320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Paremkaitse vs vasakkaitse on tõesti isegi naljakas.
    kusjuures see paremkaitse värk on juba ikka pikka aega selline, nagu on. nii on seal ju mänginud varasemalt clerc, reveillere, isegi chimbonda jne. kõik ilmselt toredad poisid, aga ülejäänud satsiga võrreldes suht, noh, mitte päris prantsusmaa koondise tase. ja selles võtmes, et praegu on võtta sagna ja debuchy, siis polegi väga nutta midagi. ja ehk siis mõni noorem kaitsev poolik, keda ennist nimetati otsustab samuti paremkaitsjaks kolida, nagu debuchy kunagi.

    Kommentaar


      Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
      Paremkaitse vs vasakkaitse on tõesti isegi naljakas. Vasakule on kõiksugusid nagu Evra, Tremoulinas, nooremad Kurzawa, Digne, Mendy, Amavi. Keegi neist pole ka mingit de Sciglio stiili, et võib mõlemal äärel mängida.
      Paremkaitsesse ma ei leidnud väga kedagi tuntumat nime. Ehk on Steven Moreiral selleks lootusi?
      Samas võib vajadusel Tolissogi seda mängida aga ei tea.
      Ma pole Moreirat piisavalt palju näinud mängimas, et julgeks kommenteerida tema võimalusi aga Rennes`il oli mõned aastad tagasi ka Dimitri Foulqueri nimeline noorhärra seal paremal, kes koos Griezmannide ja Lacazette`idega U19 EM-i 2010. aastal kinni pani. Seejärel liikus Hispaaniasse ja "kadus ära". Nàis, kuidas Moreiraga läheb.

      Saint-Etienne`ist tasub veel välja tuua Kevin Malcuit, kelle näol on tegemist 24-aastase suhteliselt ründava paremkaitsjaga. On ta endine Monaco kasvandik aga seal läbilööki teha ei suutnud, mistõttu tuli tal end madalamates liigades uuesti üles töötada. Eelmine hooaeg tegi Malcuit Ligue 2`s Niorti eest väga hea hooaja ja valiti ka liiga hooaja sümboolsesse koosseisu. Suvel napsas Saint-Etienne`i mehe Inglismaa klubide eest ära. Näis kuidas selle mehe karjäär kulgeb. Hetkel küll vigastatud aga muidu on ikka Saint-Etienne`i eest alustaja olnud.

      Tolisso on noorte seas minu teada vasakul äärekaitses mänginud.

      Algselt postitas Pogba Vaata postitust
      Yann M'Vila vääriks ka kaalumist, loodetavasti pole uks rahvuskoondisesse igavesti suletud peale sõnelust tollase treeneri Blanc'iga
      Kuna Deschampsile ei meeldi üldiselt keerulise iseloomuga mängijad, siis M'Vila võimalusi ma DD valitsemisajal ei näe eriti.

      Algselt postitas Koopia Vaata postitust
      Isiklikult on Gonalons´i mitte kaasamine väike pettumus, Cabaye´dele ja Sissoko´dele võiks teda eelistada küll, viimasel ajal Lyoni eest väga korralikke etteasteid teinud.
      Cabaye praeguse vormi pealt on koondises alustaja ja ega ta pole ka Gonalonsi otsene konkurent. Gonalons on selge kaitsev poolik. Cabaye pigem madalal palliv mängujuht (nagu Pirlo). Nägin teda ka viimati WBA vastu, kus ta oli väga hea. Lõi värava ja andis väravasöödu.

      Sissoko puhul nõus, et praeguse vormi pealt ei peaks koondises olema. Tema kasuks räägibki aga see, et ta on mitmekülgne (võib sisuliselt igal pool keskväljal mängida), ja et ta üldjuhul on koondises oma taseme enam-vähem välja vedanud. Isegi, kui klubi eest on kehva olnud. DD üks lemmiklastest.

      Kommentaar


        Pogbal on pisike vigastus ja tõenäoliselt ei alusta. Diarra on L'equipe andmetel lausa algkooseisus alustamas.

        ''L'équipe probable face à l'Arménie

        Lloris (cap.) - Sagna, Varane, Sakho, Evra – Cabaye, L. Diarra, Matuidi – Valbuena ou Martial, Benzema, Griezmann.''
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Kommentaar


            Algselt postitas Mask Vaata postitust
            PSG, oma teistest lühema ajalooga, on andnud selge panuse rahvuskoondisesse
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Pogba hoopistükkis Itaaliasse tagasi sõitnud, õnneks keskväljal sügavust jätkub.
              L´equipe´is oli väike artikkel sellest, kuidas aastast 1996 ligue 1 mängijate arv koondises vähenenud. Näiteks Portugali vastu algkooseisus alustanutes mängisid vaid 2 ligue 1-s.
              Väike graafika kah selle kohta:


              Kommentaar


                Ilma üllatusteta:

                Kommentaar


                  Kommentaar


                    Diarra ikka võimas loom seal väljakul, rügab tööd mitme mehe eest. Marseille tegi temaga ikka väga hea tehingu. Loodetavasti mingit vigastust külge ei saa, Euro 2016 oleks ta väga vajalik. Selline fakt ka siis, et Diarra oli enne tänast viimati Prantsusmaad esindanud aastal 2010.

                    Kommentaar


                      Diarra oli tõest tubli, kuigi statistiliste näitajate poolest (pallikaotusi oli tema kohta palju) tegi ühe hooaja kehvema mängu.
                      Hea, et Benzema lõpuks pudelilt punni maha sai. Kolm päeva jäi puudu sellest, et oleks täitunud aasta tema viimasest koondise väravast (vs Portugal 11.10.2014). Kui aga väravad välja jätta, mis tulid suht kergelt, siis paraku jällegi keskpärane esitus minu arvates Real Madridi mehelt. Eriti esimesel poolajal, kus kohati tundus, et tema peab igal juhul iga rünnaku üles ehituses osalema, mistõttu kastis polnud kohati nagu kedagi, kellele palli toimetada. Lõpus sai kergelt vigastada ja Taani mängus osalemine on kuulduste kohaselt kahtluse all.
                      Hea mängu tegid veel Griezmann, Valbuena, Cabaye ja ka Varane, kes oli kaitseliini kindlam mees. Tundus, et Deschamps mängis 4-1-4-1 te, kus Cabaye mängis tavapäraselt kõrgemal positsioonil keskväljal ja see töötas tema jaoks.

                      Üldiselt aga oli Armeenia suhteliselt nüri ja ega nad Llorisi väravale väga suurt ohtu ei kujutanudki. Aga eks see oli ka prantslaste keskvälja (Diarra ja Matuidi eelkõige) hea töö tulemus, et armeenlaste ohtlikumad mehed vaiksena hoiti.



                      Järgmisena siis Taani, pühapäeval õhtul.

                      Kommentaar


                        Tuleb tõdeda, et see praegune koosseis on ikka üks korralik staariarmee. Ja tähti tuleb aina juurde...Martial, Fekir, Lacazette ja ka näiteks Diarra . Et Deschamps'il on väga raske les bleus'id EM-il mitte võidule tüürida.

                        Kommentaar


                          nii need ootused tõusevad. poolfinaali jõudmine, oleks tegelikult pisut õigustatum ootus, vähemalt minu jaoks. edasi kõik juba boonus. sest seda staariarmeed on ennemgi nähtud neil ja tõele auandes ega teistel tippudel pole vähem staare.

                          Kommentaar


                            Endal jäi mäng nägemata, ehk saab keegi, kes mängu nägi väikese kokkuvõtte teha. Igal juhul, tipphetked:

                            Kommentaar


                              See, et koduliigast hetkel pallureid koondises pole, pole hullu midagi. Liigas on mängijatel (peale PSG ja Monaco) algkoosseisus kodumängijate arv pea alati enamuses ning talente on ohtralt.
                              "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                              Kommentaar


                                Jäi ka paraku vahele aga nagu kuulda on olnud, siis Giroud` kõrval oli Martial väga hea mängu teinud. Varane oli kapten ja Mandanda väravas on ka vast mainimist väärt.

                                Ja mis jutt see on, et koduliiga mängijaid koondises ei ole??

                                Kommentaar

                                Working...
                                X