320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Hea, et 5-0 pähe ei saanud, vähemalt viimase 40 minuti põhjal ütleks küll nii

    Kommentaar


      Nägin kahjuks ainult 2. poolaega ja ausalt öeldes olen üpris pettunud sellises mängus. Saan aru, et mõned põhimehed puudusid, aga et rünne nii kehva oli, olin ma üllatunud. Palli veeretati küll, aga midagi väga ohtlikku ei suudetud luua. Nii loidu Saksamaad pole ma ammu näinud. Muidugi puudus staadionilt ka üks Saksa jalgpallile iseloomulik fänlus, tavaline tennisemäng, kus mõne parema võimaluse puhul publik kohisema hakkas. Höwedes ei sobinud äärde ka kohe üldse mängima. Kivi Löwi kapsaaeda. Gomez demonstreeris ka oma tavapärast puujalga.

      Kommentaar


        Tegelikult, kui natuke tausta vaadata, siis on aru saada, miks mäng ei õnnestunud eriti. Tervelt 8 mängijat koosseisust mängisid alles pühapäeval liigamängu. Koondise kogunemine oli alles eile ehk ainult üks päev ettevalmistuseks ja kokkumängu harjutamiseks. Sega arusaadav, et esimesel poolajal saadi veel hakkama ja teisel poolajal enam mitte.

        Kommentaar


          Mõni mõis see tühine sõprusmäng pähe saada.
          Tähtis on suvel toimuv.
          Praegune on tsipuhaa.
          Maailmameistrid!!

          Kommentaar


            Esmaspäeval kell 13.30 teatab Löw nimekirja mängijatest, kes kutsutakse kahte treeninglaagrisse, mis toimuvad vastavalt 11.-18. mail Itaalias ja 18.-30. mail Prantsusmaal. Esialgne nimekiri sisaldab rohkem kui 23 mängijat, eelkõige sellepärast, et Bayerni meeste puuduolekut kompenseerida.

            Kommentaar


              Esialgne loetelu siis koondise kandidaatidest:

              Väravavahid: Manuel Neuer (26 Jahre, Bayern München), Tim Wiese (30, Werder Bremen), Marc-André ter Stegen (20, Borussia Mönchengladbach), Ron-Robert Zieler (23, Hannover 96)
              Kaitse: Holger Badstuber (23), Philipp Lahm (28), Jerome Boateng (23, alle Bayern München), Marcel Schmelzer (24), Mats Hummels (23, beide Borussia Dortmund), Per Mertesacker (27, FC Arsenal), Benedikt Höwedes (24, Schalke 04)
              Keskväli: Bastian Schweinsteiger (27), Toni Kroos (22), Thomas Müller (22, alle Bayern München), André Schürrle (21), Lars Bender (23, beide Bayer Leverkusen), Sami Khedira (25), Mesut Özil (23, beide Real Madrid), Marco Reus (22, Borussia Mönchengladbach), Sven Bender (23), Ilkay Gündogan (21), Mario Götze (19, alle Borussia Dortmund), Julian Draxler (18, Schalke 04), Lukas Podolski (26, 1. FC Köln)
              Ründajad: Mario Gomez (26, Bayern München), Miroslav Klose (33, Lazio Rom), Cacau (31, VfB Stuttgart)

              Minu arvates on Ter Stegen positiivne üllatus ja võiks vaikselt Wiese minema trügida pingilt. Draxler on pigem selline küsitav nominatsioon samas on ta kohati päris head mängu näidanud, mine tea äkki on siiski ta valmis sellisel tasemel mängima? Veidi naljakas on see ründaja positsioon meil, aga õnneks on hunnik väga häis ründavaid keskpoolikuid saadaval

              Artikkel: http://www.kicker.de/news/fussball/e...s-dem-hut.html

              http://www.last.fm/user/kurat_

              Kommentaar


                Jõhkralt hea tulevikuga koondis!
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Jõhkralt hea tulevikuga koondis!
                  Ainuke jama see, et Hispaania on koguaeg ees.

                  Kommentaar


                    Nagu aru saan siis see sama kaitseliin läheb turniirile ning ainult ründajaid/poolikuid kärbitakse veel (lisaks muidugi 1 vv).

                    Kommentaar


                      Kuidas Cacau see hooaeg ka koondises veel on, ulme :S

                      Kommentaar


                        Ise oleks Cacaule Kiesslingut eelistanud.Cacau kasukus räägib ainult see,et ta väheke teise stiiliga võrreldes Gomeze ja Klosega.
                        Sel hooajal näidatud mängude põhjal ta küll kutset ei väärinud, aga no kedagi teist ka võtta pole.

                        Ründavaid poolikuid on see eest jalaga segada.

                        Özil,Götze,Müller,Reus,Podolski,Kroos-POLE PAHA.
                        Müün jalkasärke!:
                        http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109

                        Kommentaar


                          Hanke, Kiessling, Helmes väga heas hoos hiljuti

                          võiks vähemalt esimeses valikus olla kedagi.

                          Kommentaar


                            Suurepärane tiim on meil ikka
                            Draxleri nimetamine meeldib mulle väga ja vaidlen vastu, et ta lisamine sinna rosterisse küsitav on. Olen päris palju Schalke mänge vaadanud ning bundesligas on ta oma äärel ikka koguaeg väga terav ja loob väga palju/tihti võimalusi. Üks ühele on ta päris usin ette võtma ja omab korralikku tehnikat, löök on ka ja mis muud vaja.
                            Ter Stegen võiks jah Wiese vaikselt välja puksida, härral on suur tulevik ikka ees. Gündogani viimase aja head esitused on ka temale suure teene teinud.
                            Ründajate koha pealt olen samuti eelnevatega nõus, veidi liiga üksluine...

                            Kommentaar


                              Kuna 4 mängijat langeb nimekirjast välja, siis pakun nendeks selliseid nimesid: der Stegen, Gündogan, Draxler, S.Bender/L.Bender. Kõik oleneb nüüd, kuidas nad saavad järgmistes sõprusmängudes hakkama. Usun, et igaüks siit nimekirjast saab oma võimaluse mängida, sest tervelt 8 Bayerni meest liituvad alles päris treeninglaagri lõpus.

                              Kommentaar


                                100% nõus, et Wiese peaks välja jääma ja ter Stegen sisse saama. lisaks oleks tahtnud Helmest ja Hanket kindlasti siin nimekirjas näha, aga no hea küll. pakun, et pigem langeb S.Bender välja kui Gündogan, sest viimastest voorudes Bundesligas langes Bender üldse pingile ja Gündogan oli hooaja teises pooles lihtsalt imeline. Gündogan võiks päris hea käik olla küll, keda pingilt võtta. eks näis, kuidas nad laagris hakkama saavad ja mida siis Löw otsustab.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X