Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mask
    replied
    Uus vorm, retromaiguline:

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    meestest, kes valikusse kuuluvad on see sinu esimesena pakutud asetus päris lähedane mu mõtetega. muidugi võib mõelda ka 4-3-3 sest mehed oleks selleks täiesti olemas.
    näiteks siis
    lloris
    sagna gallas escude evra
    sissoko, toulalan, diarra
    anelka, gignac, henry.

aga eks see ole liiga eksperimentaalne pakkumine muidugi. kahtlustan et domenech ei ole meiega ühte meelt ja topib selle abidali sinna keskele ikka ja mõne muu üllatusega rabab meid veel. nagu ikka. eks nendest kes valikust välja jäid võibki rääkima jääda nii et üldse ei alustagi. ja eks põhiline, et edasipääs tuleks, muu on teisejärguline.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    ei, sain aru küll, et need olid soovitud koosseisud, aga tõin ära, mis siis mujal soovitakse või pakutakse. ei mingit kriitikat sinu suunal.lihtsalt mõtlesin, et on ehk huvitav teada.
    Selge. Millist kooseisu ise sooviksid ja pooldaksid?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ei, sain aru küll, et need olid soovitud koosseisud, aga tõin ära, mis siis mujal soovitakse või pakutakse. ei mingit kriitikat sinu suunal.lihtsalt mõtlesin, et on ehk huvitav teada.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Minu pakutud kooseisud olid need, mida ma sooviks. Ei poolda eriti kahe kaitsva pooliku kasutamist keskel.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    pigem on meediakanalites ennustatud sellist koosseisu
    lloris
    sagna gallas abidal evra
    govou toulalan l.diarra henry
    gignac anelka
    kuigi gignacil on mingi pisivigastus, oodatakse tema paranemist selleks tähtsaks mänguks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ei tahaks enam seda 4-2-3-1 te. 4-4-2 töötas palju paremini. Mina sooviks:

Lloris,
    Sagna, Gallas, Escude, Evra,
    L.Diarra,
    Govou, Malouda,
    Gourcuff,
    Gignac, Henry

või

Lloris,
    Sagna, Gallas, Escude, Evra,
    Govou, L.Diarra, Sissoko, Malouda,
    Gignac, Henry

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Seline koosseis homseks mänguks oleks päris meeldiv, aga vaevalt, et Domenech selise valiku teeb.
    Lloris
    Sagna Escude Gallas Evra
    Toulalan L.Diarra
    Henry Gourcuff Malouda
    Anelka

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    näen õnneks,näen. aga ikka oli see mulle ebameeldivaks uudiseks,no kuda nii saab, lubatakse välja ja siis võetakse maha,see eruosport on ka teada sellise kavaga, et ei maksa imestada, kui näidatakse lambist see aeg naiste võrkpalli.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Seda oligi karta. Ega ei saa ju eestlaste suurt lemmikut Inglismaad näitamata jätta.Õnneks Eurosport aitab välja. Sa ei näe Eurosporti?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    nojah nyyd lugesin et vsb asendab oma kavas siiski selle mängu inglismaa-brasiilia omaga, imegu muna

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    jaa, laupäev tuleb mängude rohke, eesti, vene prantsusmaa,ei jõua ära oodata.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Tõesti näitavad kaks kanalit lausa korraga, sest VSB on ka see mäng kavas kirjas.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    jäi silma, et eurosport näitab laupäeval iiri-prantsuse mängu

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    nii Kruus eile mainis et Pranstuse-Iiri mängu pidavat näitama.

aga ju Govouga nad päris koha pärast ei tohiks konkureerida ka, Cheyruo on nagu rohkem vist seal väljaku keskosas ma olen aru saanud.
    Cheyrou saab ka äärel hakkama aga tõin lihtsalt näiteks ,et Govou pääseb ja tema mitte. Mul pole Govou vasti midagi aga kindlasti on paremaid ja nooremaid mehi võtta.

Leave a comment:

Working...
X