320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mängiti viiki vähemalt, suur osa oli Areolal selles. Loodetavasti saab tulevikus ka rohkem peale.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
      Mängiti viiki vähemalt, suur osa oli Areolal selles. Loodetavasti saab tulevikus ka rohkem peale.
      Klubi eest võiks saada küll jah.

      Miinimumprogramm tehti ära. Muud ei oskagi selle üsna näotu mängu kohta öelda.

      Kommentaar


        Alg11 vs Holland muutusteta:

        Kommentaar


          Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Alg11 vs Holland muutusteta:
          Samas ei saa seda ka talle süüks panna, sest eks ta alguses ju otsis veel seda toimivat alg 11 ja nüüd on ta selle täielikult leidnud ning hetkesel koosseisul on veel kõvasti nälga ning MM tiitel seda kärpinud ei ole, mis on ka loogiline vaadates enamike meeste vanuseid. Teistpidiselt eks kui tulemused hakkavad langema, siis küll katsetada jõuab senikaua vast ongi loogiline, et pannakse selliselt lõpuni välja kuni tasakaal olemas ja hetkel julgeks ennustada, et kuni Emini.

          Thauvin-Fekir-Dembele ja teised ega keegi neist ei ole hetkel kellestki alg 11 paremad ka vaid pigem samal tasemel või tsipa kehvemad.

          Kommentaar


            Aga tahaks neid ju ka näha. Ja kus sa ikka ennast tõestad, kui mitte võistlusmängus.

            Eile Hollandi vastu kodus tundus, et pingutati just nii palju, kui vaja. Kohe algul pandi surve peale ja õige pea Mbappe lõi vastaste eksimuse pealt ühe ära. Avapoolajal üldiselt hollandlased väga jalgu alla ei saanudki. Küll aga teisel poolajal. Ja poolaja keskel ka viigistat, kui hetked varem vahetusest sekkunud Mendy uitas Zidane teab kus ja lasi Promesil rahulikult ja vabalt palli karistusalla anda, kus Babel raskusteta keskkaitsjaid edestas ja 1-1 tegi. Seejärel pandi taas teine käik sisse ja õige pea Mendy rehabiliteeris end, kui tema üriterav pall vastaste karistusalla leidis Giroud, kes suutis nii Van Dijki kui ka Cillesseni üle mängida ja lõpuks oma pea poole aastase väravatepõua lõpetada ja lõppseisuks 2-1 teha. Mehe 32. koll koondises. Üks rohkem, kui Zizoul. Pole paha puujala kohta.

            Kommentaar


              Matuidi oli motm eile. Hea meel, et publik nii maruliselt Giroud toetas.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Tiba vana ja LiigaHea alafoorumisse ei pane seda, kuna prantsuskeelt (ja huumorit) mõistavad pigem ainult siinsed fännid

                Messi...The never ending legend!

                Kommentaar


                  Mannetu esitus eile konnade poolt ning tasuks teenitud 0-2 kaotus.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Mannetu on veel hästi selle esituse kohta öeldud, mida eile Hollandi vastu pakuti. Lloris ja 10 torbikut. Ilma kapteni ja tema tõrjeteta oleks lõppseis ilmselt kordi nutusem olnud.

                    Pisut võib ju selle taha pugeda, et puudujad on üliolulised meeskonna lülid ja asenduste pealt kärisesgi (Digne, Kimpembe ja Nzonzi esitused ei kannatanud mitte mingit kriitikat), kuid see siiski ei õigusta nii näotut ja emotsioonitut esitust. Ilma Pogbata muidugi puudus keskväljal aju, kes suudaks mängu käima panna (Mbappe ja Giroud üldse mängisid eile? Griezmann vähemalt käis ise palli keskväljalt toomas). Seda veidram oli DD otsus Fekir mängu lõpuni pingile ja Payet üldse koondisest eemale jätta. Mitmed vigastused tähendasid kahjuks ka seda, et Sissoko nimeline õudusunenägu on mingil müstilisel moel taas tagasi koondisesse hiilinud ja kohe tootis ka, kui mängu sai, kinkides idiootselt vastastele mängu lõpus penalti, mille Depay mõnitaval viisil ka ära lõi. Esimese ehitasid Nzonzi ja Kimpembe. Digne tõestas ka kenasti, et tema koht koondises küll ei ole. Vedas, et punasega varakult pesema ei saanud. Kante, Matuidi, Varane ja Mbappe olid iseenese haledad varjud. Griezmann ja Pavard vähemalt üritasid midagi. Giroud oli Giroud. Lloris tassis. Nagu mainitud, pani Deschamps' oma vahetustega täielikult pange. Sul on väravaid vaja ja sa tood platsile Sissoko? Sul on meest keskväljal vaja, kes suudaks söödumängu käima panna ja sa tood platsile Ndombele ja Mbappe vol2 ehk Dembele, kui Mbappe vol1 umbes korra mängu jooksul palli katsuda sai. (ok Ndombele vahetus oli arusaadav, kuna Nzonzi oli end palli järgi joostes mängu lõpuks täielikult sodiks rüganud) Müstilised valikud ja kogu koondise eilne esitus. Kordagi ei tekkinud tunnet, et sellest mängust midagi võinuks pihku jääda. Aga äkki oligi korra maa peale tagasi toomist vaja.

                    Hollandi võit rahvuste liigas muidugi tähendas seda, et neil piisab sakslaste vastu vaid viigist, et oma liiga võita ja prantslased play-off ukse taha jätta. Aga eks see rahvuste liiga ongi üks mõtetu mikihiire karikas. Õiged meeskonnad omastavad pääsme EM-ile ikka läbi valikturniiri.

                    Kommentaar


                      Mainime siis ära, et ülieduka koondise aasta lõpetati 1-0 võiduga sõprusmängus Uruguai vastu. Mängu ainukese värava eest hoolitses kõigi lemmik peksukott Giroud penaltipunktilt, lüües sellega oma karjääri 33 koondise värava. Rohkem on neid kirjas vaid Henry'l (51), Platinilt (41) ja Ttezeguet'l (34).

                      Kommentaar


                        Tiba igavavõitu valikgrupp:

                        Kommentaar


                          Põnev lugemine, kui peaks kedagi huvitama.

                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Haller võiks küll satsis olla ju.

                            Kommentaar


                              On aeg taevast alla tulla? Ühtegi raamilööki Türgi vastu...
                              Instagram

                              Twitter

                              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                              telekavaataja.blogabet.com

                              Kommentaar


                                Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                                On aeg taevast alla tulla? Ühtegi raamilööki Türgi vastu...
                                Tavaline juuni (va suurturniirid):

                                Kommentaar

                                Working...
                                X