320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Norra vastu algkoosseis:

    Ruffier

    Fanni - Rami - Mexès - Cissokho

    M'vila

    Sissoko - Nasri - N'Zogbia

    Remy - Hoarau

    Vahetusmehed: Douchez, Briand (79' Nasri), Debuchy, Menez (45' N'Zogbia), L.Diarra (45' Cissokho), Benzema (61' Hoarau), Matuidi, Tremoulinas, Sakho, Ben Arfa (45' Remy), Cabaye (74' M'Vila)

    Edit:

    Blanci esimeses mängus peatreenerina tuli siis kaotus vastu võtta Norralt tulemusega 1:2.

    Kuigi Ben Arfa, kes vahetati mängu teise poolaja algul Loic Remy asemele, viis Les Blues` kenastu kauglöögist 48. minutil juhtima, suutis norrakate poolt Erik Huseklepp kaks tagasi lüüa (51' ja 71'). Esimese puhul ei suutnud karistuslöögi järgsest olukorrast Hoarau mehe katmisega hakkama saada (Ruffier oleks muidugi pidanud ka selle palli kätte saama) ja teise värava puhul eksis keskväljal Lassana Diarra, kellelt Huseklepp raskusteta palli ära võttis ja magama jäänud Mexese ja Fanni üle jooksis ning palli väravasse lõi.

    Mängu nägin poole silmaga ja ega midagi erilist mängupildi kohta öelda ei ole aga anname aega Blancil atra seada, sest meestega sai ta koos trenni teha vaid paar päeva. Meeles tuleb ka pidada, et sisuliselt oli tegemist siiski pooleldi B-koondisega.


    Lohutuseks kena Ben Arfa värav:

    Kommentaar


      Seoses MM-il toimunud tsirkusega anti täna neljale peategelasele mängukeelgud:
      Anelka 18 mängu, mis põhiliselt tähendab, et selle mehe koondisekarjäär on läbi.
      Evra 5 mängu.
      Rivery 3 mängu.
      Toulalan 1 mäng.

      Abidal pääses puhtalt.

      Kommentaar


        Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Anelka 18 mängu, mis põhiliselt tähendab, et selle mehe koondisekarjäär on läbi.
        Anelka koondisekarjäär jõudis lõpule 19 juuni 2010. Selle bänniga ei saavuta FFF küll midagi.

        Algselt postitas Nicolas Anelka Vaata postitust
        "This whole thing is a nonsense, to turn the page because [new coach] Laurent Blanc needs to be able to work in peace," Anelka told France Soir.
        "These people are clowns. I'm dying with laughter," he added.

        Anelka said the suspension "has no relevance whatsoever" because as far as he is concerned, his international career finished when he was thrown out of training on 19 June.

        The whole commission thing is a charade not to lose face," he added.

        Kommentaar


          Härra näitab taas oma ülbet suhtumist. Neid mehi, kes on koondisekarjääri lõpetanud ja tagasi tulnud on nähtud küll ja küll. Õnneks ei pea Anelkat enam koondises nägema.

          Kommentaar


            Olgu treener ükskõik kui kohutava mõttemaailma ja arusaamadega siis ikkagi peaks tema ametiaja lõpuni teda kuulama ja ta käske täitma, FFF hetkel näitab kui palju sõltub ta tegelt kasvõi samast mässu korraldajast Evrast. Igasugune bänn alla eluaegse nendele kahele mehele on tegelt ju täiesti arusaamatu, saaks aru kui prantsusmaal puuduks tasemel leftbackid või ründajad(olgugi, et Anelka ban enam-vähem tähendabki igavest eemaldamist), aga neil on kasvõi Evra suguse mehe asemele võtta kohe Glichy, Abidal, Mathieu ja nii mõnigi nimi ilmselt veel.

            Kommentaar


              Algselt postitas Tim| Vaata postitust
              Olgu treener ükskõik kui kohutava mõttemaailma ja arusaamadega siis ikkagi peaks tema ametiaja lõpuni teda kuulama ja ta käske täitma,
              Täiesti ausalt - lihtsalt ei saa aru sellest loogikast. Kui sulle tööl ülemus annab rumalaid ülesandeid või sinu (ja mitte ainult sinu) meelest kohtleb su kolleegi ebaõiglaselt, kas siis surud ka hambad risti ja täidad ikkagi vastuvaidlematult kõik käsud? Täiesti nõus, et mängijad ei lahendanud olukorda sugugi parimal võimalikul viisil, aga rääkida ülbusest ja suhtuda nagu kodumaa reetjatesse... Ei mõista.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

              Kommentaar


                Selles osas olen täiesti nõus vuntsiga.
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

                Kommentaar


                  Koondise esindamine peaks eelkõige ikkagi au asi olema. Eks taoline reaksioon oli ikkagi mitme asja summa (sisekliima pinged + viletsad esitused -> paremad eeldused plahvatuseks), kuid see ei tähenda, et see ennast õigustanud oleks. Kollektiivse protestiga vastamine asja paremaks küll ei muutnud, vastupidi. Ning nagu paljude sellel osalenute hilisematest muljetest võib välja lugeda, oli see ikkagi vägagi totter otsus.

                  Kommentaar


                    Tõepoolest, on auasi. Ma ei õigustagi mängijate käitumist, see oli võimalikest valikutest tõepoolest üks lapsikumaid lahendusi. Kuid samas suuresti emotsioonide pealt sündinud ja enamik osalisi on sellest õnneks ka ise aru saanud. Vaevalt keegi mängijatest nüüd selleks koondisesse tuli, et peatreeneriga tüli kiskuda, alati oleks ju saanud siis lihtsalt loobuda. Parimat tahtsid küllap ikka mõlemad osapooled, aga nägemused selleni jõudmisest arenesid üha enam eri suundades ja lõpuks käis paraku ära see klõps, kust edasi ei suudetud enam teineteise suhtes viisakaks jääda. Kuid nagu väga õigesti mainitud, viisid selle krahhini mitmed asjaolud, millest enamik kuhjusid ja kasvasid juba mitmendat aastat, ja olid nad väga-väga hästi teada kõikidele osapooltele, sh alaliidule, kes nüüd näib üritavat ainuüksi mängijatest takkajärgi mingeid kurjuse kehastusi ja intriigipunujaid voolida. Praegused karistused iseenesest on igati pädevad ja teistele hoiatuseks vajalikud, absoluutselt nõus, aga mis hakkab tugevalt vastu, on see, kuidas FFF ja mitmed siinsedki kirjutajad suhtuvad mängijatesse umbes nii, et lõuad pidada ja edasi teenida. Ja kui keegi julgeb protestida, siis see saadetagu juba põhimõtteliselt igaveseks maapakku ja löödagu enne avalikult ja korduvalt häbiposti ka veel. Seejuures aga mitu aastat neidsamuseid süganud alaliit ja üks peamisi konflikti allikaid ehk peatreener oleksid järsku nagu täitsa puhtad poisid. Minu meelest väga ebaõiglane suhtumine. Uus treener on valitud, vajalikud karistused jagatud, aeg edasi minna.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                      Selles osas olen täiesti nõus vuntsiga.



                      Mis vunts edasi teeb? Töötu hetkel või läks mõnda mudaliiga klubi treenima?

                      Kommentaar


                        FFF=EJL,samasugused udud koos
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

                        Kommentaar


                          Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                          FFF=EJL,samasugused udud koos
                          EJL=Flora=Pohlak

                          eks Pohlak olegi FFF omanik.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                          Kommentaar


                            Blanc kutsus EM-i valikmängudeks Valgevene (3. september) ja Bosnia ja Hertsegoviina (7. september) vastu sellised mehed:

                            Väravavahid: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cédric Carrasso (Bordeaux)

                            Kaitsjad: Gaël Clichy (Arsenal), Bacary Sagna (Arsenal), Philippe Mexès (AS Roma), Benoît Trémoulinas (Bordeaux), Adil Ramil (Lille), Mamadou Sakho (PSG)

                            Poolkaitsjad: Abou Diaby (Arsenal), Florent Malouda (Chelsea), Yann M’Vila (Rennes), Alou Diarra (Bordeaux), Jérémy Menez (AS Roma), Lassana Diarra (Ream Madrid), Mathieu Valbuena (Marseille)

                            Ründajad: Karim Benzema (Real Madrid), Loïc Rémy (Marseille), Kevin Kameiro (Lorient), Louis Saha (Everton), Guillaume Hoarau (PSG)

                            Peale bannitud meeste (Anelka, Ribery, Toulalan ja Evra) on veel puudu vigastatud Samir Nasri, Moussa Sissoko ja Andre-Pierre Gignac. Viimase kahe puhul pole päris kindel, kas oleks ka tervena kutsutud.

                            Valikust jäid välja veel ka Willliam Gallas, kes oli pikka aega üldsegi klubita, Hatem Ben Arfa, kes treenib omapead, Eric Abidal ja Yoann Gourcuff, kellel on tänu punasele kaaridile, mille ta teenis MM-il LAV-i vastu, 2-mängiline mängukeeld.

                            Esimese koondisekutse sai aga Lorient` ründaja Kevin Gameiro, kes oleks kutse saanud ka sõprusmängus Norra vastu, kui poleks mõned päevad ennem kutsete jagamist vigastada saanud.

                            Kommentaar


                              Johan Cabaye (Lille) ja Anthony Réveillère (Lyon) on ka veel lisatud koondise nimekirja.

                              Kommentaar


                                Uus koondislane treenimas treenerite Blanci ja Barthezi valvsa pilgu all

                                Zizou tuli koondislastele veidi enesekindlust süstima ja edu soovima.


                                Tõsisemalt rääkides siis Blaise Matuidi (St. Etienne) on samuti liitunud koondisega, kuna Lassa Diarral, Karim Benzemal ja Johan Cabayel osalemine on kahtluse all vigastuste tõttu.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X