Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Hämmastav! Hämmastav! enneolematu! Olime järjekordse jalgpalliklassika tunnistajteks. Samaaegselt livescores Itaalia asja jälgides oli ikka 5 minti enne lõppu asi nii põnev kui veel olla saab. Taanlased olid juba mäel, aga kas see või teine ja mõlemad näitasid sisu lüües värava, aga Itaaliat see ei aidanud. See viimane ring selles grupis saaks parima originaalkäsikirja Oscari minu käest...eriti lõpplahenduse eest.
    Ja kojusõidu osas homme kardan oma poiste pärast, sest neil sarnane ülesanne nagu itaalial täna ja sama sitke idaeuroopa tiim vastas.

Kommentaar

esimest korda tahaks osata itaalia keelt nats rohkem kui \'bella regazzia\' vms - homsed lehed ses keeles pakuks vägagi põnevat lugemist - eriti mulle kui veendunud konspiratsiooniteoreetikule.
      ei viici etv kommenetaatorite teema alla erladi posti teha, aga - tänast ülekannet vaatasin nagu hea komöödiasarja osa, pohlak ja jurtsh tegid ikka väga kõva dueti täna, ma naersin nii et pisarad silmas. ilma irooniata - kivisild seebiks, pohlak kommentaatoriks!
      muide ma jõin Mägra õlut. kui see peaks kuidagi asjasse puutuma.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Leinaseisak...nüüd ütlen,mis mõtlen,ei muud- vihkan taanit,vihkan rootsit,vihkan Valentin Ivanovi (kuigi see lõppkokkuvõttes midagi enam ei tähendanud)...

EM Juvemanile läbi...ehk viitsin taas teleka mängima panna poolfinaalide ajaks...pettumus on meeletu,kirjeldamatu...Ääretult kahju on itaallastest kui nad 2-1 ette asudes teise mängu seisu kuulsid...Mina õnneks seda Taani-Rootsi tsirkust ei vaadand,ZDF oli õnneks olemas...kuid mis õnneks...taaskord süda murdus...ning seda minu silme all...

Kommentaar

Itaalia kojuminekus on \'süüdi\' kaks meest: Sörensen ja Totti.

Kommentaar

Taani vääris võitu täna. Ilusasti mängisid ja väärisid igati toetust.. Gravesen-Tomasson-Gronkjaer on suurepärane kolmik ja peavad tshehhidki veel nendega päris karmilt vaeva nägema. Usun, et Taani suudab Tshehhi kaitse nõrkused ära kasutada.
            Rootslaste-itaallaste saatus nii väga korda ei lähegi. Itaallased peavad küll vist pigem iseennast kui kõiki teisi süüdistama.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mis salata, meel on hea ja ilmselt saavad filmitööstused tulevikus nii mitme filmi jagu ainest , krt ja jaanid ka veel tulekul

Kommentaar

/me on vägagi rahul. Tänane õhtu oli ülimalt muhe. Head ööd kõigile

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Nonii Taania ja Rootsi edasi. Viimase vastu pole midagi, aga teise asemel oleks tahtnuks näha Itaaliat.
                  Nonii, Taani ja Rootsi edasi. Rootsi vastu pole midagi, aga Rootsi asemel oleks tahtnud näha Itaaliat.

Ma loen sellest midagi sellesarnast välja .

Ise olen väga rahul, grupi vaieldamatult sümpaatsemad tiimid pääsesid veerandfinaali. Hea mäng, üks ilus värav ning prognoositud tulemus... hinge jäi vaid see, et Bulgaaria ei saanud oma punkti kätte :P.

Samas võib Rootsil-Taanil mõlemal veerandfinaalis raskeks minna ja nähtavasti läheb ka, sest vastu on tulemas väga tugev(ad) meeskon(na)d... Taani rünnak võib kindlasti Tšehhi kaitset üllatada, aga nagu turniir juba näidanud on, on tšehhide edurivi maailmatasemel... eriti, kui neil seda tõestada vaja on.

Kommentaar

Kui Holland ka weel v2lja kukub siis ma ei tea ............
                    Tuleb homme k6vasti makarone syya ja kanepit t6mmata
                    Kahju Itaaliast
                    742617000027
                    (sic)
                    (515)
                    MAGGOT

Kommentaar

Nordic victory!!!
                      Bye bye Italy

Ehk siis vutiõhtu möödus kui kauneimas unenäos. Taani kaks korda ette ja Rootsi viimasel hetkel viigistab <<--- minu kõige julgemad unistused enne mängu.

Huvitav, mis tunne on siinkohal bulgaarlastel? Saab ju paralleeli tuua MM 1998-ga. Selle teooria järgi peab väga ettevaatlik olema see meeskond, kes järgmiste tiitlivõistluste alagrupis kohtub viimasena just nendega.

Kui homme peaks Holland (või miks mitte Läti) end teiseks venitama, on alagrupiturniir läinud pea 100%-liselt vastavalt loodetule. Nüüd ei teagi enam, kelle poolt olla, tõelised dilemmad seisavad ees play-offis.

Kommentaar

n2ed, ja 2:2ga sai murtud ka nende in-te mure, kes \'ei taha teada teise m2ngu tulemust\'-
                        yht2kki seda polegi enam vaja teada..
                        ei, enne m2ngu ma siiski ei uskunud, et nii v6ib juhtuda, aga v-olla n2itasid skandinaavlased sellega just, et on nendest juttudest eriliselt yle,

t2nu Pohlakule olin ka mina t2na rohkem kui tavaliselt etv kanalil &ka mulle tundus, et (seni clean sheet\'i hoidnud Villa v-vaht laskis kuidagi liiga kergelt pallist lahti(?), aga sel juhul oleks ka kohtunik konspiratsiooniteoorias osaline liig kergelt antud penaltiga (selles m6ttes taanlased t6esti v22rinuks, aga eks nemad pididki rohkem v6itu yritama)
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Il finale è drammatico.

meenuvad kaks sõna: krokodill ja see teine
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Masenduse kulminatsiooniks oli hetk, kui videost näidatavas mängus hakkasid itaallased lootusrikkalt laulma \"Fratelli d\'Italia, L\'Italia s`é desta...\". Valus.
                            Hetkel on mu ainsaks sõbraks hr Udvak.
                            sigpic

Kommentaar

http://www.esports.ee/files/jalka.txt

Mingi aeg eile varahommikul, pime tuba, laua ääres istuvad Rootsi-Taani koondised ja kohtunikud.

Taani treener Morten Olsen: \"Nii.. juhtima läheme alguses igatahes meie, esimesel poolajal ärge eriti hullult rünnake, nii... kes tahab lüüa?\"
                              Tomasson: \"Essa!\" Grųnkjęr: \"Ai raisk!!\"
                              Olsen: \"Ok, olemas, enne 30. minti tee ära\".
                              Rootsi üks treeneritest Lars Lagerback: \"Kena, veeratame poolaja lõpuni, ja teise poolaja esimesel minutil las Larsson jookseb kasistusalasse sisse... Sųrensen, kus sa oled?\" - \"Siin\" - \",tõmbab ta jalust maha.\"
                              Sekkub sakslasest kohtunik Merk: \"Oo oo... ja siis ma annan penalti!\"
                              Larsson: \"Löön otse värava keskele, nii et hüppa kuskile ära igaks juhuks\"
                              \"Vasakule tahaks hüpata.. jah, ma vist hüppangi vasakule,\" mõtiskleb Sųrensen omaette.
                              Olsen: \"Nii, 20 minti pärast lööme meie uuesti värava\", teeme midagi tõeliselt lahedalt..\" Rootsi teine treener Söderberg jätkab: \"Mhmh, mis oleks kui kaks meie kahe kaitsja jala rikošetist tekiks kellegil väravavahiga 1-1 olukord?\"
                              Olsen: \"Priima, nii... kes tahab lüüa?\"
                              Tomasson: \"Essa!\" Grųnkjęr: \"Ai raisk!!\"
                              Lars Lagerback: \"Ma arvan, et teeme viimase värava päris lõpus? 89.,90. minut? Keegi lööb, Sųrensen tõrjub nagu naine ja keegi lööb palli väravasse,ok? Kes lööb?\" - Söderberg: \"Las Jonson lööb, tal on ainsana ASTMA\" < kõik naeravad >.
                              \"Õhtul ilmselt sajab, nii et ma vilistan selle kohtumise peale väravat lõppenuks ka, ei viitsi seal niisama passida\" karjub Merk joonekohtunikele läbi naerumürina kõrva. Nood noogutavad rahulolevalt.
                              Toas valitseb üksteisemõistmise õnnis hõng...

Kommentaar

Wohoooooooo!!!!!! Parim, mis sai juhtuda!!!!!!!!

Lausa uskumatu!!!
                                Oehh.. Kas ma juba ütlesin, et super?! EI?! No seljuhul - SUPER!!!!!

Superlahedat jaani kõigile!!
                                The other line moves faster.

Kommentaar

Working...
                                X