Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Põhimõtteliselt võib ta seal Valbuena kohal ka mängida, kuna Ribery'd ta minema ei puksiks.
-
jah siin antud kriteeriumite järgi mitte
huvitav et sa cheyrou unustasid...
Leave a comment:
-
Ma ise mõtlesin Tremoulinast aga tema ema vist pole prantslane.
Lloris
Reveillere/Clerc,Escude, Squillaci, Tremoulinas/Armand/Mathieu
Toulalan, Flamini
Valbuena/Cheyrou, Gourcuff, Ribery
Gignac
Leave a comment:
-
ääre kaitsjad siis ehk clerc või reveillerre ja teiselpool kasvõi mathieu, edasi mõtle winguja ise.
Leave a comment:
-
Mexest on mitmeid kordi proovitud ja ei saanud hakkama. Escude ja Squillaci oleks keskkaitses kindlamad. Ka Toulalan saab seal hakkama.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNo ma ei tea. Mexes ja Menez Romast on minu panus. Edasi jätkaku keegi teine.
Leave a comment:
-
Häbi sul olgu. Jutu lõppAlgselt postitas Mask Vaata postitust
Cannu, su ema on araablane.
Leave a comment:
-
No ma ei tea. Mexes ja Menez Romast on minu panus. Edasi jätkaku keegi teine.
Leave a comment:
-
Ben Arfa, Karim Benzema ja Samir Nasri on minu jaoks ka päris valged. Probleemsemad kohad oleks vaid äärekaitsed.Algselt postitas Wingback Vaata postitustLihtsalt huvitav oleks olnud näha, milline näeks välja valgenahavärviline lineup.
Cannu, su ema on araablane.
Leave a comment:
-
võin su rahustuseks öelda kui ka selliste kriteeriumide järgi tuleks koostada ei juhtuks hullu midagi.nii et võid edasi intriigi mujal punuda.
Leave a comment:
-
Lihtsalt huvitav oleks olnud näha, milline näeks välja valgenahavärviline lineup.Algselt postitas Mask Vaata postitustEi oska sellist kooseisu panna, Wingback, sest ma ei tea täpselt ,kes on põlised prantslased ja kes mitte.
Leave a comment:
-
Kõigepalt praagi pigid välja ja siis araablased. Siis juba võiks enamvähem olla
Leave a comment:
-
Vello nutust saame me aru. Kui palju Henry vaese Sp*rsi võrku on sahistanud?
Ei oska sellist kooseisu panna, Wingback, sest ma ei tea täpselt ,kes on põlised prantslased ja kes mitte.
Leave a comment:
-
LOL. Se taper la tête avec la main...Algselt postitas ertz Vaata postitusträägib tugitoolisportlane.
Leave a comment:
-
Oh sind närvihaiget küll...Algselt postitas metssiga Vaata postitusttere idikas! pane kokku vene koondis ainult venelastest, sakslased ainult sakslastest inglased inglastest, hollandlased hollandlastest, eestlased eestlastest, lätlased lätlastest, ilma eksootikata...
nalja number, saa üle...
Leave a comment:
-
Ma arvan ka ,et Henry ikkagi plaanis käega mängida mitmed kuud ette. Tegi skeeme kaustikusse jne.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: