Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Tahaks loota, et Bayern sama reha otsa ei astu. Niko ajal olnuks teised lood.

Leave a comment:

• Takjas
    replied
    Red Bull ja Dortmund juba karikas kõrbesid, Bayernil homme Hoffenheim ees.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Täna tehti Mainzi juures kiirelt sotid selgeks. Lewandowski, Toomas ja Thiago lõivad igaüks värava ja Thiago oma oli eriti tehniline värk. Samas vaimus jätkata ja siis juba tehku teised, mis tahavad. Õudne mõelda, mis paska toimuks praegu Kovaci juhendades.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Väidetavalt Bayerni inventari kulus ka kümme ja enam aastat tagasi rohkem kui nüüd. Oliver Kahn nimelt tavatsevat pommlööke suuga püüda, siis palli agressiivselt raputada ja värava taha maha matta.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Väidetavalt olla treeningplatsil Boatengi ja Goretzka vahel vähe tõukamist old, aga nüüd juba suitsetavad mõlemad teki all sigarit. Loodame, et mitte nahksigarit.
    Postitasid jah juba ühise pildi ja Müller andis ka mõista, et miskit tõsist ei olnud.
    Eks neid rüselusi on varemgi olnud ja lausa sinise silmaga lõppenud (Ribery vs Robben) ning siis jälle lepitud.
    Ma vahel ikka piilun neid treeninguid, kui võimalik ja ei suuda ikka imestada, kui jõuliselt seal lammutatakse.
    Keegi kunagi Bayerni leeris kommenteeris seda nii: Kui trennis hoiad tagasi ja päris mängus püüad intensiivsust tõsta, siis läheb ajastus paigast ja on vigastused kerged tulema, sest pole harjutud enam jõulise mänguga.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Väidetavalt olla treeningplatsil Boatengi ja Goretzka vahel vähe tõukamist old, aga nüüd juba suitsetavad mõlemad teki all sigarit. Loodame, et mitte nahksigarit.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Kodus 5-0 Schalkele. Lewa, Thiago, Müller ja Goretzka said jala valgeks. Kaudselt Gnabry ka. Kiiperiga pooleks.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Poisid toodavad kulda hetkel.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Red Bulli libastumine oleks vaja nüüd ära kasutada.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Eks paneb jonnima ka, kui peale ei saa.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Täiesti lamp laen. Hoopis ägedamad kõlakad tahavad Douglas Costa Juvest tagasi tuua. Algul laenule. Mulle meeldis ta Bayerni särgis ja oli kahju, kui lasti ära minna.
    Costa oli vägev esimesed 6 kuud aga siis läks pidevalt katki, kaotas oma koha vananevale Riberyle ja hakkas jonnima (ähvardas agendi vahendusel juhatust ning mängis isutult).
    Paberil oleks kindlasti korralik täiendus pingile aga sellist jonnipunni mina küll tagasi ei igatse.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Vajalik positsioon sai täienduse, mis võimaldab Pavardi vajadusel keskkaitses mängitada aga mängijast mina suurt midagi ei tea. Ehk mõni La Liga jälgija oskab miskit tarka lisada või jagada.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Täiesti lamp laen. Hoopis ägedamad kõlakad tahavad Douglas Costa Juvest tagasi tuua. Algul laenule. Mulle meeldis ta Bayerni särgis ja oli kahju, kui lasti ära minna.

Leave a comment:

Working...
X