Replying to Topic \'EURO 2004\'
\"et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali\"
Selle lause panen ma oma signatuuri(ehk siis suursuur IRW)
Kui see pole ka põhjus miks teda mitte ei peaks valima, siis saan jällegi mina millestki valesti aru. Mis võiks olla ilusam kui viia oma riik poolfinaali peale rasket ja MILLIST mängu?
btw, ma ei mõelnudki alatiseks, vaid iga mees teenib suure tunnustuse ära kui ta oma riigi poolfinaali viib. Ja kui Ricardo ei saagi, siis saab selle Helder Postiga.
Originally posted by h3nr1
ma vaidleks vastu,ilmselt see eusebio just rääkis enne temaga(nagu näha oli) ja ütles et hüppa vasakule vms koguaeg,ta vist nagu hüppas koguaeg sinnapoole,ja tegelt inglased lõid 3 tükki järjest keskele,peale 3 andat aga enam mitte,sis jäi ricardo aga paigale,nii et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali,mänge on veel ju tulemus ja vara veel prognoosida,nii et elamv(vaatame) näeme mis edasi hakkab juhtuma,igatahes ei usu et teda ka rahvuskangelaseks nim,meedias vast räägitakse ajutiselt palju aga seejärel kui midagi uut korda ei saada unustatakse vms
Originally posted by Väravavaht
õige meeskond võitis. Ricardo tõusis rahvuskangelaseks ja ma olen TÄIESTI KINDEL, et ta sai Man OF The Matchiks.
Ju Eusebio mõju oli talle igati positiivne
õige meeskond võitis. Ricardo tõusis rahvuskangelaseks ja ma olen TÄIESTI KINDEL, et ta sai Man OF The Matchiks.
Ju Eusebio mõju oli talle igati positiivne
Selle lause panen ma oma signatuuri(ehk siis suursuur IRW)
Kui see pole ka põhjus miks teda mitte ei peaks valima, siis saan jällegi mina millestki valesti aru. Mis võiks olla ilusam kui viia oma riik poolfinaali peale rasket ja MILLIST mängu?
btw, ma ei mõelnudki alatiseks, vaid iga mees teenib suure tunnustuse ära kui ta oma riigi poolfinaali viib. Ja kui Ricardo ei saagi, siis saab selle Helder Postiga.
Kommentaar