Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Poh teeme grupikalli

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Selective memory at its best + ma reaalselt ei saa aru kuidas kedagi üldse häirib siuke uttivisse saatmine sellise mängu ja otsuse puhul.
    ei häiri, pani esmalt muigama, kuidas nasfaliga tekkinud arutelus toimus selline hero to zero värk eksole. panin väikse nööke. see pidev caps lockides räuskamine ja ropendamine oli umbes selline järgmine väike tähelepanek.

et noh, kuna ma olukorda ei näinud, siis oleksin võtnud tõsiselt kui mingi a la Stok või Punkt oleks siin "MIDA VITTU TONT" karjunud kohtuniku suunas. praegu sinu puhul pani lihtsalt muigama, sest vana plaat eksolä.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Pidev.
    Selective memory at its best + ma reaalselt ei saa aru kuidas kedagi üldse häirib siuke uttivisse saatmine sellise mängu ja otsuse puhul, eriti kui sa ise isegi ei näinud olukorda, shoot first ask questions later tundub see tsipa rohkem.

Cmon Switzerland, 15 minti veel.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Pidev?
    Pidev.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    ma ei arva midagi ja ma olen sveitsi poolt. kahjuks avasin uut õllet sellel hetkel ja ei oska hinnangut anda.

aga sinu see "TÜRA VITTU TÕMBA ENNAST OKSA DEBIIL" pidev räuskamine on retarded. ja seda ütlen mina, kellele üldiselt meeldib ja kes rakendab ka sellist vähe emotsionaalsemat stiili.
    Pidev? Selve. Head isu neile kes mu kommenteerimise history läbi nüüd käivad ja pettuvad ja jäävad kukalt kratsima.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ah? Ma nägin 3x telekast kordust ja alles siis kirjutasin?

Järgmine vend tuli ütlema, et tallad olid ees, mõtlesin, et krt keegi ei tuleks sellist asja välja mõtlema ja tahtsin uuesti kordust näha. Ilmselgelt gif näitab, et jalapealsed ees lendab sisse, hispaanlane tegi hispaanlast ja hakkas maas väänlema mitte millegi peale.

Sinu arvates see for real punane?

Anyways let's go Šveitsi ja loodame, et karma maksab kätte hispaanlastele.
    ma ei arva midagi ja ma olen sveitsi poolt. kahjuks avasin uut õllet sellel hetkel ja ei oska hinnangut anda.

aga sinu see "TÜRA VITTU TÕMBA ENNAST OKSA DEBIIL" pidev räuskamine on retarded. ja seda ütlen mina, kellele üldiselt meeldib ja kes rakendab ka sellist vähe emotsionaalsemat stiili.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Järgmine vend tuli ütlema, et tallad olid ees, mõtlesin, et krt keegi ei tuleks sellist asja välja mõtlema ja tahtsin uuesti kordust näha. Ilmselgelt gif näitab, et jalapealsed ees lendab sisse, hispaanlane tegi hispaanlast ja hakkas maas väänlema mitte millegi peale.

Mina kirjutasingi oma arvamuse küsimärgiga ehk ma lihtsalt oponeerisin sulle puhtalt oma arvamuse pealt, et see oli punane. Ma ka kordusi ja gife vaadates ei saa siiani aru, et miks see üldse kaheldava väärtusega oli

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    teistele, kellel ruumi lugemisega raskusi tekib, siis - ma ilmselgelt viitasin linnupojale, kes esmalt saadab kõik putsi ja siis vaatab, mis teema on ka. järgmine vend siis dollar selline.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    https://www.gsoccer.xyz/p/sui-esp.ht...EEcFUY-1LYmKTc

Kas see on tald ees v? Shoot first kloun
    ... okei

viitasin muidugi linnupoja "saadan esmalt putsi, siis vaatame, mis seis on" tekstiloomele. loe veidi ruumi ka.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    shoot first, ask questions later, eksole!

Kas see on tald ees v? Shoot first kloun

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kangelaseks tõuseb Llorente, keda Enrique normaalsele possale pani.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Ma ei tea, telekast nägin 3x kordust?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Korgid ees otse jalga ju? Mis seal valesti oli?
    No ju siis ma nii svipsis, et nägin valesti. Minu korrusest oli pallipuude varem(mis tallaga olukorras ei mängiks rolli) aga läks jalapealsed ees? Gifi keegi?

Kui eksin, siis vabandan selle kohtuniku ees avalikult selle soccerneti postitusega.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Käi vittu VAR, käi vittu tüüpiline premi kohtunik. MIS KURADI PUNANE SEE OLI????????
    Korgid ees otse jalga ju? Mis seal valesti oli?

Leave a comment:

Working...
X