Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui juba Süle toimetab platsil nagu Pixari animatsiooni külmik, kes päevaks saab Messi oskused, et täita oma unistus olla jalgpallur, siis on asjad tõesti väga nihu vastaste jaoks. Ilmselt läheb veel mitu kuud enne kui hiiglase vorm võikast vigastusest täielikult taastub aga teda on lihtsalt nii koomiline platsil vaadata nagu enda meisterdatud karakter mõnes vanemas FIFAs, kus pikkus ja kaalunäitaja sai maksimum pandud.
Kui juba Süle toimetab platsil nagu Pixari animatsiooni külmik, kes päevaks saab Messi oskused, et täita oma unistus olla jalgpallur, siis on asjad tõesti väga nihu vastaste jaoks. Ilmselt läheb veel mitu kuud enne kui hiiglase vorm võikast vigastusest täielikult taastub aga teda on lihtsalt nii koomiline platsil vaadata nagu enda meisterdatud karakter mõnes vanemas FIFAs, kus pikkus ja kaalunäitaja sai maksimum pandud.
Lazio eest jättis Correa sümpaatse mulje, tundub intelligentne mängija olevat (või hea vaistuga).
Ma mainin ka kohe ära, mind ärritavad teatud asjad Sane puhul juba nii tugevalt, et minu hinnang tema esimesele poolajale võib olla sellest tingituna kergelt kallutatud ja/või negatiivsemates toonides.
Kakakad katki kodu poole tagasi. Mängu ei näinud. Kas Sane on endiselt oksakoht-söötvastasele mängija või hakkab mängumees temast saama?
Olen kasutaja telekavaatajaga päri, Sane tegi tõesti tugeva II poolaja aga I poolaeg lonkis endiselt platsil episoodiliselt ringi, hoidis palli üle ning ei märganud kaaslaste sööste/jookse, sest kipub pea maas mängima. Rocalt äärmiselt ebaõnnestunud esitus, nähtamatu ja meeskondlik press kärises mitmel korral just tema pealt (nõrk positsioneerimine).
Juhtus see mida pelgasin aga ei miskit katastroofilist. Kui Müller/Goretzka tagasi/vormis, siis saame parema ülevaate. Veider kümme kümnele mäng (Roca/Jovic olid ainult virtuaalselt platsile märgitud, sest mina küll neid ei silmanud) aga õnnitlused kotkastele.
Leave a comment: