Meeldib!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
See on Saksa probleem juba aastast 2010 olnud. Mis sellest, et praegu on praktiliselt põhikoosseis väljakul.
Minu jaoks oleks hetkel parim koosseis kui Merte asendada Boatengiga ja Khedira Schweinsteigeriga. sellega võiks MM-l mängida.Kommentaar
-
Stefan Kiessling teatas, et teda enam koondises ei näe, isegi kutse korral. Vähemalt mitte Löw´i ametiajal.
Algselt postitanud kasutaja S. Kiessling poolt"I've said before I'm done with the topic. I'll repeat it: I am not going to play under Joachim Löw."Kommentaar
-
Paar sõna Saksa koondise kohta ka.
Täna täitub Saksa koondise Kapitän Philipp Lahmil sajas kord, kui ta tõmbab selga Saksa koondise särgi. Ilus number.
Austria vastu võiks näha umbes taolist algkoosseisu: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Schmelzer; Khedira, Kroos, Reus, Özil, Müller; Klose
Welt.de on avaldanud artikli praegusest kõige väärtuslikumast Saksa koondisest. Alg 11 väärtus on 322 miljonit eurot. Kogu Saksa koondis maksab kokku 471,5 miljonit €. Samas jääb mulle arusaamatuks kuidas on jäänud välja sealt Müller. Sellist koosseisu sooviks muidu isegi Brasiilias näha.

Artikkel:Kommentaar
-
Täna Klosel võimalus Gerd Mülleri rekord purustada. 1 värav lahutab teda siis Mülleri 68-st ja ühtlasi rekordit tähistavast väravast.
Edu talle selle löömisel
Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmasKommentaar
-
Phh, minu varasem postituses olnud alg-11 osutus mingiks spekulatsiooniks. Tänane koosseis vs Austria. Minu prognoos osutus üsna täpseks. Ainuke muudatus on selline, et Hummelsi asemel alustab Mertesacker. Dortmundis viimases mängus väristanud Hummels jäetud pingile. Mäng nähtav kanalil ZDF.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
OT aga sa ei taha ju ometi öelda, et vaatasid seda mängu Eesti-Holland asemel?Phh, minu varasem postituses olnud alg-11 osutus mingiks spekulatsiooniks. Tänane koosseis vs Austria. Minu prognoos osutus üsna täpseks. Ainuke muudatus on selline, et Hummelsi asemel alustab Mertesacker. Dortmundis viimases mängus väristanud Hummels jäetud pingile. Mäng nähtav kanalil ZDF.

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar