Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    miks see vaide na troll on? jalgpalli ju mangitakse ikka tanapaeval pigem nonda kuidas kohtunik laseb. kas kohtunik vilistab koik vead ara voi ei vilista, laseb jouliselt mangida voi ei lase.

ja kordan veelkord- et sellised olukorrad on tanapaeva jalgpallis on puhtalt selle suu, et ei lubata videokordusi. oleks need lubatud poleks ka selliseid juhtumeid
    OT: mine osta (või siis varasta, sest kui vahele ei jää, pole probleemi) endale pleisteisson.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
      Nagu see eilne intsident oleks olnud mingi defineeriv moment selle tropi karjääris, pettur on ikka pettur.
      ... heites varju nii perekonnale, riigile kui ka klubidele, kus eales mänginud. jajah. pöördeline hetk selles aususel põhinevas maailmas!

Kommentaar

Selles mõttes on sul muidugi õigus. You can take the boy out of Arsenal, but...
        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Vastus nendele, kes pooldaksid videokordusi:
          "Kuna videokorduste kasutamist heaks ei kiidetud, oleks just abikohtunike palkamine lahenduseks. Videokorduste puhul on see probleem, et kui see reeglitesse sisse kirjutada, siis peab selle kasutamise võimalus olema ka igal pool. Ka näiteks Suure-Jaanis toimuval vutimängul," lisas Tutk.

Kommentaar

vaatasin siis ka seda käratekitanud olukorda ja siis lugesin karjet videokorduste järele. võimalik, et 101 ei ole piisava kvaliteediga, aga mulle tundub, et videokordused oleksid andnud 97 min Anelka vastu penalti. et noh jah.

käsi oli muidugi räme, aga ma nüüd ei kujuta päris hästi ette mida te mängijalt sellises olukorras eeldate. et tõstab käe püsti ja ütleb: "Vabandust härra kohtunik, aga pall puutus mu kätt ja ma palun tühistada värava, mis muidu oleks viinud Prantsusmaa MM finaalturniirile". tegu on suht noore sportlase, mitte romantilise rüütlifilmi kangelasega. päriselt olid rüütlid muidugi ka vargad, vägistajad ja kaardipetturid, aga see selleks. ja sina Macca ära varasta tööandja aega internetifoorumis. mingi elementaarne vanakooli eetika võiks ikka säilida.

ehk siis proovige aru saada, et valida on praeguse reaalsuse ja videokorduste vahel. arusaadavalt on seda raske teha, kui iirlased prantslastest rohkem meeldivad. aga pole häda, teinekord on ebaõige vile jälle teie lemmikute kasuks ja siis pühitseb eesmärk juba pisut paremini abinõu.
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Kas ainult minu meelest ei saa daivimist ja sihilikku käega mängimist üks-ühele võtta. Sukeldumised on pea alati nii ja naa olukorrad, kus mängijad vastasesest üle hüppamisega ja pikali kukkumisega väldivad kokkupõrkeid. Kardetavasti sukeldumised on ja jäävad.

Samas Henrylikud käega mängimised ja Rivaldolikud tolatsemised tuleb jalgpallist välja juurida. Lisaks Henry hilisemad avaldused "kohtuniku asi on kätt näha" on juba nii troll, et selle eest võiks bänni väänata.
              Ja nüüd ütle kuidas videokordused või lisakohtunikud neid olukordi õiglasemalt lahendada ei suudaks?

Ma ei tea kui oleks iirimaa nii värava löönd, kas siis oleks fifa juhtkonnast selline vaikus? või oleks kõik ajalehed täis pealkirju "Videokordused tulevad!"?

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                käsi oli muidugi räme, aga ma nüüd ei kujuta päris hästi ette mida te mängijalt sellises olukorras eeldate. et tõstab käe püsti ja ütleb: "Vabandust härra kohtunik, aga pall puutus mu kätt ja ma palun tühistada värava, mis muidu oleks viinud Prantsusmaa MM finaalturniirile".
                Pigem puutus tema käega tahtlikult palli, mitte pall ei puutunud tema kätt. Minu arust on siin suur vahe. Ettevaatamatusest palli puudutamise puhul poleks see kära üldsegi mitte nii suur ja loogiline, et jalgpallis ikka juhtub. Aga kui käega mängitakse kaks korda ja seatakse pall endale selle abil sööduks ette, siis ajab tõesti vihale.

Algselt postitas Stok
                Demagoogia. Suure-Jaanis ei ole ju ka joonekohtunikke näituseks. Jalgpallis tuleb kohaldada neid reegleid, mida on võimalik kohaldada. Kohaliku tähtsusega matši saab pidada ka ebastandardsel väljakul, kui osapooled nõus on.
                Ei tea nüüd, kas Eesti Jalgpalliliidu peakohtunikku siinkohal demagoogiks saab pidada, aga kui sa nii arvad.

Kommentaar

käega mäng= kurat kohtuniku viga.daivimne = värdjas mängija raisk.
                  mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Kui Platinil on vaja, tuleb Skandinaavia kohtunik appi. Deja vu.

Olin küll Prantsusmaa poolt, aga Keane'ga peab nõustuma kui ta ütleb, et Blatter ja Platini on õnnelikud. Robbie ilmselt saab ka mingi bänni nüüd selle eest.

Kommentaar

France24-s breaking news- Iiri FA nõuab kordusmängu.
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          France24-s breaking news- Iiri FA nõuab kordusmängu.
                          siseriiklik kampaania ühise välisvanlase vastu. rahva silmis populaarne, kuid reaalsuses täiesti perspektiivitu

umbes nagu petseri tagasinõudmine
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas elevant Vaata postitust
                            Kui Platinil on vaj.....da derp dee derp teetley derpee dumb
                            the absence of evidence is not the evidence of absence

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
                              Ja nüüd ütle kuidas videokordused või lisakohtunikud neid olukordi õiglasemalt lahendada ei suudaks?
                              Lisakohtunikud kindlasti suudaksid olukordi paremini lahendada ja ma olen üsna kindel, et lisakohtunike ilmumine tippkohtumistesse (valikmängud, CL, suurturniirid ja ehk ka tippkliigadesse) on aasta-paari küsimus. Samas võinuks vabalt lisakohtunik teisel pool väravat olla ja teiste mängijate varjus võinuks temalgi käsi nägemata jääda. Mu point on rohkem selles, et igasuguseid rämedalt ebasportlikud tegevused peaks FIFAd, UEFA ja muud FAd rängalt karistama, et mängijatel ei tuleks mõttessegi platsil tolatseda. Oleks FIFAl loogika, et otsustavates mängudes daivimistele, sihilike kätega mängimistele jne tegevustele järgneb näiteks aastane mängukeeld koondisemängudes, siis ehk olekski Henry käe üles tõstnud ja öelnud "sorri, käsi oli".

Kommentaar

Videokorduseid nüüd vaevalt kasutusele võetakse aga see lisakohtunik on täiesti mõistlik ehk. Mis nüüd iirlaste korduskohtumise nõudmisesse puutub siis, no kui FIFA otsustab ,et see toimub , olen mina jõuluvana
                                "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Working...
                                X