks enamvähem olla

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Vello nutust saame me aru. Kui palju Henry vaese Sp*rsi võrku on sahistanud?

Ei oska sellist kooseisu panna, Wingback, sest ma ei tea täpselt ,kes on põlised prantslased ja kes mitte.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitas ertz Vaata postitust
    räägib tugitoolisportlane.
    LOL. Se taper la tête avec la main...

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    tere idikas! pane kokku vene koondis ainult venelastest, sakslased ainult sakslastest inglased inglastest, hollandlased hollandlastest, eestlased eestlastest, lätlased lätlastest, ilma eksootikata...
    nalja number, saa üle...
    Oh sind närvihaiget küll...

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma arvan ka ,et Henry ikkagi plaanis käega mängida mitmed kuud ette. Tegi skeeme kaustikusse jne.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Keegi oskaks teist siia kokku panna parima Prantsusmaa algkkoosseisu, mis koosneks AINULT valgetest meestest ? Ilma igasuguse eksootikata...
    tere idikas! pane kokku vene koondis ainult venelastest, sakslased ainult sakslastest inglased inglastest, hollandlased hollandlastest, eestlased eestlastest, lätlased lätlastest, ilma eksootikata...
    nalja number, saa üle...

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ah, no mõtetu selle üle vaidlema jäädagi, oli käsi keegi eita ju! ja muuta seda ei saa.

Leave a comment:

Working...
X