320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by h3nr1

Originally posted by Väravavaht

õige meeskond võitis. Ricardo tõusis rahvuskangelaseks ja ma olen TÄIESTI KINDEL, et ta sai Man OF The Matchiks.

Ju Eusebio mõju oli talle igati positiivne
    ma vaidleks vastu,ilmselt see eusebio just rääkis enne temaga(nagu näha oli) ja ütles et hüppa vasakule vms koguaeg,ta vist nagu hüppas koguaeg sinnapoole,ja tegelt inglased lõid 3 tükki järjest keskele,peale 3 andat aga enam mitte,sis jäi ricardo aga paigale,nii et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali,mänge on veel ju tulemus ja vara veel prognoosida,nii et elamv(vaatame) näeme mis edasi hakkab juhtuma,igatahes ei usu et teda ka rahvuskangelaseks nim,meedias vast räägitakse ajutiselt palju aga seejärel kui midagi uut korda ei saada unustatakse vms
    \"et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali\"
    Selle lause panen ma oma signatuuri(ehk siis suursuur IRW)
    Kui see pole ka põhjus miks teda mitte ei peaks valima, siis saan jällegi mina millestki valesti aru. Mis võiks olla ilusam kui viia oma riik poolfinaali peale rasket ja MILLIST mängu?

btw, ma ei mõelnudki alatiseks, vaid iga mees teenib suure tunnustuse ära kui ta oma riigi poolfinaali viib. Ja kui Ricardo ei saagi, siis saab selle Helder Postiga.
    et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

praegu vahib seda teemat mingi 15 inimest
      aga jah, kurb, et beckham juba teist pennalt sel turniiril ei suutnud realiseerida ja et vassell ei suutnud sisse lüüa järjekordne halb päev inglastele
      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

to väravavaht,ega mängud on ju veel ees,ma arvan et ennem tehakse riigi kangelane pigem mehest kes näiteks viib portugali finaali,või midagi sellist,aga no jah,see ricardo oli ikkagi nii ja naa,sest kuigi ta tõrjus ära värava ja lõi sissse ka,sis ega ta ju ülejäänud korrad just väga meisterlikult ei kaitsnud,või no ma ei tea ka,igatahes mule i ole midagi selle vastu kui ta valitakse oma riigi kangelaseks ja jumaluseks või midagi sellist,nii et jah,aga igatahes cole on super kaitse,panite tähele kuidas ta kõik ronaldo rünnakud ära \"surmas\"?

Kommentaar

Originally posted by h3nr1

to väravavaht,ega mängud on ju veel ees,ma arvan et ennem tehakse riigi kangelane pigem mehest kes näiteks viib portugali finaali,või midagi sellist,aga no jah,see ricardo oli ikkagi nii ja naa,sest kuigi ta tõrjus ära värava ja lõi sissse ka,sis ega ta ju ülejäänud korrad just väga meisterlikult ei kaitsnud,või no ma ei tea ka,igatahes mule i ole midagi selle vastu kui ta valitakse oma riigi kangelaseks ja jumaluseks või midagi sellist,nii et jah,aga igatahes cole on super kaitse,panite tähele kuidas ta kõik ronaldo rünnakud ära \"surmas\"?

päris kõiki ta ka nüüd ära ei surmand....aga hästi seisis kaitses küll....

Kommentaar

1990, 1996, 1998, 2004

möönan juba ette ära, et viinamarjud on kuradima hapud. eriti kui on tegu suurepärase võitlusvaimu, taktika ja üldse mängupildiga, mis seisneb 87 minutit palli kastist välja tagumises ja suhtkoht ilusatele kontratele keskendudes (mis loomulikult on football pure argentiinat, itaaliat ja saksamaad tähestikulises järjekorras esitades välja jättes)
            Ja kuna mul pilti ei lasta siin lisada, siis see link http://images-eu.amazon.com/images/P/184112589X.02.LZZZZZZZ.jpg peaks sobima nagu küll
            ¡No Pasarán!

Kommentaar

Profile ei saa tulla pärast 2 tunnist mängu üllatusena, et väljak pehme on ja löögi puhul tugijalg ära kaob. Ei, Beckhami täht on ikka täiega kustumas, miskit pole teha. Carmen Kass tuleb poliitikasse ära ja moelavadel hõivab tema koha Beckie. Rooney paari aasta pärast kapten ja järgmise MM-i võidab Iglismaa

Kommentaar

Mängu lõpptulemus on ju pea kõigiti positiivne. rahvas sai tundeid kogu raha eest ning võitis võistkond, kes mängis armastusväärsemalt.

ülistan Portugali ning Ashley Cole\'i.

Kommentaar

Midagi tahaks öelda...

Svenjöörani kapsaaeda viskaks kivi meeskonna taktika pärast: sellel tasemel lihtsalt ei saa niimoodi mängida, et löön ühe värava ära ja siis ülejäänud aja kaitsen. Ja mitte lihtsalt ei kaitse, vaid kaitsen väga madalal... Prantsusmaa ju näitas seda juba, miks mitte ka Tšehhi.... Esimese poolaja lõpus olin igatahes juba suht kindel, et ei suudeta nulli taga hoida - surve muutus liiga tugevaks. Kas Eriksson arvas tõesti, et sellega saadakse hakkama???

Kui olla päris aus, siis Portugal oli seda võitu rohkem väärt... Isegi, kui see Campbelli värav oleks ära loetud (kusjuures üsnagi kahtlane oli see olukord, Terry küll segas pisut väravavahti, kuid kui ta käsi ei oleks Ricardo õlal olnud, oleks see 100%-line värav olnud!)... Üldiselt oli selle mehe esitus taaskord nõrk ja seda juba teist korda sel finaalturniiril. Tema ega Kim-Milton finaali igatahes vilistada ei tohi! No näiteks Ronaldo putsaga näkkusõit Cole`ile - vähemalt kollane, minu jaoks isegi punane... ja palju muud sellist!

Aga kui tulla veel tagasi koondiste juurde, siis Inglismaa oli vilets, ta mängiti üsnagi mannetu Portugali koondise poolt täielikult üle (no kui ründaja Postiga saab seal väljakule ja lööb värava, siis on ikka midagi väga mäda, eksju vello ).
                  Kas Inglismaal üldse keskväljamehed oli platsil? Ei pannud ausaltöeldes ühtegi eriti tähele, Beckham täiesti tühi koht (Scolari julges Figo välja võtta, Eriksson Becksi mitte ja minu arust eksis). Realis mängijad hääbuvad - Raul, Figo, Becks... kõik on sel turniiril mitte just eriti head jalgpalli näidanud, Zidane`iga teised lood. Beckhamilt kui kaptenilt oleks oodanud vähemalt teiste mängijate ergutamist, sütitamist, aga seekord ei olnud ka seda näha. Tundus, et ta ei hoolinudki asjast suuremat... Scholes - märkamatu, sama käib ka Lampardi kohta... Gerrard oli minu jaoks parim poolkaitsja inglastel...

Kaitse oli hea, Arsenali Cole ja Campbell - suurepärane, mõlemalt väga hea mäng. Terry oli taaskord Campbellist ebakindlam, Portugali esimene väravgi sündis vist Terry-G.Neville omavahelisest arusaamatusest... Samas muidugi magas Beckham kõigepealt tsenderdaja maha! Ja no nende teine koll - kui mängus Prantsusmaa vastu süüdistati Heskey`t selles, et ta andis ohtliku koha pealt karistuslöögi ära, siis Gary õde Phil ei saanud sellegagi hakkama... Ka ei toonud Phil meeskonnale midagi juurde, kuigi vahetusest sekkuvalt mängijalt seda ikka ootaks.

Rünnakust ei räägi eriti midagi, sest kui pall sinna ei jõua, siis pole teha midagi. Owen oli 1. poolajal siiski päris hea juba, 2. paistis rohkem silma Vassell. Oweni värav oli hea, tema üle hea meel...

Tundus küll tõesti, et teatud määral võis see allajäämus tuleneda väsimusest, aga kas siis tõesti mõjus kuumus ja 1 päev vähem taastumisaega nii laastavalt?

Kindlasti oleks veel miskit öelda, aga aitab küll...

Inglismaa - Jalgpalli maailmameister 2006

Tšehhi - Euroopa meister 2004!

Kommentaar

Tahaks magada, aga näe ei saa.
                    Üritasin loobuda selle lugemisest siin, vähemalt mõneks ajaks. Sest tegelikult midagi mõistlikku on raske praegu öelda ja loetut pea võimatu praegu mõista.
                    Mis siis ikkagi juhtus? Esmane reaktsioon on muidugi, et Sol Campbellilt võeti teine täiesti legaalne värav suurturniiril. Ja mitte lihtsalt värav, vaid võiduvärav otsustavas kohtumises. Kui keegi ei mäleta, siis esimene oli MM-il 98 selles kurikuulsas mängus Argentiinaga.
                    Aga hea küll. Selliseid asju juhtub. Uskumatul kombel isegi kaks korda ühe ja sama mängijaga.
                    Mis siis tegelikult läks valesti? Oweni varajane värav oli tegelikult kõige hullem, mis Inglismaaga võis juhtuda. Kui esimesel poolajal veel suudeti üht-teist luua, Owenil oli veelgi paar suurepärast võimalust, siis teisel võitis instinkt - eduseisu hoidmise oma. See polnud esimene kord ja Inglismaa pole esimene meeskond, kes liimile läheb. Mida edasi minutid tiksusid, seda sügavamale kaitsesse inglased vajusid. Scholesi ja Gerrardi väljavõtmine üksnes süvendas seda trendi. Kuni lõpuks viimase paarikümne minutini jõudes lubati Portugali poolkaitsel teha, mida nad tahtsid. Enne oma väravavahiala isegi ei püütud neid segada. Nii ei saa. Ja karistus tuli.
                    Mis edasi, see oli juba midagi muud. Rohkem emotsioonid, kui jalgpall. Lampardi 2:2 värav oli imeline moment, on seda isegi veel praegu. Siis tundus kõik võimalik. Aga penaltiseerias... Ütleme ausalt: James polnud isegi lähedal ühegi tõrjumisele. Oli sama mannetu, nagu Seaman 96 ja Seaman 98. Unustamata vana armast Peter Shiltonit 90.
                    Kokkuvõttes pole kedagi peale iseenda süüdistada. Isegi Rooney vigastust mitte. Mängiti parima koosseisuga, mis Premierist leida. Ja kaotati.
                    Kas nad võivad veel kunagi võita? Muidugi. Võimalus on sama suur nagu igal teisel MM-i alustaval meeskonnal.
                    Aga seda ma nüüd küll ei ütle, et minu EM läbi oleks. Põhjamaadele tuleb veel kaasa elada...ja Tshehhidele ka.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

oh, peale seda, kui lisaajal veel nahad päästeti oli siiski tunne, et pennud head ei too. Portugalid üllatavalt kindlalt realiseerisid neid, James küll kaks suunda arvas ära, aga liiga nurka. Kohtunikult liiga palju ka pede-vilesid, vutt on ikka meestemäng mitte mingi höörutamine... Au võitjatele ja nüüdsest kuulub kogu minu poolehoid rootslastele.

Kommentaar

Järjekordne klassik oli. \"Hõbevärava\" mittejuhtumine peaks nii kõrgel tasemel olema esmakordne.
                        Urs Meieri otsus Sol Cambelli väravat mitte lugeda peaks olema ainuõige kohtuniku perspektiivist vaadates. Mängu lõpus Portugalis selline värav ära lugeda - see oleks olnud miagi uut. Kui ta oleks näinud meetri pealt olukorda ja saandud vanduda oma ema haua nimel, et 100% kindel värav on - siis vast oleks ära vilistanud.
                        Aga sellist varianti pole olemas ja seega täiesti normaalne call.

Hull mäng oli! Väga hea meel inglastest, kes suutsid selle kaitsva rivistusega lisaajal raskest olukorrast välja tulla. Huvitav, et vv James ei suutnud kuuest raamidesse tulnud penaltist ühenigi ulatuda. Ja see Postiga on ikka elupouhhuist - valus mees!

PS! Pole tegelt kindel, kas Urs Meieri ema surnud on.

Kommentaar

Uskumatu...kuidas on võimalik kaks korda sama taktikaga alt minna..appi
                          Mul pole mitte midagi muud lisada, sest mcnamara kuldsed sõnad ütlesid kõik.

Aaa...tsiteeriks kahe fänni vahelist juttu(ühest filmist...tõlgitud emakeelde), sama tunne valdas mind eile ja valdab ka täna

- Asi võiks ka hullem olla. Mõtle, kui me oleksime põgenikud, kes triivivad katkise ja lekkiva parvega Bermuda kolmnurgas ja sureksime vabadust otsides janusse.

- Ma soovin, et oleksingi paadipõgenik. Nende meeskond ei kaotanud. Nad on õnnelikud, nad saavad paadiga sõita.

- Ja päevitada.

Where were you in '62?

Kommentaar

Postitas: fittibaldi 18-05-04 20:44:43

...postiga koondises? päeva parim anekdoot
                            kurat.. karistus mu sõnadele tuli kõrgemalt poolt, ma olen selles päris kindel..

eile olin südarile umbes sama lähedal kui eesti-hollandi mängu ajal, paraku siis ei tulnud ei seda ega ka oodatud võitu. sisimas oli tegelikult penaltiseeria alates juba teatud aimdus ja leppimine, et \'here we go again\', aga lootus ju sureb viimasena - asjatult, nagu ikka.

ka mina ei taha aga veel turniiri lõppenuks lugeda, tuleb võtta sellest suurvõistlusest mis võtta annab. täna siis - Hellas, Hellas! (mitte hundis ofkoors)
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

...mnjah hommikul ärgates on tunne selline, et ikka ei taha uskuda, mis eile toimus vaatasin videolindilt beckhamu pennu ja noh...pole sõnu. tugijalg läks ikka korralikult paigast ära ja nii se pall mahedalt mööda vihiseski. Aga hoolimata sellest, et juhtub ka parimatel...ja kui välja jätta Beckhami eraelu ja tema pop-staari kuulsus on tegemist siiski väga sümpaatse mängumehega minuarvates. Need kes siin vinguvad, et mehe täht on kustumas..siis neile ütleks, et kus palju lolle patramas, sääl õige miis on vaikimas.
                              Siinkohal jään nõusse ka sellega, minda mcnamara on juba välja toonud, et värav tuli liiga vara(sooritus oli muidugi super) aga siiski... Peale seda hakkasid valged mehikesed aina enam ja enam tagasi tõmbuma ja kontratele lootma.
                              Mängu vaieldamatult parim moment oli Lampardi viigivärav. Me vennaga olime veel ainsana üleval, vanemad magasid, koer magas kaa... ja siis see tuli ning kogu maja täitus rõõmuhüüetega, see moment oli ilus. Taaskord sai mõnesmõttes inglastele kirstunaelak ka väravavaht... James mängis minuarvates ikka mitu olukorda äärmiselt ebakindlalt ja oli õnne, et neid ära ei karistatud(hiljem seda siiski tehti) vot. Ikkagi ei suuda või ei taha ma sellega leppida, et England on jälle audis. Aga eks elu läheb edasi ja ma loodan, et võitjaks osutub emb kumb põhjamaadest või siis tšehhimaa.

Kommentaar

inglismaa sai teenitud tulemuse. paras neile!! vahtige veel 80 minutit mängust oma karistusalas. eile mängu vaadates just mõtlesin, et miks kutsutakse itaaliat kaitsva jalgpalli tipuks. inglismaa mängib lausa sellist jalgpalli, et nutt tuleb peale. kaitsvamaks lihtsalt minna ei saa! võib-olla ainult nii kui ehitada meestest müür värava-joonele ette, või midagi muud sellist...

aga ok!, saan aru, et kaitsev jalgpall on enamuses eestlastes tugevalt sees, kaasa-arvatud siin foorumis.

tsehhidega sõitke seenele, holland võidab! küll näete

TOTAL FOOTBALL

Kommentaar

Working...
                                X