Ma ise mõtlesin Tremoulinast aga tema ema vist pole prantslane.
Lloris
Reveillere/Clerc,Escude, Squillaci, Tremoulinas/Armand/Mathieu
Toulalan, Flamini
Valbuena/Cheyrou, Gourcuff, Ribery
Gignac
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ääre kaitsjad siis ehk clerc või reveillerre ja teiselpool kasvõi mathieu, edasi mõtle winguja ise.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNo ma ei tea. Mexes ja Menez Romast on minu panus. Edasi jätkaku keegi teine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Cannu, su ema on araablane.
Leave a comment:
-
No ma ei tea. Mexes ja Menez Romast on minu panus. Edasi jätkaku keegi teine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustLihtsalt huvitav oleks olnud näha, milline näeks välja valgenahavärviline lineup.
Cannu, su ema on araablane.
Leave a comment:
-
võin su rahustuseks öelda kui ka selliste kriteeriumide järgi tuleks koostada ei juhtuks hullu midagi.nii et võid edasi intriigi mujal punuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi oska sellist kooseisu panna, Wingback, sest ma ei tea täpselt ,kes on põlised prantslased ja kes mitte.
Leave a comment:
-
Kõigepalt praagi pigid välja ja siis araablased. Siis juba võiks enamvähem olla
Leave a comment:
-
Vello nutust saame me aru. Kui palju Henry vaese Sp*rsi võrku on sahistanud?
Ei oska sellist kooseisu panna, Wingback, sest ma ei tea täpselt ,kes on põlised prantslased ja kes mitte.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusträägib tugitoolisportlane.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusttere idikas! pane kokku vene koondis ainult venelastest, sakslased ainult sakslastest inglased inglastest, hollandlased hollandlastest, eestlased eestlastest, lätlased lätlastest, ilma eksootikata...
nalja number, saa üle...
Leave a comment:
-
Ma arvan ka ,et Henry ikkagi plaanis käega mängida mitmed kuud ette. Tegi skeeme kaustikusse jne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKeegi oskaks teist siia kokku panna parima Prantsusmaa algkkoosseisu, mis koosneks AINULT valgetest meestest ? Ilma igasuguse eksootikata...
nalja number, saa üle...
Leave a comment:
-
ah, no mõtetu selle üle vaidlema jäädagi, oli käsi keegi eita ju! ja muuta seda ei saa.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: