Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Hingamisharjutused, eksole
..."mõni mäng" = alagrupi mängule viidates, 2010 MM-i omale siis, jah
Mina vihjasin mängija väljakul olemasolule, või selle puudumisele, mitte kahe meeskonna omavahelistele ajaloolistele mängudele
trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu rojuKommentaar
-
Ma isegi läbi pimeda viha suutsin kahtlustada, et on variant, et sa Serbia mängule vihjad. Aga kuna paistab, et sa selgelt seda mängu ei näinud, siis ei ole mõtet sind süüdistada rumaluste rääkimises. Kahju, et hiljem selgus nagu siin üks spetsialist ka varem ennustas, et Serbia on jube luuserite punt. Ent siiski oli seal kõva koosseis ja Schweini ja co suutis nad mehe vähemuses teisle poolajal korraliku surve all hoida. Ehk siis endiselt arvan, et Saksamaa selle MMi siiani parim poolaeg pärineb sealt.Kommentaar
-
Post scriptum....ma nägin seda mänguMa isegi läbi pimeda viha suutsin kahtlustada, et on variant, et sa Serbia mängule vihjad. Aga kuna paistab, et sa selgelt seda mängu ei näinud, siis ei ole mõtet sind süüdistada rumaluste rääkimises. Kahju, et hiljem selgus nagu siin üks spetsialist ka varem ennustas, et Serbia on jube luuserite punt. Ent siiski oli seal kõva koosseis ja Schweini ja co suutis nad mehe vähemuses teisle poolajal korraliku surve all hoida. Ehk siis endiselt arvan, et Saksamaa selle MMi siiani parim poolaeg pärineb sealt.
, ja küll ka minul on analüüsimisvõime
..
Internet on siinkohal ju kõikvõimas
trey says:
ära klikkide pärast muretse rahuldamatu rojuKommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar