Replying to Topic \'EURO 2004\'
Ma küsin üht kus on eestlased? kas ma olen sattunud hollandi, inglimaa või koguni prantslaste foorumi? Ja kloorihanterlus on pop
Ahjaa veel, et kui homme ka pennude peale läheb siis ma palun jumalat, et Laursen lööma ei asu(teatavasti on temagi seotud Villaga).
Ma küsin üht kus on eestlased? kas ma olen sattunud hollandi, inglimaa või koguni prantslaste foorumi? Ja kloorihanterlus on pop
Ahjaa veel, et kui homme ka pennude peale läheb siis ma palun jumalat, et Laursen lööma ei asu(teatavasti on temagi seotud Villaga).
, lihtsalt super. Nagu öeldud oli resultaat super, aga mängupildist ei tasu rääkima hakatagi. Ei tea mis seal Advocaat\'i peas ringi käib ja ausaltöeldes ei tahagi teada, pigem soovin, et keegi tal selle mõtlemise kähku paika suruks. Kindlasti loodan järgmises mängus Overmarsi näha, anda talle üks poolaeg ja Meyde\'le teine, oleks minuarust õige samm. Kluivert\'ga kisuvad lood vägagi nutuseks, kahtlen sügavalt kas ta üldse platsile saab see EM
, vbl kui Portugali vastu enne lõppu seis juba kindel on? Ei tea, aga lõpmatuseni ta sinna pingile jääda ei saa.
... aga kirjutaks kah natuke omi mõtteid vahepealsetest mängudest.
Kommentaar