Algselt postitas salajane33
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHenryt ma niiväga ei sõimakski (selge ju, et iga mängija sellises olukorras äksi täis ja tegutseb osalt automaatselt; umbes nagu krim.asjades afektiseisund) aga ilgelt käib närvi argument, et see ongi jalgpalli võlu ja, et taolised eksimused on osa jalgpallist jne. Kuskil kommentaariumis keegi idikas leidis koguni, et tänu sellisele põnevale sündmusele saame veel aastaid sellest mängust rääkida - vaata kui tore. Kusjuures enamus neist tüüpidest oleks kahtlemata vastupidisel seisukohal, kui taoline ebaõiglane saatus tabanuks nende lemmikmeeskonda, mitte vastupidi.
Jalka loomulik osa on ka vastasele jalgasõitmine, simuleerimine- miks siis kaarte jagada? Ja FIFA klounidele võiks veel eraldi vinti üle keerata, et oma traditsiooniline osa on ka neegritele banaani näitamise miks te selle üle nii pöördesse lähete?
Ma ise loodan , et see jama ärgitab vähemalt tublisi debatti, et mida teha, et tulemvikus taolisi intsidente vähem oleks.Ise pooldan videokordusi aga peaasi, et vähemalt probleemiga tegelema hakatakse.härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Rootsi kohtuniku kommentaar
Kuid nüüd on Hansson meelt muutnud: "Pärast mitmelt poolt tulnud toetust tunnen, et see polnud minu süü. Tegemist oli õnnetu olukorraga, mille tagajärjed olid Iirimaale saatuslikud. Kuid see polnud kohtunike viga." Rootsi kohtunike aastakoosolekul olid kõik kolleegid Hanssonit toetanud.
Et siis mängijad mängigu käega edasi ja kui saavad võidu ebaausal teel ei ole see kohtuniku viga?
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustEt siis mängijad mängigu käega edasi ja kui saavad võidu ebaausal teel ei ole see kohtuniku viga?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui kohtunik olukorda ei näe, ei saa see kuidagi tema viga olla. Viga on ikka jalgpallikultuuris, mis soosib valemängijaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui kohtunik olukorda ei näe, ei saa see kuidagi tema viga olla. Viga on ikka jalgpallikultuuris, mis soosib valemängijaid.
Ja et viga on jalgpallikultuuris.. pigem vaataks veidi laiemalt ja ütleks et pigem on viga ikkagi tänapäeva ühiskonnas, väärtushinnangutes. Või arvad et ühiskond on õiglane?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustJa et viga on jalgpallikultuuris.. pigem vaataks veidi laiemalt ja ütleks et pigem on viga ikkagi tänapäeva ühiskonnas, väärtushinnangutes. Või arvad et ühiskond on õiglane?
Mis aga kohtunikke puudutab, siis nende süüdistamine ei aita ju kuidagi. Üks skandaal järgneb teisele, aga lahendust ei ole. Tehnoloogia kasutuselevõtt ja mängu katkestamine iga vaieldava olukorra uurimiseks muudab jalgpallimängu kardinaalselt. See ei ole siis enam seesama mäng. Tehnilised taimaudid reklaamide jaoks on samuti kohe kohal.
Mina muud lahendust ei näe kui valemängijaid karistuste abil korrale kutsuda. Eile seesama Henry juba lippas ML mängus ringi nagu õige mees kunagi ja laiutas käsi kui keegi sõrmeotsaga puudutas. See on asi, mida ma ei taha näha ja miks ma jalgpalli aina vähem vaatan.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTäiesti nõus. Aga mis see jalgpallikultuur siis ikka muud on kui ühiskonna väärtushinnangute peegeldus?
Mis aga kohtunikke puudutab, siis nende süüdistamine ei aita ju kuidagi. Üks skandaal järgneb teisele, aga lahendust ei ole. Tehnoloogia kasutuselevõtt ja mängu katkestamine iga vaieldava olukorra uurimiseks muudab jalgpallimängu kardinaalselt. See ei ole siis enam seesama mäng. Tehnilised taimaudid reklaamide jaoks on samuti kohe kohal.
Mina muud lahendust ei näe kui valemängijaid karistuste abil korrale kutsuda. Eile seesama Henry juba lippas ML mängus ringi nagu õige mees kunagi ja laiutas käsi kui keegi sõrmeotsaga puudutas. See on asi, mida ma ei taha näha ja miks ma jalgpalli aina vähem vaatan.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTäiesti nõus. Aga mis see jalgpallikultuur siis ikka muud on kui ühiskonna väärtushinnangute peegeldus?
Mina muud lahendust ei näe kui valemängijaid karistuste abil korrale kutsuda. Eile seesama Henry juba lippas ML mängus ringi nagu õige mees kunagi ja laiutas käsi kui keegi sõrmeotsaga puudutas. See on asi, mida ma ei taha näha ja miks ma jalgpalli aina vähem vaatan.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
tehti teatavaks tugevusgrupid.
Lõuna-Aafrika Vabariik, Brasiilia, Argentina, Saksamaa, Itaalia, Hispaania, Inglismaa ja Prantsusmaa
Holland, Portugal, Šveits, Kreeka, Serbia, Taani, Slovakkia ja Sloveenia
Mehhiko, USA, Honduras, Austraalia, Jaapan, Lõuna-Korea, Põhja-Korea, Uus-Meremaa
Ghana, Kamerun, Elevandiluurannik, Nigeeria, Alžeeria, Tšiili, Paraguay, Uruguay
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar