320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Nõus ja ka sellega, et Giroud kasutegur on tihtipeale ka mujal, kui vaid väravate löömises. Link up play ja tehnika on tal temasuguse kolge kohta täiesti maailmaklass, mistõttu ta mulle ka sümpatiseerib. Muidugi ka suhtumine platsil.

    Kommentaar




      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        ennustatakse, et õhtul minnakse sama kooseisuga peale, mis Saksa vastu oli

        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Class:

          Kommentaar


            For the Glory!
            france.jpg

            Kommentaar


              ALG11 vs Portugal: Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Pogba, Matuidi - Sissoko, Griezmann, Payet - Giroud


              Ehk algkoosseis oodatult muutumatu.

              Kommentaar


                Sissoko on küll võimas olnud, wow.

                Kommentaar


                  Payet->Coman vahetus on küll müstika olnud. Viimane on ikka masendavalt kehva olnud. Payet andis platsil olles väga häid palle kasti.

                  Kommentaar


                    Valus.

                    Kommentaar


                      Miks ei suutnud Pogba teha ... no sisuliselt midagi ei suutnud. Tema on oluliselt rohkem tuntud nende asjade poolest, mida täna tegi Sissoko. Teine asi, miks ei vahetatud Sissokod välja umbes 70. minutil? Samm oli juba siis mehel täiesti pehme. Aga no üldiselt jätsid prantslased ikka ise löömata, kuigi VÄGA palju neid võimalusi just ei olnud. Stuudios räägiti küll, et Griezmanni võimalus oli väga hea aga minu arust jäi lihtsalt natuke liiga kõrgeks ja mees ei suutnud väravasse suunata. Prantslaste press oli ka kergelt veider, surusid kuni tagumiste kaitsjateni, neil lasti rahulikult vaadata ja otsida. Kui kaitsjatele ka surve peale panna, lastakse pall väravavahile, kes sealt juba pikaga palli prantslastele oleks löönud. Äärekaitsjad prantslastel jätsid kohutult kasutu mulje, eriti olukorras, kus prantslased valdasid palli. Giroud tugevusi kasutati samuti haruharva ära. Natuke kahju prantslastest aga taktikaline plaan selleks mänguks jättis kõvasti soovida. Aga kahe aasta pärast on endiselt võimalus.

                      Aga, Portugali rünnak tekkis koos Ederi väljakule tulekuga. Ma küll ei tea, miks jällegi stuudio tema tegevust alguses laitis. Aga peaaegu kõigile pikkadele pallidele sai pea vahele. Terve turniir oleks võinud 4-3-3 mängida ja oleks ka Ronaldo saanud rohkem äärel ja vähem selg ees tegutseda. Ega kõik ei peagi nagu Messid seal väljakul olema. Varasemalt olen ise ka seda meest laitnud aga praegu jättis küll väga hea mulje.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Mask Vaata postitust
                        Payet->Coman vahetus on küll müstika olnud. Viimane on ikka masendavalt kehva olnud. Payet andis platsil olles väga häid palle kasti.
                        ... DD mängis siin maha. Ei olnud vaja!

                        Kommentaar


                          Kommentaar


                            Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                            Tra see poleks midagi muutnud

                            Kommentaar


                              I agree. Miks Giroud peale nii vähe mängiti on küll paras müsteerium. Griezmann läks kaduma ja Payet'l jooksis vist pärast Islandit kett ikka nii maha, sest viimased 2 mängu on ta ikka mänginud allapoole oma võimete.
                              Pogbal pole ka see EM asjad ehk sujunud nagu enamus(sh mina) oodanud on ja täna oli ka pigem pettumus. Sissoko oli ikka räme loom, täpselt selline perfektne CM, kes on jõuline, kiire ning kellel on räige mootor. Hind tõusis päris kenasti ja eks njuukale tõmmati juba pärast mängu mõned kõned peale.
                              Kujutan ette, kui valus see kaotus meeskonnale ja fännidele on, kõik oli olemas, aga mis puudu jäi, oli see sama realiseerimine, mis enamus tippsatse see EM konkurentsist kukutas.
                              Meeskond nii noor ja potentsiaali meeletult, eks MMil juba uus shanss, seniks edu!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                                Miks ei suutnud Pogba teha ... no sisuliselt midagi ei suutnud. Tema on oluliselt rohkem tuntud nende asjade poolest, mida täna tegi Sissoko.


                                Kui sa mängu vaatasid, siis ju nägid, et mängis hoopis teisel positsioonil ja pidi seetõttu rohkem kaitsetööle keskenduma. Sisuliselt Kante kohal mängis, mis ta oleks sealt pidanud kasti purjetama ja väravaid lööma?

                                Payet kadus iga mänguga aina rohkem pildilt, eks tema puhul löi välja tema põhiline miinus ehk stamina. Sissoko oli kunn ning Newcastle fännid kindlasti vihased, et ta selliseid esitusi klubi eest ei teinud see hooaeg.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X