gg, sitt kaitse veab meilt järjekordselt alt, Boateng on nagunii terve turna pask olnud ja Löw ei taipa seda muuta, mnjah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustgg, sitt kaitse veab meilt järjekordselt alt, Boateng on nagunii terve turna pask olnud ja Löw ei taipa seda muuta, mnjah.
Kommentaar
-
kaotusseis on puhas Löwi pask hetkel. algkoosseis oli totaalne naljanumber. parem äär on tühi nagu kõrb, sest Kroos seikleb kuskil keskel. vasak äär tegelikult sama tühi, sest seal kulgeb Podolski.absoluutselt ei saa aru, mis teenete eest Podolski põhis on. Schürrle ja Reus äärtele, sest kaotada pole enam midagi. tra küll, et enne mängu juba endaleolukord raskeks otsustati teha.
Kommentaar
-
Täiesti nõus.
Löw lihtsalt ei usalda noori ja on täiesti kinni oma kuradi Boatengis, no vittu miks ? Höwedest oleks võinud proovida või siis kurat Lahm paremal ja Schmelzer vasakul. Poldi null ja Kroos samuti, ma ei tea, jõle kurb on ikka, Schweini on samuti sitt, keerutab ja keerutab ja eksib täiesti müstiliselt palju, ei suuda ei palli hoida ei midagi. Kole kusine seis ikka ja Boateng on ikka seal äärel täiesti häbiväärne... Gomez on samuti täiesti kottis, ainukesed, kes vähegi üritavad on Özil ja Khedira. Teine poolaeg jah Schürrle ja Reus äärtele, muidu ei tule siit elusees midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas petterii Vaata postitustNõus. Kroosi sissetoomine äärele just tänaseks mänguks on ka kummaline, miks just nüüd midagi proovida vaja on? Praegu haigutab seal ääres tühjus. Gomezele tuleb ka pall väravasse sööta... Üldiselt arvan, et kui selle mängu järel sakslased koju sõitma peavad, siis peaks Löw mõnele teisele treeneril ruumi tegema, sest turniiri lõpp-faasides on ta siiamaani miskipärast alati ebaõnnestunud (2008, 2010 ja nüüd), tiim on aga igakord piisavalt hea olnud, et tiitleid noppida. Aga need ainult minu mõtted hetkel.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustTeine pool on veel ees, makaronid keedetakse sakslaste poolt korralikult pehmeks loodetavasti. Pead ei tohi norgu lastaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Krahv Vaata postitustKui see turniir tiitlit ei tule, siis ei näe põhjust Löwi jätkamisel. Mitmel turniiril oldakse nelja parema hulgas, aga I le täppi peale ei suudeta panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustKeda asemele pakud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar