Juventuselt poolajal 8 vahetust..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Ka Dortmundil oli palju vahetusi ja see ka sõprusmängu point on. Kuna Juve on alles preseasoniga alustanud, siis nende vorm ongi nagu ta on. Muret tegi BVB poolt nagu alati võimaluste realiseerimine aga muus osas oli domineerimine täielik ja mängupilt päris hea.
Positiivse mulje on preseasonist Dudziak'i ja Weigl jätnud. Loodetavasti annab Tuchel neile ka võimaluse.
P.S. Ei taha Bas Dosti, minu arvates ei sobi meile, lisaks meenub tema esimene hooaeg Golfsburgi eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustKa Dortmundil oli palju vahetusi ja see ka sõprusmängu point on. Kuna Juve on alles preseasoniga alustanud, siis nende vorm ongi nagu ta on. Muret tegi BVB poolt nagu alati võimaluste realiseerimine aga muus osas oli domineerimine täielik ja mängupilt päris hea.
Positiivse mulje on preseasonist Dudziak'i ja Weigl jätnud. Loodetavasti annab Tuchel neile ka võimaluse.
P.S. Ei taha Bas Dosti, minu arvates ei sobi meile, lisaks meenub tema esimene hooaeg Golfsburgi eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustNo paistab, et planeeritakse Aubaga ründes, kuigi minu arvates võiks mingi tundmatu suuruse kuskilt metsast võrguga kinni püüda küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustvaata vähemalt Reusi värav
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustAinult Auba peale ei saa panustada, kunagi ei tea mis juhtuda võib. Sellepärast mõtlengi, et kui nüüd Ramos ka veel maha müüakse siis on ründes natukene ohtlik seis meil.
Kommentaar
-
Väidetavalt, siis Auba ja Miki jäävad.
http://www.transfermarkt.de/mkhitaryan-und-aubameyang-bleiben-bei-borussia-dortmund/view/news/206770Spielmacher Henrikh Mkhitaryan (26, Foto) und Stürmer Pierre-Emerick Aubameyang (26) haben auf die Wechselgerüchte der vergangenen Monate reagiert und sich zu Borussia Dortmund bekannt. „Am Ende war e [...]
Kommentaar
-
Algselt postitas YellowOnes Vaata postitustBürki väravas, tundub põnev!
Kommentaar
-
Algselt postitas YellowOnes Vaata postitustBürki väravas, tundub põnev!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar