Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Valetegijad võidavad liiga palju olulisi mänge jalgpallis. Olen alati olnud seda meelt, et kohtunike otsuseid peab austama ja tehnoloogia pole lahendus inimliku ebaaususe korrigeerimiseks. Sellised teod nagu Henry eilne jäävad mängija südametunnistusele ning saavad teda igavesti jälitama. Täpselt nagu on lugu Maradonaga.
    Prantslased võtku oma MM ja toppigu endale persse. Ongi kogu lugu.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

"They're all probably clapping hands, Platini sitting up there on the phone to Sepp Blatter, probably texting each other, delighted with the result."
      go Robbie.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
        Henry kommentaar:
        "I will be honest, it was a hand ball. But I'm not the ref," Henry said. "I played it. The ref allowed it. It would have been better to do it another way, but I am not the ref."
        Henry küll süüdi polnud. Tema asi on mängida, kohtuniku töö on vilistada. Kui ei vilistanud, mis siis ikka. Prantsusmaa on väga tugev, neil on head mängijad, seega tore, et nad MM-ile jõudsid

Kommentaar

Algselt postitas Ruutu Vaata postitust
          Henry küll süüdi polnud. Tema asi on mängida, kohtuniku töö on vilistada
          Tema töö ei ole reeglitepäraselt mängida?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
            Igatahes, oli küll kole värav, aga ma usun, et Prantsusmaa mängu on hulga parem MMil vaadata kui Iirimaa.
            ma ei nõustu nendega, kes arvavad, et iirimaa oleks igavam vaadata kui prantsusmaa. pigem ikka vastupidi. ka eile lõid iirlased hulka enam võimalusi. prantsuse neegrite saagiks oli kahe mängu peale üks rikošetist värav ja üks käsipallivärav. vive le football!

Kommentaar

Algselt postitas Ruutu Vaata postitust
              Henry küll süüdi polnud. Tema asi on mängida, kohtuniku töö on vilistada. Kui ei vilistanud, mis siis ikka. Prantsusmaa on väga tugev, neil on head mängijad, seega tore, et nad MM-ile jõudsid
              Hah, mingid moraali- ja/või aususnormid võiksid ka ikka kehtida. Süüdi polnud my ass.

Kommentaar

Oi kui palju trolle. Kui Keane oleks sellise käega mängu teinud, siis oleks see hala siin sama suur olnud? Mina näiteks ei usu seda. Lisaks ma usun, et enamus riike, kes napilt välja jäävad MM'ilt oleksid sinna pigem nõus jõudma sellise ebaeetilise väravaga kui kodus diivanil MM'i vaatama. Ebaeetiline on käega värav kindlasti aga peab nõustuma, siinkohal eelkõnelejaga, kes mainis, et 99% mängijatest ei lähe kohtunikule seda juttu ajama, et ou ma lõin käega värava, tore et on see 1%, kes seda teeb. Videokordused oleks tõesti lahendus ja ellimineeriks ka enamuse simulantide ja ka toorutsejate pundist, mis ausaltöeldes on olulsielt laiem probleem näiteks kui need loetud/lugemata väravad. Isiklikult puudus absoluutne eelistus selles mängus edasisaaja suhtes, puudub nii igasugune antipaatia kui ka sümpaatia kummagi koondise suhtes.

Muidugi eriti head trollid on need, kes on Itaalia fännid ja nüüd tümitavad. Minu arust on vähemalt sama oluline mäng näiteks MMi finaalturniiril juba edasipääsu tagav (Hint: Austraalia vs Itaalia).

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                  Jah, videokorduseid on juba tõesti vaja. Praegu on selline olukord, kus ainuke mees terves maailmas, kes olukorda ei näe, on pandud kohtunikuks ja tema peab otsustama, kuidas asi "tegelikult" oli. Ülejäänud vaatavad telepilti ja kiruvad.

Kuulge kas Eboue lõi Saksamaale munadega värava või?
                  Midagi sellist jah või siis täpsustuseks Neuer lõi Eboue mundega Saksamaale värava.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                    Oi kui palju trolle. Kui Keane oleks sellise käega mängu teinud, siis oleks see hala siin sama suur olnud? Mina näiteks ei usu seda. Lisaks ma usun, et enamus riike, kes napilt välja jäävad MM'ilt oleksid sinna pigem nõus jõudma sellise ebaeetilise väravaga kui kodus diivanil MM'i vaatama. Ebaeetiline on käega värav kindlasti aga peab nõustuma, siinkohal eelkõnelejaga, kes mainis, et 99% mängijatest ei lähe kohtunikule seda juttu ajama, et ou ma lõin käega värava, tore et on see 1%, kes seda teeb. Videokordused oleks tõesti lahendus ja ellimineeriks ka enamuse simulantide ja ka toorutsejate pundist, mis ausaltöeldes on olulsielt laiem probleem näiteks kui need loetud/lugemata väravad. Isiklikult puudus absoluutne eelistus selles mängus edasisaaja suhtes, puudub nii igasugune antipaatia kui ka sümpaatia kummagi koondise suhtes.
                    Mina suhtuksin Keane'i täna täpselt samamoodi nagu ma nüüd suhtun Henrysse. See, et eile iirlasi toetasin ei muudaks selles osas midagi.
                    Pole tarvis mingeid videokordusi, tarvis on mängijatele selgeks teha, et ebaeetiline käitumine ei toida. Väga karmide karistuste abil.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                      Valetegijad võidavad liiga palju olulisi mänge jalgpallis. Olen alati olnud seda meelt, et kohtunike otsuseid peab austama ja tehnoloogia pole lahendus inimliku ebaaususe korrigeerimiseks.
                      Nonoh. Henry mängis olukorra lõpuni. Kohtunik oli see kes ei näind. Temast sõltub kas värav loeb või mitte. Oleks viies, kaheksas või neljakümnes kohtunik mingi nurga alt väravale eelnenud olukorda näind oleks Henry punase saand ja pilt oleks teine old eks. Ja õiglus oleks majas olnud.

Meil on olemas tehnoloogia ja võimalused kuidas seda õiglust jalgpallis suurendada. Miks me ei kasuta seda? See oli 3mas kord 1,5 nädala jooksul kus KOHTUNIK otsustas mängu skoori mitte mängija. Ngog sukeldus ilusasti, Piiroja hüppas kenasti ja nüüd siis see.

Kommentaar

Ei saa mitte vaiki olla

Minul on kurb lugeda foorumist, et jalgpalli armastavad inimesed, kes siin kogunema peaks, õigustavad Henry tegemisi. Tegu ei olnud mitte juhusliku käega, tegu oli ühe Prantsusmaa staarmängija sihiliku ja tahtliku valemänguga. Pettusega. Sohiga.

Ootan huviga FIFA reageeringut. Kardan, et tuleb kerge näpuviibutus "Ära enam" tee ning karistuseks määratakse Fair Play saadikuks.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                          Yo. Möistan, et sarnases situatsioonis ytleks ma midagi sarnast, kui mingi troll peale lendaks(normaalsete meestega vesteldes oleks lihtsalt vait vöi ytleks part of football), aga loodetavasti jätad sa selle situatsiooni meelde ja vaatad yle kuidas Pazzini just hiljuti(eelmine nädal?) tunnistas Hollandiga mängides käeviga(noh, eks tegemist oli ju ka söpruskohtumisega) ning mötled enne kui tuled jälle Itaalia koondise vöi klubide teemadesse trollima.

PS! Henry on cnut

Domenech@WC2010? ROFL. Kui see vöit tal ka kuidagi taskusse sajaks, siis oleks see arvatavasti suurim saavutus tema IQ-ga inimeste seas. Siiamaani on vist selleks tema vöistkonna finaalipääs.
                          Sa vist pead endale enne selgeks tegema, mida trollimine tähendab. Sinu jaoks on vist 99,9% foorumlastest trollijadi.

Kommentaar

FIFA võiks nüüd munasid näidata ja Henryle aastase bänni väänata. Vähemalt.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Pole tarvis mingeid videokordusi, tarvis on mängijatele selgeks teha, et ebaeetiline käitumine ei toida. Väga karmide karistuste abil.
                              Ebaeetiline käitumine toidab hetkel siiski küll. Päris palju on toitnud viimaste kuude jooksul. Sa ei saa rakendada väga karmi karistusi, sest mõnede juhtude puhul võta sa kinni kas nüüd daivis, või puutus jalga? mängis käega või mitte? Kindla karistuse saad määrata selliselele olukorrale mis on selge, nagu Henry jne, aga see süsteem ei toimiks elusees.
                              Ma ei väida, et ma sellise asja poolt olen, aga jalgpall, oli on jääbki selliseks.
                              Ja ei mingeid videkordusi, see rikuks kogu lõbu ja põnevuse ära.

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                                Ebaeetiline käitumine toidab hetkel siiski küll. Päris palju on toitnud viimaste kuude jooksul. Sa ei saa rakendada väga karmi karistusi, sest mõnede juhtude puhul võta sa kinni kas nüüd daivis, või puutus jalga? mängis käega või mitte? Kindla karistuse saad määrata selliselele olukorrale mis on selge, nagu Henry jne, aga see süsteem ei toimiks elusees.
                                Süsteemi toimimiseks on vaja kindlat protsessi. Kogenud kohtunikud vaatavad mängujärgselt olukorra üle ja otsustavad. Puht inimlikke asjaolusid kah arvesse võttes. Arvestada tuleb nii väljakukohtuniku arvamust, mängija teo tahtlikkust ja ka mängu ning teo olulisust.
                                Sest ütleme ausalt - pääs MM-ile on võimalik ainult kord nelja aasta jooksul. Mitme mängija jaoks üheainsa korra elus. Ei saa sellist mängu ja sellist tegu mõne suvalises liigamängus daivimisega võrrelda.

Kommentaar

Working...
                                X