Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse

X
- 

Weidenfelleri lahkumisest Fiorentinasse oli juba juttu eelmise aasta lõpus vist esimest korda. Tõenäoliselt on ta minemas kah. Immobilest vist Milan ja Lazio väheke huvitatud? Ma ise sooviks, et ta jääks üheks hooajaks veel. Minu arust pole talle piisavalt veel võimalust antud ennast tõestada.Algselt postitas Pints Vaata postitust
Kommentaar
 - 

Pikem lugu ühest 16 aastasest talendist, kes praegu U-17 EM-il tegusid teeb.
http://www.welt.de/sport/fussball/ar...lflow_facebook
Kommentaar
 - 

Poleks mitte paha kui õnnestuks. Tööloom. Mis Schmellest saab?Algselt postitas bubbles Vaata postitustSamuti käivad jutud, et ikkagi üritatakse Suboticiga lepingut pikendada.
Kommentaar
 - 

Subotic suudab vahel ikka korralike erroreid toota, seega ei oskagi selle kohta erilist seisukohta võtta. Schmelzerist pole mul mingit infot, ehk mõnel teisel BVB fännil rohkem informatsiooni. Tundub hetkel nagu, et pole tal plaani kuskile minna.Algselt postitas YellowOnes Vaata postitustPoleks mitte paha kui õnnestuks. Tööloom. Mis Schmellest saab?
Kommentaar
 - 

Subotic > HummelsAlgselt postitas bubbles Vaata postitustSubotic suudab vahel ikka korralike erroreid toota, seega ei oskagi selle kohta erilist seisukohta võtta. Schmelzerist pole mul mingit infot, ehk mõnel teisel BVB fännil rohkem informatsiooni. Tundub hetkel nagu, et pole tal plaani kuskile minna.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
 - 

Sellel hooajal päris kindlasti mitte. Subotic on korralikke kahe käega peast kinni olukordi ehitanud. Pigem on üllatus, et temaga lepingut pikendatakse.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSubotic > Hummels
Kommentaar
 - 

Ei tea. kuidagi jõle aeglaseks on jäänud osades olukordades. Sisuliselt mööda on astutud temast kohati. Aga võib-olla on mul liialt meeles see CL finaali slaid, millega joonelt päästisAlgselt postitas cobras Vaata postitustMiks üllatus? Oskused ju ei kao.

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar