Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Kas on mingi variant, et Flick jääb hooaja lõpuni ja edu korral (BL/CL-i võit) saab ka pikema lepingu?
    Peale tänast ja eelmist mängu Olympiacose vastu tundub, et vähemalt jõuludeni peaks Flick peatreeneri kohusetäitjana jätkama. Eks seda näitavad tulemused ja aeg, kas Flicki nähakse pikemaajaliselt peatreenerina. Hetkel on nagu vastastikune flirt Bayerni ja vana tuttava ten Hagiga, kes võiks suvel ohjad üle võtta. Sky reporterid olid samas suht kindlad, et pärast tänast mängu on Flicki näol kuni suveni asendus/lahendus leitud.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Kas on mingi variant, et Flick jääb hooaja lõpuni ja edu korral (BL/CL-i võit) saab ka pikema lepingu?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Kindel 4:0 ja mesilastel polnud võimalustki (2 lööki väravale).
    Davieselt taas suurepärane esitus.
    Favrel puudb täielikult plaan-B ja nii kaugele ei jõua.

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Tänase võidu sooviks pühendada härra Kovacile, kes õigel hetkel kõrvale astus.

Deutscher Meister nur der FCB !!!

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Kuradi ilusti mehed mängivad. Lausa lust vaadata.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    2-0 võit ja edasipääs kotis. Lewa taas määris linu. Mängupilt oli paljulubav. Coman on kunn.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Tuhvliga võtsite ühendust, kuid esialgu ütles ta ära.

Tuchel informed Bayern, who approached him in recent hours, that he wants to at least go to the end of his contract with PSG, which expires in 2021. Tuchel is not ruling out a spell with the Bavarians in the future, but currently views PSG as a good opportunity to progress his career at the highest level.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas denisss Vaata postitust
    Ma ei jinxi - ei usu sellesse lihtsalt.
    Miks mitte ah ? Suveni Wenger, paneb palli uuesti mängima Bayerni. Suvel tuuakse TenHäg ning Wenger läheb pensionile tagasi. CL võit temaga oleks ju ulme äge. Peab meeldima!

Leave a comment:

• denisss
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Get Wenger, Win CL! ... vot kus see oleks äge.

@denisss & Mõmmik, alati võib hullem olla (vt näit. Arsenal)

Ära tule siia krt jinxima

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Mängupildiga ehk mitte, aga üldiselt on see Hoeneßi ja Rummenigge poolne viimaste aastate suhtumine ikka tülgastav. Selline mina ja maailm suhtumine tõmbab varem või hiljem põhja. Ma usun siiralt, et ka Bayernile oleks pikas perspektiivis kasulik, kui mõlemad vennad kiiremas korras kuhugi mägimajakesse pensionit veetma saadetakse. Ühest saate paari nädala jooksul vähemalt lahti. Teisega läheb veel veidi kauem. Salihamidzici pädevuses on ka teatavad küsitavused minu meelest.
    Selles osas ma muidugi nõustun. Kogu see plõksimine on masendav. Aga see, et platsil nali toimub, võiks ikka õigete süüdlaste kapsa aeda lennanud kivi olla. Hasan on algusest peale vähe imelik tegelane olnud. Sammer oli asjalikum. Mis haigus viimasel üldse oli, et tervise tõttu loobuma pidi? Südamega midagi?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Juhtkond pole mängupildiga seotud. See on treeneritetiimi teene. Küll need kaikad mängiksid, kui normaalne taktika oleks.
    Mängupildiga ehk mitte, aga üldiselt on see Hoeneßi ja Rummenigge poolne viimaste aastate suhtumine ikka tülgastav. Selline mina ja maailm suhtumine tõmbab varem või hiljem põhja. Ma usun siiralt, et ka Bayernile oleks pikas perspektiivis kasulik, kui mõlemad vennad kiiremas korras kuhugi mägimajakesse pensionit veetma saadetakse. Ühest saate paari nädala jooksul vähemalt lahti. Teisega läheb veel veidi kauem. Salihamidzici pädevuses on ka teatavad küsitavused minu meelest.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Juhtkond pole mängupildiga seotud. See on treeneritetiimi teene. Küll need kaikad mängiksid, kui normaalne taktika oleks.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Get Wenger, Win CL! ... vot kus see oleks äge.

@denisss & Mõmmik, alati võib hullem olla (vt näit. Arsenal)

Leave a comment:

Working...
X