Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
meestest, kes valikusse kuuluvad on see sinu esimesena pakutud asetus päris lähedane mu mõtetega. muidugi võib mõelda ka 4-3-3 sest mehed oleks selleks täiesti olemas.
näiteks siis
lloris
sagna gallas escude evra
sissoko, toulalan, diarra
anelka, gignac, henry.
aga eks see ole liiga eksperimentaalne pakkumine muidugi. kahtlustan et domenech ei ole meiega ühte meelt ja topib selle abidali sinna keskele ikka ja mõne muu üllatusega rabab meid veel. nagu ikka. eks nendest kes valikust välja jäid võibki rääkima jääda nii et üldse ei alustagi. ja eks põhiline, et edasipääs tuleks, muu on teisejärguline.
ei, sain aru küll, et need olid soovitud koosseisud, aga tõin ära, mis siis mujal soovitakse või pakutakse. ei mingit kriitikat sinu suunal.lihtsalt mõtlesin, et on ehk huvitav teada.
Selge. Millist kooseisu ise sooviksid ja pooldaksid?
ei, sain aru küll, et need olid soovitud koosseisud, aga tõin ära, mis siis mujal soovitakse või pakutakse. ei mingit kriitikat sinu suunal.lihtsalt mõtlesin, et on ehk huvitav teada.
pigem on meediakanalites ennustatud sellist koosseisu
lloris
sagna gallas abidal evra
govou toulalan l.diarra henry
gignac anelka
kuigi gignacil on mingi pisivigastus, oodatakse tema paranemist selleks tähtsaks mänguks.
Seline koosseis homseks mänguks oleks päris meeldiv, aga vaevalt, et Domenech selise valiku teeb.
Lloris
Sagna Escude Gallas Evra
Toulalan L.Diarra
Henry Gourcuff Malouda
Anelka
näen õnneks,näen. aga ikka oli see mulle ebameeldivaks uudiseks,no kuda nii saab, lubatakse välja ja siis võetakse maha,see eruosport on ka teada sellise kavaga, et ei maksa imestada, kui näidatakse lambist see aeg naiste võrkpalli.
nii Kruus eile mainis et Pranstuse-Iiri mängu pidavat näitama.
aga ju Govouga nad päris koha pärast ei tohiks konkureerida ka, Cheyruo on nagu rohkem vist seal väljaku keskosas ma olen aru saanud.
Cheyrou saab ka äärel hakkama aga tõin lihtsalt näiteks ,et Govou pääseb ja tema mitte. Mul pole Govou vasti midagi aga kindlasti on paremaid ja nooremaid mehi võtta.
Leave a comment: