Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Kimmich on ka täna hoos, juba 3 assisti andnud kui õigesti lugesin + ühele väravale eelnenud kiire karistuslöök. Pole paha. -
Poolajal San Marino vastu 4-0 eduseisus. Julian Draxler, Sandro Wagner x2 ja Amin Younes (kes tuu om?) on skoori teinud.Leave a comment:
-
Antud homofoobia vastane aktsioon oli Taani koondise idee, ka nende kapen kandis samasugust kaptenipaela.
Leave a comment:
-
-
Isiklikult oleksin tahtnud Kai Havertz'it ka valitute hulgas näha.
Sane plaanimuutus võib selle ukse nüüd avada, kuigi poisid mängivad erinevatel positsioonidel.
Leave a comment:
-
Sisuliselt andis Löw vanuritele puhkust.
Reaalseid numbreid ma küll kokku ei löönud, aga Bundesliga on eeskujulikult esindatud.Leave a comment:
-
-
Gnabry, Meyer, Dahoud ja Weiser ntx on U21 nimekirjas, suvel Poolas EM.Mõnusalt noor meeskond ja kui optimistlikult arvestada tulevikus ka praeguste puudujatega (Boateng, Hummels, Götze, Reus, Schürrle, Ilkay, Müller, Özil, Kroos, Bellarabi, Weigl, Gomez, Khedira), siis hea kooslus noortest ning kogemustest. Peab meeldima.
Ma võin kül eksida aga kas Cani ning Goretzka koos kasutamine liialt kaitsev pole?
Huvitav, et Serge Gnabryle eelistati Wagnerit aga in Löw we trust
Leave a comment:
-
-
Mõnusalt noor meeskond ja kui optimistlikult arvestada tulevikus ka praeguste puudujatega (Boateng, Hummels, Götze, Reus, Schürrle, Ilkay, Müller, Özil, Kroos, Bellarabi, Weigl, Gomez, Khedira), siis hea kooslus noortest ning kogemustest. Peab meeldima.
Ma võin kül eksida aga kas Cani ning Goretzka koos kasutamine liialt kaitsev pole?
Huvitav, et Serge Gnabryle eelistati Wagnerit aga in Löw we trust
Leave a comment:
-
Ehk siis algkoosseis võiks olla midagi sellist:
------------ter Stegen-------------
Kimmich - Süle - Mustafi - Hector
-------------Can--Rudy---------
Brandt--------Stindl--------Draxler
--------------Werner---------------
Küsimärgid on tegelikult, kes Cani kõrvale, parem äär ja nr 10 positsioon. Paigutasin praegu selliselt. Keskkaitse paar pole ka kindel.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: