Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
    Lihtsalt väikese huumoriga üritasin mainida nagu sinu jutu järgi oleks Henry võhik
    aga ongi ju

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
      Henryt ma niiväga ei sõimakski (selge ju, et iga mängija sellises olukorras äksi täis ja tegutseb osalt automaatselt; umbes nagu krim.asjades afektiseisund) aga ilgelt käib närvi argument, et see ongi jalgpalli võlu ja, et taolised eksimused on osa jalgpallist jne. Kuskil kommentaariumis keegi idikas leidis koguni, et tänu sellisele põnevale sündmusele saame veel aastaid sellest mängust rääkida - vaata kui tore. Kusjuures enamus neist tüüpidest oleks kahtlemata vastupidisel seisukohal, kui taoline ebaõiglane saatus tabanuks nende lemmikmeeskonda, mitte vastupidi.

Jalka loomulik osa on ka vastasele jalgasõitmine, simuleerimine- miks siis kaarte jagada? Ja FIFA klounidele võiks veel eraldi vinti üle keerata, et oma traditsiooniline osa on ka neegritele banaani näitamise miks te selle üle nii pöördesse lähete?
      Ma ise loodan , et see jama ärgitab vähemalt tublisi debatti, et mida teha, et tulemvikus taolisi intsidente vähem oleks.Ise pooldan videokordusi aga peaasi, et vähemalt probleemiga tegelema hakatakse.
      ongi loomulik osa ju jalgasõitmine, siis saad lihtsalt loomulikult ka kaardi või kaks
      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Guardiani viimases gallerys on paar liiga head, et postitamata jätta.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Rootsi kohtuniku kommentaar

Kuid nüüd on Hansson meelt muutnud: "Pärast mitmelt poolt tulnud toetust tunnen, et see polnud minu süü. Tegemist oli õnnetu olukorraga, mille tagajärjed olid Iirimaale saatuslikud. Kuid see polnud kohtunike viga." Rootsi kohtunike aastakoosolekul olid kõik kolleegid Hanssonit toetanud.

Et siis mängijad mängigu käega edasi ja kui saavad võidu ebaausal teel ei ole see kohtuniku viga?

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
            Et siis mängijad mängigu käega edasi ja kui saavad võidu ebaausal teel ei ole see kohtuniku viga?
            Kui kohtunik olukorda ei näe, ei saa see kuidagi tema viga olla. Viga on ikka jalgpallikultuuris, mis soosib valemängijaid.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Kui kohtunik olukorda ei näe, ei saa see kuidagi tema viga olla. Viga on ikka jalgpallikultuuris, mis soosib valemängijaid.
              Nõustun vanahärraga ning vabandan, kui nooruse uljuses - samas küsimuses - jäärapäiselt vastu vaidlesin.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Esimene lause on muidugi tase. Kohtunikel puudub siis igasugune vastutus. Näed või ei näe olukorda, süüdi jääb alati mängija. Kohtunik on nagu püha lehm. Ja olukorra nägemine on siis jube subjektiivne. Äkki oleks mõistlik see subjektiivsus asendada objektiivsusega- videokorduste kasutuselevõtuga?

Ja et viga on jalgpallikultuuris.. pigem vaataks veidi laiemalt ja ütleks et pigem on viga ikkagi tänapäeva ühiskonnas, väärtushinnangutes. Või arvad et ühiskond on õiglane?
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Peakohtuniku otseselt ei süüdistagi, kuid tema lause, et see ei ole kohtunike viga paneb muigama. Milleks siis on joonekohtunikud? Antud olukorras oli ka veel suluseis. Üks on selge - midagi tuleb muuta, kas siis moodne tehnika, videokordus või lisakohtunikud, aga seis samaks jääda ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    Ja et viga on jalgpallikultuuris.. pigem vaataks veidi laiemalt ja ütleks et pigem on viga ikkagi tänapäeva ühiskonnas, väärtushinnangutes. Või arvad et ühiskond on õiglane?
                    Täiesti nõus. Aga mis see jalgpallikultuur siis ikka muud on kui ühiskonna väärtushinnangute peegeldus?
                    Mis aga kohtunikke puudutab, siis nende süüdistamine ei aita ju kuidagi. Üks skandaal järgneb teisele, aga lahendust ei ole. Tehnoloogia kasutuselevõtt ja mängu katkestamine iga vaieldava olukorra uurimiseks muudab jalgpallimängu kardinaalselt. See ei ole siis enam seesama mäng. Tehnilised taimaudid reklaamide jaoks on samuti kohe kohal.
                    Mina muud lahendust ei näe kui valemängijaid karistuste abil korrale kutsuda. Eile seesama Henry juba lippas ML mängus ringi nagu õige mees kunagi ja laiutas käsi kui keegi sõrmeotsaga puudutas. See on asi, mida ma ei taha näha ja miks ma jalgpalli aina vähem vaatan.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Täiesti nõus. Aga mis see jalgpallikultuur siis ikka muud on kui ühiskonna väärtushinnangute peegeldus?
                      Mis aga kohtunikke puudutab, siis nende süüdistamine ei aita ju kuidagi. Üks skandaal järgneb teisele, aga lahendust ei ole. Tehnoloogia kasutuselevõtt ja mängu katkestamine iga vaieldava olukorra uurimiseks muudab jalgpallimängu kardinaalselt. See ei ole siis enam seesama mäng. Tehnilised taimaudid reklaamide jaoks on samuti kohe kohal.
                      Mina muud lahendust ei näe kui valemängijaid karistuste abil korrale kutsuda. Eile seesama Henry juba lippas ML mängus ringi nagu õige mees kunagi ja laiutas käsi kui keegi sõrmeotsaga puudutas. See on asi, mida ma ei taha näha ja miks ma jalgpalli aina vähem vaatan.
                      Kui videokordused oleks sisse viidud nagu tennises, siis mina ei näe katkestusets probleemi. Praegu võtab sama aja sisuliselt vaidlemine.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Tarmo Kink Henry olukorrast

Kommentaar

http://http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=356445

Kommentaar

olen nõus ka mängijate karmima karistamisega. kuid kui ka see midagi ei muuda, siis mis oleks lahendus? sellist jama nagu ka ei taha kohtunikelt kuulda, et ei näinud olukorda lihtsalt. mis mõte on siis nende kohtunike kasutamisel mängus kui tegelt nad ei taga ausat ja õiglast õigusemõistmist mängul?
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

üllatus, üllatus siseinfo ütleb seda, et minnakse lisakohtunike teed pidi ilmselt. Nii et tulevikus saab 6 kohtuniku olema suht tavaline, järjekordse suurema pääsukesena järgmise hooaja CL alagrupifaas juba ehk.

Kommentaar

tehti teatavaks tugevusgrupid.

Lõuna-Aafrika Vabariik, Brasiilia, Argentina, Saksamaa, Itaalia, Hispaania, Inglismaa ja Prantsusmaa

Holland, Portugal, Šveits, Kreeka, Serbia, Taani, Slovakkia ja Sloveenia

Mehhiko, USA, Honduras, Austraalia, Jaapan, Lõuna-Korea, Põhja-Korea, Uus-Meremaa

Ghana, Kamerun, Elevandiluurannik, Nigeeria, Alžeeria, Tšiili, Paraguay, Uruguay

Kommentaar

Working...
                                X