Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Valmistusin viigiks aga läks hoopis sedapsi.

Kui juba Süle toimetab platsil nagu Pixari animatsiooni külmik, kes päevaks saab Messi oskused, et täita oma unistus olla jalgpallur, siis on asjad tõesti väga nihu vastaste jaoks. Ilmselt läheb veel mitu kuud enne kui hiiglase vorm võikast vigastusest täielikult taastub aga teda on lihtsalt nii koomiline platsil vaadata nagu enda meisterdatud karakter mõnes vanemas FIFAs, kus pikkus ja kaalunäitaja sai maksimum pandud.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Valmistusin viigiks aga läks hoopis sedapsi.

Kui juba Süle toimetab platsil nagu Pixari animatsiooni külmik, kes päevaks saab Messi oskused, et täita oma unistus olla jalgpallur, siis on asjad tõesti väga nihu vastaste jaoks. Ilmselt läheb veel mitu kuud enne kui hiiglase vorm võikast vigastusest täielikult taastub aga teda on lihtsalt nii koomiline platsil vaadata nagu enda meisterdatud karakter mõnes vanemas FIFAs, kus pikkus ja kaalunäitaja sai maksimum pandud.

Lazio eest jättis Correa sümpaatse mulje, tundub intelligentne mängija olevat (või hea vaistuga).

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Poolajal 3-0. Pole paha.
    Mulle pakub rõõmu, et täna on platsil Sane andekam ja töökam kaksikvend, Säne - lausa lust vaadata.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Poolajal 3-0. Pole paha.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Pink on kohutavalt tühi aga in Hansi we trust.
    Eemale jäävad; Costa, Gnabry, Kouassi, Müller, Nübel, Pavard ja Tillman.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Sport1 väidab, et Mülleril jääb vähemalt kaks mängu veel vahele(Lazio ja Köln).
    Mesilaste vastu peaks siiski juba kenasti rivis olema.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Kui Müller/Gnabry tagasi ja Goretzka uuesti 100% terve/vormis, siis hakkab ka meeskondlik press uuesti korralikult tööle.

Otot Neymari oma tundub jõle kahtlane.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Kui Müller/Gnabry tagasi ja Goretzka uuesti 100% terve/vormis, siis hakkab ka meeskondlik press uuesti korralikult tööle.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma nägin vaid 2. poolaega.
    Ma mainin ka kohe ära, mind ärritavad teatud asjad Sane puhul juba nii tugevalt, et minu hinnang tema esimesele poolajale võib olla sellest tingituna kergelt kallutatud ja/või negatiivsemates toonides.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma nägin vaid 2. poolaega.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Kakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
    Olen kasutaja telekavaatajaga päri, Sane tegi tõesti tugeva II poolaja aga I poolaeg lonkis endiselt platsil episoodiliselt ringi, hoidis palli üle ning ei märganud kaaslaste sööste/jookse, sest kipub pea maas mängima. Rocalt äärmiselt ebaõnnestunud esitus, nähtamatu ja meeskondlik press kärises mitmel korral just tema pealt (nõrk positsioneerimine).

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
    Vähemalt 2. poolajal oli Sane üks parimaid väljakul.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Juhtus see mida pelgasin aga ei miskit katastroofilist. Kui Müller/Goretzka tagasi/vormis, siis saame parema ülevaate. Veider kümme kümnele mäng (Roca/Jovic olid ainult virtuaalselt platsile märgitud, sest mina küll neid ei silmanud) aga õnnitlused kotkastele.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ei no muidugi jääb jaanuarikuu parim mängija Bayerniga mängust eemale. Fakk raisk.

Leave a comment:

Working...
X