Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
-
Kimmich, Goretzka ja Lewa annetasid igaüks milli koroona vastu võitlemise toetuseks.
Leave a comment:
-
Fake news, mis tekkis sest keegi avastas, et Hansi vana leping ABItreenerina kestab aastani 2021.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMingi uudis on, et Bayern jätab Flicki pukki vähemalt kuni 2021. See oleks hea uudis. Samuti ostetakse Perisic päriselt välja.
Uudised Perisici kohta peavad ilmselt paika, hea varumees, kes kunagi ei virisi ja alati annab endast kõik.
Leave a comment:
-
Mingi uudis on, et Bayern jätab Flicki pukki vähemalt kuni 2021. See oleks hea uudis. Samuti ostetakse Perisic päriselt välja.
Leave a comment:
-
Seal oli mingi reegel, et duublid ei saa 3. Liigast kõrgemale tõusta?
Leave a comment:
-
Bayerni duubel tegi kodus 2-0 pähe SG Sonnenhof Grossaspachle. Väravad lõid Jann-Fiete Arp ja Sarpreet Singh. Mõlemad sisseostetud sellid. Duubel hetkel kaheksandal kohal kolmandas liigas. Kaiserslautern on näiteks 14 ja Bayerni vana rivaal 1860 München ühe punktise eduga viies. Üldse on seis põnev. Teisest üheksanda kohani on tiimid 3p sees. Idee poolest võiks tuleval hooajal duublit BL 2 näha. See oleks hea nali.
Leave a comment:
-
Kimmich lõi ainsa värava ja karikas võõral väljakul võit Schalke 04 üle. Tubli ja nii edasi! #flickonuusjupp
Leave a comment:
-
Oot, nagu päriselt ka on siin sellised lumehelbekesed koos, kes veidi karmimate sõnade kasutamise puhul mängu katkestamist õigustavad? Seda vägagi õigustatu dmomendil, kus teine osapool lihtsalt reeglitele sülitab? Päriselt? Jalgpallifännide hulgas? Ma olen igati viks ja viisakas inimene aga ma ei saa teist aru.
Leave a comment:
-
Pakun, et see lumepall hakkaski nüüd veerema. Ühelt poolt nagu äge, et mune näidati. Samas ultrad just seda tahtsidki ju, tähelepanu.
Hoppi ego on nii suur, et Hoff võibki oma võõrsiltribüüni üldse kinni panna varsti.
Ja nüüd kui vaadata ultrate nurga alt? Solvamine on pask loomulikult. Aga neid ei võeta ju kuulda absoluutselt. On justkui nagu reegel 50+1, mingid klubid lasevad sellele ülevalt alla. Alguses ju viisakalt juhiti tähelepanu, lasti neile ka ülevalt alla. No tulemus on nüüd olemas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: