Just kui arvasin et Prantsusmaa ei saa enam ebasümpaatsemaks minna tõestab Henry vastupidist
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitust9 suurt suutsid siis ennast kõik finaalturniirile murda - mõni kergemini kui teine.
Kommentaar
-
Väga kahju, et nii edasi said prantslased. Aga kui Dommi poiss seal jätkab siis on vähemalt teada, et MM'i võidu võimalus on neil umbes 1:999...
Kurb et nii asi lõppes. Oleks siiski soovinud pennusi näha ning, et seal siis Robbie Keane lõõb otsustavat penalti ning suudab selle mõõda lüüa. See oleks palju toredam ja ilusam olnud.
Kommentaar
-
olgem ausad, mangijaid ei ole motet halvustada. probleem on siiski kohtunikes, kes lasevad selliseid asju labi
Henry oleks voinud muidugi Fair Play-d naidata, kuid suurim probleem on ikkagi FIFAs, UEFAs, sest selliseid olukordi on ju voimalik taielikult elimineeridaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustolgem ausad, mangijaid ei ole motet halvustada. probleem on siiski kohtunikes, kes lasevad selliseid asju labi
Henry oleks voinud muidugi Fair Play-d naidata, kuid suurim probleem on ikkagi FIFAs, UEFAs, sest selliseid olukordi on ju voimalik taielikult elimineerida
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmissasi G9 vä?
Viimastel aastatel on ju neid meeskondi teistest eristatud?
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustEtv sport:
Normaalajal rohkem väravaid ei löödudki ning järgnes lisaaeg. Prantsusmaa kangelaseks sai William Gallas, kes sai 103. mänguminutil Thierry Henry’lt hea söödu, mille ta saatis Iirimaa koondise väravavõrku.
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustOk,sõber.Henry on lihtsalt sitapea,pede oli esimese hooga palju.Vabandan.Aga Barcelonasse lähen Interile kaasa elama täiega.
sa pidid ju minema Barcat toetama?eks siis uks mangija pole kogu klubi
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmul poogen mis sa tast arvad. eks ma ka ise veidi solvunud.
sa pidid ju minema Barcat toetama?eks siis uks mangija pole kogu klubi
duubeldan vms.
ma ka nüüd ei loobu sprst olemast Barca fänn. kuigi minu lemmik pole ta klubis kunagi olnd. a see juba teine jutt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar