320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Tabanoul pole koondisesse asja?
    Ta ka vasakkaitsjana tegutsemas ju.

    Kommentaar


      Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
      Tabanoul pole koondisesse asja?
      Ta ka vasakkaitsjana tegutsemas ju.
      Alati hea mängija, kuid mitte koondise tase. Pealegi oli ta alles mõni aasta tagasi vasak äärepoolik, kus konkurents on veel suurem.
      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

      Kommentaar


        Vasakule kaitsesse on Les Bleus'l suur valik lihtsalt.
        Elu on lühike, pidu on pikk.

        Kommentaar


          senise hooaja valguses on päris huvitav et mathieu mängib barcas pidevalt põhis, nagu olen lugenud, aga koondise kutset siiski saanud pole.

          Kommentaar


            miks Clichyt viimati pold

            Kommentaar


              viimati? ma näiteks ei mäletagi, millal ta viimati koondises üldse oligi

              Kommentaar


                Clichy pole jah viimastel hooaegadel väga tihti koondisesse mahtunud. Kuigi Citys on vist viimasel ajal rohkem mängida saanud, siis neis mängudes, mida nägema olen juhtunud, pole ta midagi erilist olnud. Sisuliselt sama jutt Evraga, et rünnakut silmas pidades, ta minu arvates väga midagi juurde ei anna. Et on potentsiaalikamaid vasakkaitsjaid*, keda eelistada. Pealegi pole Manchesteri sinised viimastel kuudel eriti teravad olnud.

                Mathieu koha pealt, et oleks koondiste paus paar nädalat hiljem tulnud, siis ma usun, et ta oleks ka koondisesse mahtunud. Barca algkoosseisu on ta minu teada murdnud alles viimastest mängudes.

                * Potentsiaalikamaid nagu see mees, kes viimati koos Martialiga sellise kena värava sepistasid:

                Kommentaar


                  U17 EM-i veerandfinaalis täna klassikaline vastasseis Prantsusmaa vs Itaalia. Prantslaste väravasuult leiame sellise noorhärra nagu Luca Zidane. Mäng otse Eurospordi pealt hetked tagasi algas.

                  Kommentaar


                    Noorukitele tuli siis 3-0 võit.

                    Kommentaar


                      Just. Italianodest erilist vastast ei olnud. Eriti füüsise poolest oldi Itaalia eakaaslastest üle.

                      Too mäng oli ka esimene, mida juhtusin antud EM-il nägema (alagrupist tuldi läbi kolme võiduga). Kommentaatorite hinnangul oli see turniiri parim esitus kõikide nähtud meeskondade seas.

                      Igal juhul hea mulje jätsid kaks väravat löönud Odsonne Edouard ja ühe lisanud Nanimato Ikone (mõlemad PSG ründajad). Lisaks mängujuht Bilal Boutobba (tegi Ikone väravale eeltöö ja näitas väga head tehnikat), kes sügisel juba Marcelo Bielsa poolt paaris mängus Marseille eest "tundmatus kohas külma vette visati". Ja ka Jean Ruiz (Sochaux) ja Timothe Cognat (Lyon). Luca Zidane hiilgas ühe hea tõrjega, kuid mitmel korral kippus ise omale olukordi põnevaks tegema. Aga eks see tänapäeva noorte väravavahtide stiil (probleem) ole, kel jalaga mäng ja tehnika head.

                      Poolfinaalis siis prantslastel vastaseks Belgia eakaaslased.

                      Kommentaar


                        Ja jõuti omadega juba ka finaali pärast Belgia eakaaslaste võitmist poolfinaalis. Mäng ise kujunes raskemaks, kui algul eeldada võis. Odsonne Edouard viis prantslased 23. minutil 1:0 juhtima ja oleks võinud ka eduseisu kasvatada, kuid ei saanud penaltit sisse. Seejärel belglased viigistasid 52. minutil, ja kuna rohkem väravaid ei löödud, läks mäng penaltite peale. Penaltiseeria kangelaseks tõusis Zinedine Zidane'i poeg Luca Zidane, kes tõrjus kolm belglaste penaltit. Prantslastele võidu toonud penalti realiseeris Edouard, kes sellega pisut heastas oma penaltieksimuse normaalajal. Reedel toimuvas finaalis kohtutakse sakslastega, kes oma poolfinaalis olid raskustega venelastest paremad.


                        Kui Zidane ise tõrjus kolm penaltit, siis enda sooritatud penaltil ta eksis, lüües palli latti. Panenka stiilis:

                        Kommentaar


                          Koondis suvisteks sõprusmängudeks Belgia (7. juuni, Pariisis) ja Albaaniaga (13. juuni, Albaanias):

                          Väravavahid: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Stephane Ruffier (Saint-Etienne)

                          Kaitsjad:Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Raphael Varane (Real Madrid), Benoit Tremoulinas (Sevilla), Eliaquim Mangala (Manchester City), Bacary Sagna (Manchester City), Mamadou Sakho (Liverpool)

                          Kaitsjad: Yohan Cabaye (PSG), Blaise Matuidi (PSG), Maxime Gonalons (Lyon), Paul Pogba (Juventus), Geoffrey Kondogbia (Monaco) Dimitri Payet (Marseille), Moussa Sissoko (Newcastle United)

                          Ründajad: Olivier Giroud (Arsenal), Alexandre Lacazette (Lyon), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Paul-Georges Ntep (Rennes), Mathieu Valbuena (Dinamo Moscow), Nabil Fekir (Lyon)

                          Rennes`i ääreründaja Paul-Georges Ntep on ainukene debütant nimekirjas. Näis, kas saab ka esimese mängu koondise eest kirja.
                          Puudu on vigastatud Benzema, Schneiderlin, Zouma ja Debuchy. Tagasi on võrreldes eelmise korraga Cabaye, Pogba ja Mangala.

                          Mõne mehe kutsumist paraki ei saa pooldada aga las ta jääb see kord.


                          Täna õhtu on aga U17 siis EM-i finaalis Saksamaa eakaaslaste vastu mängimas. Mäng algusajaga 20:00 Eurospordis nähtaval.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Mask
                            Täna õhtu on aga U17 siis EM-i finaalis Saksamaa eakaaslaste vastu mängimas. Mäng algusajaga 20:00 Eurospordis nähtaval.
                            Meistrid!

                            ...vs sakslased 4:1

                            PSG hingekirja kuuluv Odsonne Edouard tõusis esimeseks, kes finaalis kübaratrikiga maha on saanud. Noormees oli ka kogu turniiri suurim väravakütt kaheksa väravaga.

                            Tegemist oli sealjuures prantslaste teise U17 EM-tiitliga. Eelmine tuli siis 2004. aastal, kui tollasesse meeskonda kuulusid teiste seas Jeremy Menez, Karim Benzema, Hatem Ben Arfa ja praegugi A-koondises aeg-ajalt kolmanda nahkkindana mahtuv Benoit Costil.

                            Kommentaar


                              Kommentaar


                                Algselt postitas Koopia Vaata postitust
                                Just. Just. Kolm löödi hollandlastele veel ja jõuti Touloni turniiri finaali, kus kohtutakse pühapäeval Maroko eakaaslastega. Seni on prantslased antud turniiril ainult võite tunnistanud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X