320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kas just EM-i finaali kaotuse eest täna tagasi tehti, aga Portugali eakaaslasi võitis U19 koondis tänases poolfinaalis üsna hõlpsasti skooriga 3-1. Mbappe oli kindlalt üleplatsimees, lüües ise kaks ja tehes Blasi värava puhul vinge eeltöö (soovitan liikuvas pildis üle vaadata). Portugallaste värav tuli kohe mängu algul karistuslöögist, mida nad reaalselt poleks pidanud saama, kuna eelnenud olukorras oskas portugallane endale ise jala taha panna, mille puhul kohtunik nägi Tousart'i viga, mida ilmselgelt polnd.

    Prantslased on seni nähtu põhjal kindlasti individuaalseid oskusi silmas pidades parim meeskond turniiril. Pühapäevases finaalis aga ootab ees meeskondlikult parim meeskond turniiril - Itaalia, kes täna omas poolfinaalis inglasi 2:1 võitis. Inglased mäletatavasti võitsid prantslasi alagrupis omakorda 2:1. Ehk finaal peaks parajalt põnev tulema, kuigi ma julgeks ikkagi prantslasi kergelt favoriidiks pidada.

    Kommentaar


      Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Kas just EM-i finaali kaotuse eest täna tagasi tehti, aga Portugali eakaaslasi võitis U19 koondis tänases poolfinaalis üsna hõlpsasti skooriga 3-1. Mbappe oli kindlalt üleplatsimees, lüües ise kaks ja tehes Blasi värava puhul vinge eeltöö (soovitan liikuvas pildis üle vaadata). Portugallaste värav tuli kohe mängu algul karistuslöögist, mida nad reaalselt poleks pidanud saama, kuna eelnenud olukorras oskas portugallane endale ise jala taha panna, mille puhul kohtunik nägi Tousart'i viga, mida ilmselgelt polnd.

      Kommentaar


        U19 koondis tegi seda, millest meestekoondisel napilt puudu jäi - tulid Euroopa meistriteks! Finaalis löödi isegi pisut ootamatult kergelt Itaalia eakaaslasi koguni 4:0. Jean-Kevin Augustin viis juba 6. minutil prantslased poolkontrast juhtima, kui Amine Harit suutis surve all kukkumise pealt palli kahe Itaalia kaitsja vahele jooksunud Augustinile lükata, kes end vabaks maadles ja seejärel ka väravavahi üle mängis ning palli tühja võrku lükkas. 2:0 sündis 19. minutil äärekaitsja Clement Michelini oivalises tsenderdusest, millele suhteliselt lühikesekasvuline Ludovic Blas pidi lihtsalt peanupu õnnestunud vahele panema. 3:0 sündis kümmekond minutit enne lõpuvile, kui U19 kapten Lucas Tousart`i kauglöök võttis prantslaste jaoks õnneliku rikošeti ja maandus võrgus. Viimase naela lõi itaallaste kirstu keskkaitsja Issa Diop lisaminutitel Mbappe tsenderdusest.



        Prantslaste jaoks oli tegemist kolmanda Euroopa meistritiitliga antud vanuseklassis. Eelmine tuli 2010. aastal, kui U19 koondise eest tegid tegusi sellised mehed nagu Antone Grezmann, Alexandre Lacazette, Clement Grenier ja Francis Coquelin.

        Kommentaar


          Itaalia kaitse murti korralikult ikka lahti, loodetavasti saab Mbappe Monaco eest rohkem mänguaega
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Mbappe pärast mina ei muretse. Jardim annab noortele võimalusi, kui nad head on. Pigem on mure Augustini pärast PSG-s, kus noored eriti hinnas ei kipu olema. Augustin lõpetas ka turniiri suurima väravakütina kuue tabamusega. Mbappe arvele jäi viis.

            Aga kiidame teisi ka. Näiteks paremkaitsjat Clément Michelini, kes ka eile taas väravasöödu kirja sai. Terve turniiri on Toulouse`i hingekirja kuuluv noormees ülimalt kvaliteetseid tsenderdusi paremalt andnud. Jõudis kenasti rünnakuid toetada ja kaitses oli samuti väga soliidne. Kui noormehe areng sama kiiresti jätkub, siis A-koondise tulevik paremal äärekaitses ei olegi ehk nii tume, kui Sagna(33a), Jallet (32a), Debuchy (30a) koondise buutsad varna riputavad. Varus on ka muidugi veel Sebastien Corchia (25a), kes eelmine hooaeg Lille`is äärepoolikust edukalt tagasi äärekaitsesse liigutati, kus ta kunagi Le Mansi aegadel pallis.

            Michelini tsenderdus eilses mängus Blasi 2:0 väravale:

            France Football koostas listi Euro-19 võitjatest, kellest on hiljem staarmängija või lihtsalt hea pallur saanud


            2002

            Fernando Torres, Andrès Iniesta

            2003

            Giorgio Chiellini

            2004

            Sergio Ramos, David Silva et Juanfran.

            2005

            Hugo Lloris, Yohan Cabaye, Yoann Gourcuff

            2006

            Juan Mata, Gérard Piqué

            2007

            Cesar Azpilicueta

            2010

            Alexandre Lacazette, Antoine Griezmann, Clément Grenier, Timothée Kolodziejczak, Francis Coquelin,Cédric Bakambu

            2011

            Alvaro Morata, Dani Carvajal

            2012

            Jesé, Saul Niguez, Denis Suarez

            2014

            Joshua Kimmich
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Ilmselt ootab suures osas sama seltskonda tuleval aastal ees ka U20 MM Lõuna-Koreas (Mai-juuni). Samas ootaks täiendust eelkõige Ousmane Dembele (BVB) ja Maxwel Cornet (Lyon) näol aga miks ka mitte ei võiks Jeremie Boga (Chelsea), Jonathan Ikone ja Christopher Nkunku (PSG) kaasa teha. Ning kindlasti jõuab selle aasta jooksul veel mõni noor talent Dembele kombel pead tõsta. Põnev saab igal juhul olema!

              Kommentaar


                Noh oled ka jõudnud toota siin. Said puhkusele või paned lõuna pausi ajal vaatan ajaliselt?

                Kommentaar


                  konstruktiivne kriitika jälle?

                  Kommentaar


                    U19 levelil tehti puhas töö Euroopas! Tüdrukud tulid ka Euroopa meistriteks, kui eilses finaalis hispaanlannasi 2:1 võideti.

                    Näis, mida naiskond Olümpial teeb.

                    PS. Jah, olen puhkusel. Veel üks nädal. Tänud muretsemast, foorumlane Mustang.

                    Kommentaar


                      muidugi Hispaanlastel oli lõpus väga võimalus viigistada ka

                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        avaldati nimekiri mängijatest Itaalia sõprusmängule ja EURO 2018 kvalifikatsiooni mängule Valgevene vastu.

                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          DD hakkab vaikselt vanat kaadrit (ääre)kaitsest välja vahetama. Puudu on Sagna, Evra, Jallet ja Debuchy. Ehk veel aasta tagasi mõlema ääre põhiäärekaitsjad koondises. Deschamps ütles pressikal, et kuigi Evra on jätkuvalt heal tasemel jalgpallur, siis peab ta tulevikku vaatama, kus näiteks kahe aasta pärast on MM. Kahe aasta pärast on Evra 37, Sagna 35, Jallet 34 ja Debuchy 33. Ehk täiesti õige aeg on nooremate meeste poole vaatama hakata. Digne, Corchia, Kurzawa ja Sidibe on head mängumehed. Väike mure on Digne pärast, kes ei pruugi Barcas piisavalt pildile saada. Sidibe Monacos, Corchia Lille`is ja Kurzawa nüüd PSG on põhimehed.


                          Puudu on veel ka näiteks Lassana Diarra (alavormis), Lloris (vigastatud), Ben Arfa (keskpärane hooaja alguls PSG-s) ja Benzema, kelle kohta DD ütles, et tal on luba Reali meest taas valida, kui tahab. Tagasi on aga Fekir, Lacazette ja uue mehena Areola, kes asendab LLorisi, kelle puudumisel peaks Mandanda meeskonna esikinnas olema, kuigi ta hooaja eelne ettevalmistus viibis (tegi eile karikas alles oma debüüdi uue klubi eest)

                          U21 koondis kah:
                          (euro 2017 q-mängudeks Ukraina ja Islandi vastu)

                          Väravavahid: Thomas Didillon (FC Metz), Mike Maignan (LOSC Lille), Paul Nardi (Rennes)
                          Kaitsjad: Issa Diop (Toulouse), Jean-Philippe Gbamin (Mainz), Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (PSG), Clement Lenglet (AS Nancy), Benjamin Mendy (AS Monaco), Benjamin Pavard (LOSC Lille)
                          Poolkaitsjad: Tiemoue Bakayoko (AS Monaco), Vincent Koziello (OGC Nice), Adrien Rabiot (PSG), Corentin Tolisso (Lyon), Remi Walter (OGC Nice)
                          Ründajad: Maxwell Cornet (Lyon), Enzo Crivelli (SC Bastia), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund), Sebastien Haller (FC Utrecht), Thomas Lemar (AS Monaco)

                          Kiirelt pilguga üle visates, siis Issa Diop peaks ainukene U19 Euroopa meister olema, kes on ülendatud U21 koondisesse. Dembele, Lemar, Cornet, Rabiot, Tolisso, Koziello, Mendy ja Lucas Hernandez peaks vaikselt juba A-koondise uksele koputama hakkama.

                          Kommentaar


                            siit nimekirjast ramile oleks võinud ka peale em-i öelda head aega.

                            Kommentaar


                              Digne on kusjuures päris hästi alustanud ja paljudele fännidele üllatuseks tundub olevat ikka korralik konkurent Albale, kelle eelmine hooaeg oli ka ikka kesine.

                              Kommentaar

                              Working...
                              X