Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no nuud on asi bosniaga ikka vaga kole. joonekohtunikku visati asjadega. siit tuleb kindlasti kova trahv nende jalgpalliliidule.

portugali telekommentaatorid vordlevad sellist asja nagu oleks tegemist portugali segunda b liiga tiimi poolehoidjatega tegu
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
      No kui Brasiilia, portugal, argentiina, hispaania ja Itaalia mm. ei osaleks oleks tegu ju üpriski mõtetu asjaga ilma maailma parimateta.
      No siin nimekirjas on kaks keda mina nende nn.maailma parimate hulka ei arva,ehk siis antijalgpalli viljelevad portugal ja teine oscari nominent itaalia
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        Kas see jalgapall on ilus kus mehed koguaeg platsil külili on ja pisaratel voolata lasevad.Selliste meeskondade koht on pigem hollywoodis,aga vähemalt ei suuda nad millegi erilisega MM-il silma paista.

mm. võiks siis osaleda ainult Shotimaa, Inglismaa, iirimaa ja skandinaavia riigid?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          No siin nimekirjas on kaks keda mina nende nn.maailma parimate hulka ei arva,ehk siis antijalgpalli viljelevad portugal ja teine oscari nominent itaalia
          No ära arva siis... Itaalia on valitsev maailmameister ja kui see sulle ei meeldi, siis on see sinu probleem. Paljudele Itaalia meeldib, kaasaarvatud minule

Kommentaar

salihovic on päris pede mees. ehe minu maitse . enivei , sloveenia võitis .
            iHala Madrid !

Kommentaar

Nii Zhirkov sai ka siis punase.

Kommentaar

Lõpp läheb päris tuliseks,

Kommentaar

C'mon Robbie, one more !

Kommentaar

JAAAAAAAAA sibulad väljas. Gratzzz Slovenia

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                      No kui Brasiilia, portugal, argentiina, hispaania ja Itaalia mm. ei osaleks oleks tegu ju üpriski mõtetu asjaga ilma maailma parimateta.
                      Kuule, terav pliiats, kui nad valikturniirilt läbi ei suuda ennast mängida, siis nad ei ole ju ikka päris maailma parimad või mis?
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

tra, ma olen sillas praegu.. venemaa on väljas.

tublid sloveenid
                        au ja kiitus .

ausalt , tunne on oleks praegu justkui oleks eesti koondis alistanud venemaa .

Kommentaar

Pettumus missugune praegu...

Venelastel viskasid ka närvid üles... Slaavi temperament vast...

Kommentaar

Mis seal t2psemalt juhtus? Zhirkovile ei antud palli nagu ma aru sain ja mis ta seepeale tegi?

Kommentaar

isegi hiddink ei suuda sellest rahvast asja teha

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                                Kuule, terav pliiats, kui nad valikturniirilt läbi ei suuda ennast mängida, siis nad ei ole ju ikka päris maailma parimad või mis?
                                Keda need valikturniirid kotivad, peaasi, et mm. tegusid teeks, Portugal on sellel sajandil 5. suurturniirist 4. vähemalt veerandfinaali saanud, kolmel korral on saadud poolfinaali ja ühekorra finaali. Valikturniiri pole nad sageli võitnud aga finaalturniiril on portugal ikka hästi mänginud.

Kommentaar

Working...
                                X