Lloris senine mängu kangelane minu jaoks. Poleks pennut ära võtnud, siis vaevalt sellest seisust tagasi oleks tuldud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLloris senine mängu kangelane minu jaoks. Poleks pennut ära võtnud, siis vaevalt sellest seisust tagasi oleks tuldud.
Kommentaar
-
Oli selline kahtlev tunne meeskonna suhtes enne turniiri ja ega see turniiri vältel vähenenud. Pigem süvenes.
Koondises polnud seekord kindlasti sellist kambavaimu nagu eelmine MM või isegi eelmine EM. Enne turniiri jahvatati Benzema teemal ja Mbappe solvumisest. Tundub, et mees pani samas tempos turniiril edasi. Kogu EM vältel oli mehe peateemaks end kuhugi 3-4 kaitsja vahele kinni joosta/triblada selle asemel, et kaaslasi otsida. Eile samamoodi. Eriti eredalt jäi eile meelde normaalaja lõpus üks olukord, kus Coman oli äärel täiesti vaba aga Mbappe otsustas söltmise asemel ikka kolme šveitsi meest ette võtta, mis lõppes nagu enamus tema üritusi sel turniiril. Loodetavasti oli eilne talle korralik õppetund ja tõi mehe maapeale tagasi.
Eile tulistati ise omale jalga. Algul DD oma eksperimendiga formatsiooni suhtes ja hiljem 3-1 eduseisus. ETV kommentaator ütles tabavalt, et Pogba käitus oma üleoleva tähistusega nii nagu mäng oleks tehtud. Ei olnud. Penaltiseeriat ma ei vaadanud. Olin üsna kindel, et see kaotatakse. Sümboolne, et selle eksimuse tegi Mbappe.
Kuna MM on juba aasta pärast, siis DD välja vahetamisel pole vast hetkel mõtet. Leping tal ka järgmise aasta lõpuni. Aga peale seda võiks küll mõelda ohjade üle andmisele. Zidane'ile.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustarvad, et DD ise tagasi ei astu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMiks Prantsusmaa koondise teema ei kanna pealkirja "Maailmameistrite koondis" nagu Hispaania omal ajal oli? Kuni Katari MM-i alguseni võiks ju olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMiks Prantsusmaa koondise teema ei kanna pealkirja "Maailmameistrite koondis" nagu Hispaania omal ajal oli? Kuni Katari MM-i alguseni võiks ju olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar