Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Mis sul tugevate konkurentsivõimeliste klubide vastu on, vaevalt Bosnia või Sloveenia suudaks mm. 8 hulka või kõrgemale jõuda.
    Et nagu alati peaks tugevamate poolt olema? St olen selle poolt, kes võidab? Kas keegi uskus, et Türgi või Venemaa jõuab EM-il poolfinaali?
    FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
      Et nagu alati peaks tugevamate poolt olema? St olen selle poolt, kes võidab? Kas keegi uskus, et Türgi või Venemaa jõuab EM-il poolfinaali?
      Türgi vaevalt,Venema uskusin

Kommentaar

Soovitan täitsa vaadata Egipti ja Alzeeria mängu, sest juba 4. minutil läks suuremaks madinaks juba

Kommentaar

Ma uskusin Türgit ka. Ja kui Horvaatia poleks Türgi otsa komistanud, siis oleks sealt vell kõige hullem pauk tulla võinud.

Aga asjast. Tänane menüü siis algas väga tugeva palaga eelroa kohta. Egiptus ja Alžeeria jagavad Sudaanis Aafrika viimase pääsme MM-ile. Üllatusena on Zidan pingli ja Eurosport näitab, et mõlemal meeskonnal on platsil vaid väravavaht. Õnneks asi nii hull pole ja esimese kakluse/rüseluse käigus kedagi veel minema ei saadetud.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            Soovitan täitsa vaadata Egipti ja Alzeeria mängu, sest juba 4. minutil läks suuremaks madinaks juba
            See mäng küll täna lõpuvileni ei jõua.

Kommentaar

jopakolla. Ukrainas käib ka korralik tulistamine. Miks nad raisk seal Aafrikas varem pihta ei hakanud

kaks väga head asja korraga. Ja no ennustan et Bosnias tuleb veel väga väga mõnus andmine ja Portud saadetakse tühjade kätega koju

Kommentaar

ALZEERIA!!!! Nüüd läeb tapmiseks!!

Kommentaar

Mis intsident seal Põhja-Aafrikas eelmise omavahelise kohtumise järel toimus? Nägin vaid mingi klipi lõppu, kus osadel (mängijatel?) olid näod lõhki?

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                    Mis intsident seal Põhja-Aafrikas eelmise omavahelise kohtumise järel toimus? Nägin vaid mingi klipi lõppu, kus osadel (mängijatel?) olid näod lõhki?
                    Mängu eel siiski. Al˛eeria koondis väidab, et noored vaaraod loopisid neid kivadega. Vaaraod aga väidavad, et Morceli ja co valetavad.

Kommentaar

Aga Kreeka süstis ära ja nüüd Ukraina vaja vähemalt 2 väravat lüüa

Kommentaar

Kurat Kreeka on viimae võistkond keda mm. näha tahaks, Ukraina kaitse raisk.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                          Kurat Kreeka on viimae võistkond keda mm. näha tahaks, Ukraina kaitse raisk.
                          ma käisin eelmisel MM-l Ukraina mängu vaatamas ja mul pole midagi selle vastu, kui ma ka see MM peaks minema Ukraina mängu vaatama. Pean ainult nüüd ühe-kahe kuu palga järgmise poole aasta jooksul kõrvale panema, et reisurahad kinni maksta. tra krdi fifa sa annad seda mmi kuhugi per**e rsk.

Kommentaar

USKUMATU, mis toimub Egiptimängus!! Väravavahid mõlemalt poolt teevad sellist tööd ja sinna juurde veel viha ja kired. ohohohohhhh

Kommentaar

El Hadaryle löödi viimane matakas siiski ise pihta, aga Alzeeria vv tegi kohe otsa küll päris kõva seivi.

Kommentaar

huvitav formaat neil seal aafrikas. kui nuud jaab viiki normaalaeg, siis lisaaeg ja pendlad voi mismoodi nad seal lahendavad? kuldne varav lisaajal? kohe peale normaalaega pendlad?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X