Mina võtaks küll Götze mõlemad käed laiali tagasi. Te siis tõesti ei mäleta, kui palju ta Dortmundile juurde andis, oli tiimi selgroo lüli ja elavnes mängu?? Kõik teevad vigu ja lähevad tiitlite peale välja, aga seda juttu on küll raske BvB fännidelt nüüd kuulata.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
-
Gündogan viskab koomuskit:
http://www.kicker.de/news/fussball/b...nicht-aus.html
Sisuliselt tahab vaadata mis pakkumised lauale tulevad ja siis otsustada kas veel rasva koguda aastake või mitteAlgselt postitanud kasutaja Lühikokkuvõte pooltSee, et ma BVB'ga lepingut ei pikenda ei tähenda, et ma suvel klubist lahkuks.
Ma loodan, et mees tehakse rahaks esimesel võimalusel.
Kommentaar
-
Kirjutan alla.Mina võtaks küll Götze mõlemad käed laiali tagasi. Te siis tõesti ei mäleta, kui palju ta Dortmundile juurde andis, oli tiimi selgroo lüli ja elavnes mängu?? Kõik teevad vigu ja lähevad tiitlite peale välja, aga seda juttu on küll raske BvB fännidelt nüüd kuulata.Kommentaar
-
Et siis homme Augsburgil Bayerniga mäng ja meil EL kohast 3punni puudu.
Hertha pole küll eriline pähkel, aga siiski suutis teisele Borussiale eelmine nädal väravaga konkurentsi pakkuda (2:1). Siit peab kindlalt must win tulema, sest muud ei jäe üle. Kellegil vaese Reusi kohta ehk infot?Kommentaar
-
Ametlikus alg11 Immobile ikkagi puudub ja nühib Kampli asemel pinki. Nii väga lootsin juba põhis teda pallimas näha, aga arvatavasti siis vahetavad!
___________________Kommentaar
-
Kommentaar
-
Oleme ikka. Me oleme DFB Pokali finaalis, kui peaksime kaotama Wolfsburgile, siis seitsmes koht saab Euroopasse. Oleme hetkel seitsmendal kohal.Kommentaar
-
Kommentaar
-
kas ei ole mitte nii ,et koht peaks juba kindel olema .Kuna mingi uudis oli kunagi ,et kui wolfsburg võidab,siis saab endale euroopa koha teine finaalis osalev võistkond .Aga kui ka sellel on juba Euroopa koht olemas siis läheb see 7 koha klubile.Kommentaar
-
Ei. Dortmund peab kas ise karika võitma või lõpetama vähemalt 7 kohal.kas ei ole mitte nii, et koht peaks juba kindel olema .Kuna mingi uudis oli kunagi, et kui wolfsburg võidab, siis saab endale euroopa koha teine finaalis osalev võistkond. Aga kui ka sellel on juba Euroopa koht olemas siis läheb see 7 koha klubile.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar