Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Süle keris sokke üles. Boal minek. Samas ei nõustu väga selle ründes asjade toimimise osas. Näeb ikka liiga rabe välja ja palli võetakse vahelt liiga hõlpsasti.
    Kasti jõuab pall kenasti, see et Sane/Gnabri üks-kaks puudet liiast teevad, pea maas hoiavad või Tolisso pallile pihta ei saa, pole minu jaoks veel piisav, nõustumaks, et rünnakul asjad ei toimi.

Kõlab julmalt aga ma ei jää Boa-Alaba paari mitte grammigi igatsema, kui nad suvel vehkat teevad. See oli juba pisikene ime, et kevadel nende pealt rohkem ei kärisenud.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Ründefaasis liigub pall samas hästi aga katastroofiline esitus Boatengi poolt.
    Ma ei mõista miks Hansi jätkuvalt eelistab Boateng-Alaba paari, kui on nüüd olemas Süle-Lucas.
    Süle keris sokke üles. Boal minek. Samas ei nõustu väga selle ründes asjade toimimise osas. Näeb ikka liiga rabe välja ja palli võetakse vahelt liiga hõlpsasti.

Leave a comment:

• keitsik
    replied
    Korralik kaotus täna tulemas jesss

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Südantlõhestavalt sitt palliga mäng ja korjati üks ka juba välja. Tolisso luhanud 2x 100% võimalust ja korra tassis tiinekas Lewa lööki tõrjudes. Üldiselt aga väga halb mäng Bayernilt käsil.
    Ründefaasis liigub pall samas hästi aga katastroofiline esitus Boatengi poolt.
    Ma ei mõista miks Hansi jätkuvalt eelistab Boateng-Alaba paari, kui on nüüd olemas Süle-Lucas.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Südantlõhestavalt sitt palliga mäng ja korjati üks ka juba välja. Tolisso luhanud 2x 100% võimalust ja korra tassis tiinekas Lewa lööki tõrjudes. Üldiselt aga väga halb mäng Bayernilt käsil.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Zirkzee olla Eintracht Frankfurti öiste märgade trussikute põhjus. Nemad tahtvat osta, meie laenata.

Täna võtame Mainzi pallivõlurid käsile. Tuleb tuline lahing. Bayern jääb kaotusseisu ja hakkab siis mängima. Nagu tavaks saanud on.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Sane on olnud terve hooaeg üks pika puuga kehvematest mängijatest ja täna pandi sisse ja võeti väljagi. Midagi ei ole korras tema peas.
    Kui ma sooviks odavat nalja punnitada, siis kirjutaks, et ilmselt Sane alles kohaneb liigaga ning äkki oli Bayernisse tulek tema jaoks liiga suur samm korraga. Pigem nõustun Brazzo, Hansi, Lewandowski ja Mülleriga, et Sane vajab aega ja veel on vara kaugele ulatuvaid järeldusi teha või diagnoose panna.
    Mis muidugi ei tähenda, et ma vahel tema kallal oma hambaid ei teritaks.

Sport1 jutusaates "Doppelpass", oli Karl-Heinz Rummenigge üsna veendunud, et Sane taastab oma vormi ja teeb ükskord ikkagi sammu edasi arengus. Veel kord kinnitas, et keegi ei kahtle tema talendis ning terve meeskond toetab noort sakslast aga talle omasel otsekohesel viisil rääkis, et vajadusel kõetakse ka tagumik kuumaks ning Sane peab Bayerniga kohanema, mite Bayern Sanega ja vahendeid valimata leitakse sobiv lahendus.

Rääkides legendist, siis meenus kohe selline šedööver.

Karl-Heinz Rummenigge, man with sexy knees.
    Rummenigge. Rummenigge - All night long.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Comani vigastus osutus kergeks ja pidi peagi rivis olema. Väga hea uudis. Aitab poisile traumadest.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Sane on olnud terve hooaeg üks pika puuga kehvematest mängijatest ja täna pandi sisse ja võeti väljagi. Midagi ei ole korras tema peas.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mulle on teie dramaatilisus tiitli osas kohati arusaamatu. See oleks maailmaime kui Bayern seda tiitlit lõpuks ei võidaks. Isegi kui täna oleks tulnud kaotus. Et tõenäoliselt ei lange Bayern enam esimesest kohast alla poole see aasta.
    Mõistan Su küsimust või kahtlust...aga see ei tähenda, et rõõmu ei võiks tunda ju
    Tõepoolest, Bayern on ilmselt kõikide silmis favoriit number 1 sellel hooajal BL tiitlile.

Tänane esitus oli aga kahvatu ja mängiti ilma mitme põhimeheta. Plus eks viimase puute võiduvärav veab ikka suunurgad üles!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mulle on teie dramaatilisus tiitli osas kohati arusaamatu. See oleks maailmaime kui Bayern seda tiitlit lõpuks ei võidaks. Isegi kui täna oleks tulnud kaotus. Et tõenäoliselt ei lange Bayern enam esimesest kohast alla poole see aasta.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ilmselt senise hooaja kõige nõrgem esitus aga kolm punkti tabelis ja just selliseid mänge võites tullaksegi meistriks. Kimmich tuli, nägi ja tegi. Ei taha Sanet siin rohkem materdada aga oleks aeg end juba kokku võtta. Loodetavasti pole Comani vigastus tõsine ja juba jaanuaris saame oma parimad mängijad kõik korraga platsile panna. Ainuüksi mõte Kimmich-Goretzka duost ajab vere vemmeldama.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Mwhwhahhahhahahaha, aiii kui magus viimase puutega lõi Lewa ikkagi Bayerni sügismeistriks

Bayern ei mänginud isegi hästi, hakka või rohkem Bundesligat jälgima... kuidas selline punt kaikaid tippu oli jõudnud?
    Ei mõtle seda isegi kurjalt ega parastavalt... aga tõsiselt kange mäng mõlemalt poolt, aga ikkagi pealtnäha vaimselt väsinud Bayernile võit. seejuures oli ka paremuselt järgmine väravavõimalus Bayernil (Musiala post).

No töö tehtud, nüüd mehed puhkama ja veidi akusid laadides tuleb ehk sära ja energia ka tagasi.

Leave a comment:

Working...
X