320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas arx20 Vaata postitustpiirlaste auvärav cornerist
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustReus krt võttis Kloselt 66. värava äraOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustnu vanameister lõi siiski oma kolli ära
Kommentaar
-
Muidugi lõi vanameister oma 65. aga Reus oleks ikka oma vaimsele isale pidanud selle finishi jätma Ning tõesti Mirol on hetkel mõlemal rindel superhoog sees. Peaasi, et nüüd mingit lolli knocki ülesse ei korja...Laziol Milaniga mäng kohe tulemas.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMuidugi lõi vanameister oma 65. aga Reus oleks ikka oma vaimsele isale pidanud selle finishi jätma Ning tõesti Mirol on hetkel mõlemal rindel superhoog sees. Peaasi, et nüüd mingit lolli knocki ülesse ei korja...Laziol Milaniga mäng kohe tulemas."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Sakslased tõepoolest võtsid väikese lustireisi ette, näikse. Minus röögib muidugi kibestunud töllakas, aga miskipärast mulle meeldib väga vaadata, kuidas iirlasi lüpstakse, nüüd ja edaspidi...
Täheldasin, et hr Keane'i ei olnud koosseisus. Ma usun, et kui tema oleks väljakul olnud, siis oleks ta oma nutueelse beibifeisi ette teinud, kuus korda käsi laiutanud ja mäng olnuks päästetud...
Aga tõsiselt - miks Keane'i ei olnud?
Okei, uurisin - vigane ja mitte ainsana.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTere Uuu. Kas pagesid poliitilise tagakiusamise eest saksa foorumi ja valmistad siin ette suurejoonelist revolutsiooni naasmiseks?
Mis puutub Saksa koondisesse siis nad on mu eelistus number 2 peale Eesti koondist, aga Miroslav on suur põhjus siia postitamisel.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Nationalmannschafti rekordiomanik on hetkel veel Gerd Müller oma 68 väravaga, Mirol vaja siis veel 3 et viigistada
tõsi - Mülleril läks vaja ainult 62 mängu selleks, keskmine mängu kohta ~1,1 väravat - müstiline koondise kohta
aga Klose võib tõusta liidriks ka koondisemängude osas - hekel liider Matthäus 150 mänguga, Klosel kirjas 125
aga loodame et virutab ka Milanile järgmine nädal paar tükki
Kommentaar
-
Mis puutub Mülleri 68 väravasse siis on ta need löönud tõesti hea suhtega, aga samas tolle ajastu jalgpall oli ründajatele "kergem". Tänapäeva jalgpallis on ründajatel aina raskem skoorida.
Olen kindel, et 68. piir saab teenitult ületatud, kuid vähem kindel 150 mängu pidamises.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Klose puhul arvan, et ta saab karjääri lõpuks parimal juhul 140 mängu või paar vähem kokku. Praeguse seisuga on koondisel 11 mängu kuni MM-i alguseni kokkulepitud. Tõenäoliselt 1-2 mängu tuleb juurde sõprusmängude näol ja kui MM-il hästi läheb, siis max 7 mängu seal. See teeb siis kokku 18-20 mängu kuni MM-i lõpuni, mis on samuti Klose karjääri lõpp.
Samas ma kujutan ette, et Podolski võib kunagi Matthäusi rekordit ohustama hakata. Praegu ta 27 ja 104 mängu kirjas. Samuti Schweinsteiger 28/96 ja Lahm 28/93.
Kommentaar
-
Muide praegu on käimas "Das Jahrhundertspiel 2012", kus põhimõtteliselt mängivad Saksa vana tegijad Itaalia vanade tegijate vastu. Saksa koondises näiteks Matthäus, Ballack, Lehmann, Littbarski jt. Poolajaks juhib Itaalia 1:0 Vieri väravast. Mängu näeb Kabel 1 pealt.
Edit: Itaalia võitis penaltiseerias 5:4, Fredi Bobic eksis viimasena.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar