Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Just kui arvasin et Prantsusmaa ei saa enam ebasümpaatsemaks minna tõestab Henry vastupidist

Kommentaar

9 suurt suutsid siis ennast kõik finaalturniirile murda - mõni kergemini kui teine.

Kommentaar

V I D E O K O R D U S E D !

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
          9 suurt suutsid siis ennast kõik finaalturniirile murda - mõni kergemini kui teine.
          missasi G9 vä?

Kommentaar

Väga kahju, et nii edasi said prantslased. Aga kui Dommi poiss seal jätkab siis on vähemalt teada, et MM'i võidu võimalus on neil umbes 1:999...
            Kurb et nii asi lõppes. Oleks siiski soovinud pennusi näha ning, et seal siis Robbie Keane lõõb otsustavat penalti ning suudab selle mõõda lüüa. See oleks palju toredam ja ilusam olnud.

Kommentaar

olgem ausad, mangijaid ei ole motet halvustada. probleem on siiski kohtunikes, kes lasevad selliseid asju labi
              Henry oleks voinud muidugi Fair Play-d naidata, kuid suurim probleem on ikkagi FIFAs, UEFAs, sest selliseid olukordi on ju voimalik taielikult elimineerida
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

mina videokordusi ei põhimõtteliselt küll ei poolda, ent ootan huviga mida toob see 5 kohtuniku eksperiment. antud juhul oleks väravatagune kohtunik olukorda näinud. suurtel mängudel peaks kindlasti olema ka väravatagused vennikesed.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  olgem ausad, mangijaid ei ole motet halvustada. probleem on siiski kohtunikes, kes lasevad selliseid asju labi
                  Henry oleks voinud muidugi Fair Play-d naidata, kuid suurim probleem on ikkagi FIFAs, UEFAs, sest selliseid olukordi on ju voimalik taielikult elimineerida
                  Ok,sõber.Henry on lihtsalt sitapea,pede oli esimese hooga palju.Vabandan.Aga Barcelonasse lähen Interile kaasa elama täiega.

Kommentaar

iirlased said karmalaksuga munadesse. Eks nad ise teavad kuidas nad Georgialt 3 punkti said ja Itaaliast viigiga tagasi tulid.

Minu jaoks 2 ebasümpaattset meeskonda ja paremin polekski saanud täna minne selle asjaga. Ootan huviga Domenechi ja "Hr Must Sitt" enda kommentaare

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                      missasi G9 vä?
                      No Argentiina, Portugal, Brasiilia, Saksamaa, Inglismaa, Itaalia, Hispaania, Holland, Prantsusmaa, ma ei usu, et ma olen ainuke kes neid 9. tugevaimateks loeb, ei julge uskuda, et kedagi teist favoriidiks peetakse mm.
                      Viimastel aastatel on ju neid meeskondi teistest eristatud?

Kommentaar

Siinkohal prooviks hiromanti mängida ja homset ajalehe pealkirja ennustada : "Henry`s hand helped France to South Africa"

Kommentaar

Etv sport:
                          Normaalajal rohkem väravaid ei löödudki ning järgnes lisaaeg. Prantsusmaa kangelaseks sai William Gallas, kes sai 103. mänguminutil Thierry Henry’lt hea söödu, mille ta saatis Iirimaa koondise väravavõrku.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                            Etv sport:
                            Normaalajal rohkem väravaid ei löödudki ning järgnes lisaaeg. Prantsusmaa kangelaseks sai William Gallas, kes sai 103. mänguminutil Thierry Henry’lt hea söödu, mille ta saatis Iirimaa koondise väravavõrku.
                            haha aasta ajakirjanduse fail

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
                              Ok,sõber.Henry on lihtsalt sitapea,pede oli esimese hooga palju.Vabandan.Aga Barcelonasse lähen Interile kaasa elama täiega.
                              mul poogen mis sa tast arvad. eks ma ka ise veidi solvunud.
                              sa pidid ju minema Barcat toetama? eks siis uks mangija pole kogu klubi
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                mul poogen mis sa tast arvad. eks ma ka ise veidi solvunud.
                                sa pidid ju minema Barcat toetama? eks siis uks mangija pole kogu klubi
                                true story

duubeldan vms.

ma ka nüüd ei loobu sprst olemast Barca fänn. kuigi minu lemmik pole ta klubis kunagi olnd. a see juba teine jutt

Kommentaar

Working...
                                X