Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Sport1 väidab, et Mülleril jääb vähemalt kaks mängu veel vahele(Lazio ja Köln).
    Mesilaste vastu peaks siiski juba kenasti rivis olema.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Kui Müller/Gnabry tagasi ja Goretzka uuesti 100% terve/vormis, siis hakkab ka meeskondlik press uuesti korralikult tööle.

Otot Neymari oma tundub jõle kahtlane.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Kui Müller/Gnabry tagasi ja Goretzka uuesti 100% terve/vormis, siis hakkab ka meeskondlik press uuesti korralikult tööle.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma nägin vaid 2. poolaega.
    Ma mainin ka kohe ära, mind ärritavad teatud asjad Sane puhul juba nii tugevalt, et minu hinnang tema esimesele poolajale võib olla sellest tingituna kergelt kallutatud ja/või negatiivsemates toonides.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma nägin vaid 2. poolaega.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Kakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
    Olen kasutaja telekavaatajaga päri, Sane tegi tõesti tugeva II poolaja aga I poolaeg lonkis endiselt platsil episoodiliselt ringi, hoidis palli üle ning ei märganud kaaslaste sööste/jookse, sest kipub pea maas mängima. Rocalt äärmiselt ebaõnnestunud esitus, nähtamatu ja meeskondlik press kärises mitmel korral just tema pealt (nõrk positsioneerimine).

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Kakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
    Vähemalt 2. poolajal oli Sane üks parimaid väljakul.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Juhtus see mida pelgasin aga ei miskit katastroofilist. Kui Müller/Goretzka tagasi/vormis, siis saame parema ülevaate. Veider kümme kümnele mäng (Roca/Jovic olid ainult virtuaalselt platsile märgitud, sest mina küll neid ei silmanud) aga õnnitlused kotkastele.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ei no muidugi jääb jaanuarikuu parim mängija Bayerniga mängust eemale. Fakk raisk.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Roca pääseb taas platsile, Martinez/Goretzka vähemalt pingil olemas.
    Eemale jäävad; Costa, Kouassi, Müller, Nübel, Pavard, Tillman, Tolisso ja Gnabry.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kuna mees võib Juventuses maanduda, siis küsiks kohalikelt seppadelt, et mis värk temaga on? Oma 2-4 aastat tagasi ei olnud juttude järgi maailmas paremat vasakkaitsjat kui Alaba.

Nüüd järsku on ta best before läbi, aeglaseks jäänud ja üldsegi keskkaitsesse viidud, kus ta vahelduva eduga käkib ja üleüldse on tegelikult teised mehed paremad ja Alabale pmst polegi Bayernis enam kohta.

Et mis siis Alabaga juhtus vahepeal või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
    Ei ole best before läbi. Ega aeglaseks ka jäänud. Ega hirmus suuresti ei käki.

Pigem vast see, et kui läheb siis läheb. Pole maailmalõpp. Vapustava klassiga mängija ja kahju muidugi, aga ei saa lasta elul seisma jääda sellest. Praegu kindlasti parimas mängijaeas veel. Samas oleks olnud palju valusam teda näiteks 25-aastasena minemas näha - andis 4 aastat rohkem klubile ja selle eest aitäh!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Kurat Vaata postitust
    Tolisso väidetavalt selleks hooajaks väljas trennis saadud vigastusega.
    Mhmh, erinevad allikad küll kirjutavad 3-6 kuust aga ilmselt on hooaeg tõesti läbi.
    Kõige veidram, et suutis endale liiga teha väidetavalt ilma kontaktita. Inimlikult kurb aga Bayernil on aeg edasi liikuda. Heas hoos kotkaste vastu läheb muidugi raskeks ja ma ei imestaks, kui ka nende vastu punkte kaotaksime.

Leave a comment:

• Kurat
    replied
    Tolisso väidetavalt selleks hooajaks väljas trennis saadud vigastusega.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Issand. Siis pange Kimmich uuesti paremkaitsesse. Sarr jätke koju.

Leave a comment:

Working...
X