320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    DD on otsustanud panna Mbappe otse väravale karistuslööke lööma. Väga huvitav, sest PSG's on ta alles kolmas valik sellele. Mbappe diivatseb ning vaja teda kuidagi ōnnelikuna hoida?
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Mis teema see on, et benz ei suuda lihtsaid 3m sööte ka täpselt panna + ükski pall pidama ees ei jää? Ae DD äkki aitab?

      E: ok, hakkas liigutama end. Allez!

      Kommentaar


        kuigi eile sai mees kirja kaks väravat ja isegi läbi teleri oli nii tema enda, kui DD kergendust tunda, siis seni pole ma küll Benzema rollist suuremat sotti saanud. enamiku ajast loivab keskringi juures. kui pall ka võidetakse, siis aga ei jätku mehel kiirust et sealt mbappe ja griezouga vōrdväärsel kiirusel ülesse tõusta ja nii on pahatihti üldse kast tühi, isegi kui tsenderdus tuleb. ja nagu eelpool mainiti, siis liiga palju söödueksimusi ja palli ja- duellide kaotusi. koondise kohapealt üldisemalt, siis tundub, et kuigi igalpool justkui arvatakse, et prantsusmaa pole kordagi viimast välja pannud ja neil oleks käik veel reservis, siis ise olen pigem skeptiline juba. korralikult pole seekordsel turniiril ju koondis üle 10 minutise perioodi korraga mängida suutnud. saldokski senini hädine viik ungariga, portugaliga ning ainus võit omavärava ja kaitses istumisega saksamaa üle ( mis tõsi, parema õnne ja kohtuniku korral, oleks võinud ka 3-0 olla). seda kõike arvestades, ei ole sugugi ime, kui šveitsi vastu tuleb kaotus vastu võtta.

        Kommentaar


          Jaanide tõttu kahjuks mängu ei õnnestunud näha, aga kuuldu kohaselt midagi väga positiivset, peale võiboll tulemuse enda, ei olnud. DD otsustas minna MM-ilgi kasutuses olnud 4-2-3-1 ga, kus kaitsvate omadustega keskpoolik Tolisso mängis äärel nö Matuidi rolli, kuid sellest hoolimata imeti endale kaks. Lisaks korjas Hernandez pisivigastuse külge ja tema vahetusmehel Digne'iga läks veel hullemini, kelle EM tundub sootuks läbi olevat.

          Grupp võideti, mistõttu õnnestus kaheksandikfinaalis Inglismaad ja Belgiat vältida, kuid Šveits võib samuti ebamugav vastane olla.

          Kommentaar


            tolisso ei ole kaugeltki matuidi muidugi ei kvaliteedilt ega omadustelt. tegelikult oli üllatav, et kui nii hernandez ja digne lahkunud olid, tuli asendama vasakkaitsesse rabiot. ise eeldasin, et sellisteks puhkudeks on kaasas just sissoko, kes tuli sisse lõpus griezou asemel . vahetusest sekkunutest oli aga silmapaistvaim mees coman.

            Kommentaar


              Iga mänguga läheb mängupilt aina kehvemaks. Võibolla peaks DD hakkama Giroud rohkem kasutama, kui on näha, et Benz ees ei õnnestu? Rohkem Comani kaasama näiteks Griezou asemel? Ning kipun ka arvama, et Sveits vormistab üllatuse ning saadab prantslased varakult koju ära.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                griezoule mul küll etteheiteid pole, mees rassib ilmselt platsil kõige rohkemgi. üldiselt tundub mulle suurim probleem, et DD on langenud üleorganiseerituse lõksu. mäng on tänu sellele üleni etteaimatav. kuigi tal on kasutada ilmselt turniiri võimsaima loovvõimekusega punt. võiksid vabalt mängida ka stiilis lööge palju tahate, me lööme rohkem. ehk siis õhkõrn tasakaal korra ja loovuse vahel tundub mulle liigse korra poole kaldu. vaja oleks natuke rohkem vabadust ja julgust.

                Kommentaar


                  Kuulge, kas greiz pennusid ei pidanux lööma? Miks benz lôi?

                  Kommentaar


                    no eks oli vaja seda korki pealt ära saada, nii deschampsil kui benzemal pinge ju kuhjus muudkui.

                    Kommentaar


                      DD proovib täna Sveitsi kolme kaitsjaga, kuna Pogba ja co olid trennis temalt nii palunud? Eniveis peab palju paremat mängu näitama, kui viimases kahes, kui edasi soovitakse saada.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Kirjutagu meedia, mida tahab, aga ma arvan siiski, et põhjuseka on ikka see, et äärekaitsjad on sisuliselt kõik katki ja Rabiot ilmselt alustab seetöttu ilmselt nö vasaku wing-backina.

                        Kommentaar


                          läks nii nagu karta võiks, kaua seda benzemat taluda võib. mees ju pole suutnud yhtegi korraliku puudet teha. mitmes mäng järjest. lisaks no ei saa päris nii, et rynnakul on ainult vasakäär ja mbappe.

                          Kommentaar


                            Mida te ilma Benzemata teeksite?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                              läks nii nagu karta võiks, kaua seda benzemat taluda võib. mees ju pole suutnud yhtegi korraliku puudet teha. mitmes mäng järjest. lisaks no ei saa päris nii, et rynnakul on ainult vasakäär ja mbappe.
                              ehheee ta vist kuulis sind

                              Kommentaar


                                võin suu kinni panna jah

                                Kommentaar

                                Working...
                                X