320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vedas, et lõpuni vastu pidasime. Loodame, et tänane mäng oli rohkem turniiri alguse väristamine, kus puudus selline hea ründeteravus, mis sakslastele iseloomulik. Alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Loodaks, et Löw teeb rohkem vahetusi. Pingilt on ju värsket ja head materjali võtta küll ja küll.
    Podolski oli täna suht null. Lahm oli ka temale ebaloomulikult ebakindel, lõpus imelik jalge vahelt läbi laskmine, mis võinuks lõppeda väravaga. Müller peale mõne tsenderduse oli ka kui oma äärde naelutatud, võinuks panna Götze sisse.
    Pluss poolele kanname minu silmade läbi Saksa tänase parima Hummelsi hea mängu. Võitles iga palli eest.
    Gomez tegi oma ära. Lükkas hea pealöögiga värava ära ja võit oligi olemas.

    Kolmapäeval nahutame siis Taanilt sugeda saanud narko- ja tulbimaad!

    Kommentaar


      ja loomulikult ei saa unustada Neueri päästvat tõrjet

      Kommentaar


        Minu arvates oli Özil just üks parimaid, kes ainukesena ründefaasis midagi särtsakat ja loovat üritas luua, teised ründatavatest mängijatest olid suht kehvakesed. Löw võiks tõepoolestveidi rohkem vahetusi teha, kuigi see oli alles esimene mäng.

        Kommentaar


          Minu jaoks mängu kehvimad Lahm, Müller ja Poldi... kõigile kolmele on asendusmehed kuklasse hingamas, ent Löw paistab olevat algsele triole koha kindlustanud "no matter what..."

          Boateng üllatas täna positiivselt ja Badstuber oli lihtsalt õigel ajal õiges kohas kas selja, jala või muu kehaosaga.
          Magava kauboi suhu viski ei jookse.

          Kommentaar


            Podolskil on küll hea tugev lõõk aga täpsus jätab ikka hetkel väga soovida ootan juba huviga mis ta Arsenalis hakkab korda saatma, tahaks ikka seda Podoskit näha, keda me oleme harjunud suurturniiridel nägema.

            Kommentaar


              Algselt postitas cobras Vaata postitust
              Minu jaoks mängu kehvimad Lahm, Müller ja Poldi... kõigile kolmele on asendusmehed kuklasse hingamas, ent Löw paistab olevat algsele triole koha kindlustanud "no matter what..."

              Boateng üllatas täna positiivselt ja Badstuber oli lihtsalt õigel ajal õiges kohas kas selja, jala või muu kehaosaga.
              no Badstuber näiteks kenasti lappis Lahmi äärt täna.

              Kommentaar


                Võtaks ka siis mängu ja mängijad kuidagimoodi kokku. Esiteks tahaks loota, et esimene mäng oli väristamine ning enam sellist mängu nägema ei pea. Absoluutselt pole rahul äärtega ja ründeteravus oli väga nüri. Individuaalselt siis ka:

                Neuer - Hoidis kõike kontrolli all, võttis Portugali ründajale kollase ja tõi ära kõik, mis värava poole teele läks, nurgalöökide korral oli alati platsis ning klaaris ohu. Lõpetuseks veel üks superb save mängu lõpus paari meetri pealt, ei saa kurta
                Boateng - Kuigi eksles palju ringi paremal äärel ja lasi Coentraol vahel päris kenasti joosta, siis tähtsatel hetkedel oli alati olemas ja eriti eredalt on meeles, kui Ronaldo tema äärel palli sai ja Boateng hilines olukorda, siis suutis oma jala vahele saada ning ülihea võimaluse luhata.
                Hummels - Kui keegi väidab, et Merte peaks põhis olema, siis ma söön oma jala ära. Hummels oli täiesti fantastiline, võitles kolme mehe eest ja liikus ise ka kenasti, suutis kaitsest ilusti palle üles tuua ja kontrollis olukorda. Minu jaoks MOM.
                Badstuber - Väga ok mäng Stubilt, aitas vasakul äärel Lahmi kenasti ning tegi oma töö ära. Hinge kriibib veidi see kollane, mis ta võttis, aga pole hullu.
                Lahm - Kahtlaselt ebakindel ja lasi natuke lihtsalt sealt paremalt läbi. See, et keegi siin mainis, et Löw hoiab triot alati starting elevenis, on minu arust Lahmi puhul ikka BS. See, et ta täna veidi ebakindel oli, ei tohiks tema kohta algkoosseisus küll ohtu panna. Põhimõtteliselt alati on tema just see mees, kes teeb flawless esituse.
                Khedira - Kontrollis keskvälja ja tegi palju musta tööd, natuke häirivad tema löögid, 2 või 3 korda tulistas peale ja ikka no täiesti mööda. Andis Gomezele resultatiivse söödu ning leidis kiirrünnakutel nii mõnegil korral väga kiiresti ääreründajad.
                Schweinsteiger - Vaatasin, et goal.comis valiti lausa MOM-iks, ei saa aru miks. Tema on ju see mees, kes peab süsteemid käima tõmbama, sorri, aga minu jaoks ta seda täna ei teinud, otsib liiga palju ikkagi endast tahapoole.
                Özil - mõned neat touchid ja ilusad söödud. Podolski leidis kasti keskel täiesti vabana ja nagu teame, Poldi vajutas sealt kenasti üle. Mängutempot oleks võinud kruttida ja natukene rohkem ise teha, aga üldjoontes oli minu arust mees täitsa okei.
                Müller - Esimese 30 mindi järel juba lootsin, et tuleb välja. Ma ausalt ei saa aru, kuidas ta põhis on, eriti äärel. Ta ei ole 1vs1 väga hea ja ta ei ole seda sorti mees, kes läheks ja teeks. Senderduste koha pealt ei taha väga nuriseda, pani väga ilusaid palle kasti ja ei jäänud palju puudu, et Gomez oleks ühe ka sisse vajutanud.
                Podolski - Kole, lihtsalt kole. Löögid kõik kuhugi ahju ja muud polegi öelda. Oli omal äärel ka kaunis aeglane ja passiivne. Ootaks temalt just rohkem läbiminekut, kehaline power on tal ju väga hea. Ootasin temalt natukene rohkem.
                Gomez - Enne väravat kritiseerisin päris palju ja ega midagi valesti ei teinud, kuid jälle näitas Gomez, miks ta hindamatu ründaja on, vajalikul hetkel lõi oma ära ja tõi meile 3 punkti. Mõnel juhul jättis positsioonivalik soovida, kuid üldjoontes sai väga vähe palli/võimalusi, midagi teha ka.

                Subs :
                Klose - näitas paaril korral head liikumist ja head kehalist jõudu, wp.
                Kroos/Bender - liiga vähe aega platsil, aga Kroos oli täiesti nähtamatu.



                Järgmises või ülejärgmises mängus tahaks ausalt näha Lahmi paremal ja Schmelzerit vasakul. Boateng jääb kaunis puiseks seal paremal äärel + kui Schmelzer sees oleks, siis Schmelzer on ju kõvasti liikuvam ja ründavam ja omab väga korraliku lööki. Äärtel tahaks näha kedagi teist Mülleri asemel kindlasti, Götzet ehk. Ootaks ka, et Jogi teeks natuke rohkem vahetusi, meil on ju terve armaada sealt pingilt võtta. Ma saan aru, et tähtsad mängud und shit, aga olen kindel, et Reus/Götze ja muud loomad teeks oma ära. Äärte puhul olen suhteliselt kindel, et Götze ja Reus võiksid olla kõvasti teravamad kui Müller/Poldi.


                All in all, aitäh poisid, et esimese ikka ära võtsite ja prooviks Hollandil ka suu mõrudaks teha.

                SAKSAMAA MEISTRIKS <3

                Kommentaar


                  Oluline,et v6it tuli aga jh aitäh poisid mitte just parema mänguga,aga kolmp oleme kindlasti uues kuues
                  Olen see kes olen

                  Kommentaar


                    Wowawiiva, läks meelest, et meil ju Schürrle ka äärele panna.
                    vs Holland võiks alustada umbes nii

                    -----------------Neuer --------------------------
                    -Lahm-----Hummels-----Badstuber------Schmelzer-
                    ---------------Khedira---Basti--------------------
                    -Götze------------Özil------------------Schürrle--
                    -----------------Supermario----------------------

                    Vb on äärte täielik vahetus suur viga, jätaks võibolla Poldi sisse, aga Müller ei tohi alustada kindlalt. Kuigi mainisin ennem eelistusena Götzet äärele, siis nüüd järele mõeldes tahaks isegi Schürrlet näha seal, ta on ju koondise eest viimasel ajal päris kenasti prõmminud ja on näidanud end väga tehnilise mängijana, kellel on hea kiirus ja fantastiline löök.

                    Kommentaar


                      Minumeelest oleks pidand välja vahetama Podolski, Khedira! ja Mülleri. Teised said enam vähem väga hästi hakkama. Ma ei saa aru Boatengi kriitikast - tegi väga head tööd ja võttis nii mõnegi ohtliku ründe/pealelöögi/tsenderduse ära.

                      Gomezt ei tohi vist enam üldse kritiseerida. Teed seda terve mängu ja siis lööb ju ikka ära.

                      Kommentaar


                        Mind hämmastab selle mängu juures see,et kuidas Löw ei kasuta Götzet, Reusi, Schürrlet ja Kroosi. Ilmselgelt vajanuks saksa sellest mängis natuke agressiivsemaid ääri ja tehnilisemaid. Loodetavasti saab Götze mängu ja näitab mis puust poiss on ja Müller istub. Podolskis ma nii väga mures polegi, kuid see Müller on jubeduse tipp.

                        Kapten oli ka kehva, eriti tipphetki vaadates.

                        Kommentaar


                          Nõus nõus nõus PraS !
                          Lugesin just soccerneti artiklist, et Löw mõtleb Schweini pingile jätta, imo võib see olla väga hea lüke, sesmõttes, et oleme ausad, Basti on küll kunn, aga hetkel ei ole ta näidanud seda mängu, mida temalt oodatakse ja Kroos on väga kõva arengu teinud ja näidanud, et oskab väga hästi seal keskväljal dirigeerida + tema karistuslöögid on üldjuhul need, kust Badstuber ja Supermario alatasa üliohtlikult löögile pääsevad. Paljud võibolla eeldavad, et Schweini väljajäämisega kaotab Saksamaa kõvasti, kuid ma olen päris kindel, et tegelikult me võidame sellest käigust.
                          vs Holland loodame, et Löw annab noortele tähtedele ka mängu, Schürrlet tahan algkoosseisus Mülleri asemel näha ja Götze ehk teisel poolajal Poldi asemel.

                          Kommentaar


                            -----------------Neuer --------------------------
                            -Lahm-----Hummels-----Badstuber------Schmelzer-
                            ---------------Khedira---Özil--------------------
                            -Götze------------Kroos------------------Reus--
                            -----------------Supermario----------------------

                            Start line up oleks selline, kunagi hiljem tooksin Kroosi asemele Mülleri ja vajadusel vahetaks ääri.
                            Mina teeks nii, sõimake läbi, ootan...

                            Kommentaar


                              Özil ei mängi elusees keskel poolikus. Özil on kindlalt 10 kohal Gomezi all. Khedira kõrval mängib Kroos. Götze võiks jah alustada ühel äärel. Teisel äärel kipun arvama, et alustab ikka Poldi ja tema asemel võivad sekkuda väravamasin Schürrle või Reus. Kipun arvama, et Löw kasutab Reusi vahetusest 10 kohal isegi.
                              Kaitse oleks nii täitsa tipp-top, aga kui Löw ütles, et jätab Lahmi terveks turniiriks ühele äärele, siis vast on Boateng ikka paremkaitses ja Lahm vasakul pool askeldamas.

                              Kommentaar


                                Saksa meedia andmetel alustab täna sama algkoosseis. Kui täna võit tuleb, siis pakun, et Taani vastu saavad ka päris mitu uut meest oma oskusi näidata.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X