Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Red Bull ja Dortmund juba karikas kõrbesid, Bayernil homme Hoffenheim ees.
Leave a comment:
-
Täna tehti Mainzi juures kiirelt sotid selgeks. Lewandowski, Toomas ja Thiago lõivad igaüks värava ja Thiago oma oli eriti tehniline värk. Samas vaimus jätkata ja siis juba tehku teised, mis tahavad. Õudne mõelda, mis paska toimuks praegu Kovaci juhendades.
Leave a comment:
-
Väidetavalt Bayerni inventari kulus ka kümme ja enam aastat tagasi rohkem kui nüüd. Oliver Kahn nimelt tavatsevat pommlööke suuga püüda, siis palli agressiivselt raputada ja värava taha maha matta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustVäidetavalt olla treeningplatsil Boatengi ja Goretzka vahel vähe tõukamist old, aga nüüd juba suitsetavad mõlemad teki all sigarit. Loodame, et mitte nahksigarit.
Eks neid rüselusi on varemgi olnud ja lausa sinise silmaga lõppenud (Ribery vs Robben) ning siis jälle lepitud.
Ma vahel ikka piilun neid treeninguid, kui võimalik ja ei suuda ikka imestada, kui jõuliselt seal lammutatakse.
Keegi kunagi Bayerni leeris kommenteeris seda nii: Kui trennis hoiad tagasi ja päris mängus püüad intensiivsust tõsta, siis läheb ajastus paigast ja on vigastused kerged tulema, sest pole harjutud enam jõulise mänguga.
Leave a comment:
-
Väidetavalt olla treeningplatsil Boatengi ja Goretzka vahel vähe tõukamist old, aga nüüd juba suitsetavad mõlemad teki all sigarit. Loodame, et mitte nahksigarit.
Leave a comment:
-
Kodus 5-0 Schalkele. Lewa, Thiago, Müller ja Goretzka said jala valgeks. Kaudselt Gnabry ka. Kiiperiga pooleks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustTäiesti lamp laen. Hoopis ägedamad kõlakad tahavad Douglas Costa Juvest tagasi tuua. Algul laenule. Mulle meeldis ta Bayerni särgis ja oli kahju, kui lasti ära minna.
Paberil oleks kindlasti korralik täiendus pingile aga sellist jonnipunni mina küll tagasi ei igatse.
Leave a comment:
-
Vajalik positsioon sai täienduse, mis võimaldab Pavardi vajadusel keskkaitses mängitada aga mängijast mina suurt midagi ei tea. Ehk mõni La Liga jälgija oskab miskit tarka lisada või jagada.
Leave a comment:
-
Täiesti lamp laen. Hoopis ägedamad kõlakad tahavad Douglas Costa Juvest tagasi tuua. Algul laenule. Mulle meeldis ta Bayerni särgis ja oli kahju, kui lasti ära minna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: