Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mine arene, prantsusmaa oli pask ja ei väärinud samuti edasipääsu rumeeniagi.
Väärisid sama palju kui Itaalia.
Rumeenia isegi rohkem kui Itaalia.
Nagu juba eile mainisin- Õnneks näitavad hispaanlased ohmudele kiiresti koha kätte.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
mine arene, prantsusmaa oli pask ja ei väärinud samuti edasipääsu rumeeniagi.
Nagu enamus sinu 7000+ postist, pole sul ka seekord midagi tarka öelda
Itaalia nüüd küll paremat mängu ei näidanud.
Umbes sama sitta, kui Kreeka esimeses mängus Rootsi vastu.
Hästi tuletasid Itaalased eilses mängus meelde, miks nad alati nii ebameeldivad minu jaoks on olnud.
mis tähendab paremat mängu? ründavamat? võimaluste tekitamist? ...... kaitses mängisid paremini kui prantsusmaa ja ka rünnakul.....see kui tekitad võimalusi ja ära ei löö on su oma pask ja see ei tee su mängu teistest paremaks, kes võib olla lõid 2-st võimalusest 2 ära(kuigi nii ju ei olnud viimane mäng).Ja kuna alagrupis oli ka punkte rohkem, siis väärisid ka edasipääsu rohkem kui teised.........
Küsimus on selles, et võib olla tõesti mõndade jaoks näitasid Prantsusmaa ja Rumeenia atraktiivsemat või nii öelda ilusamat mängu, aga kuna kaotasid, siis väita, et paremat on küll vale.
Punase kohta nii palju, et see oli ju täiesti õigustatud....Abidal mängis selgelt meest mitte palli......ja oli viimane kaitsja ning võttis realse värava võimaluse ära....... milles küsimus? ...öelge miks see ei pidanud punane olema.....ja kas viga on tehtud kastis või kastist väljas ei mängi rollli...selge punane
Last edited by duff_K; 18.06.08, 15:16.
Põhjus: väike lisa
Ma ei olegi väitnud ,et Prantsusmaa oli parem sellel turniiril, kui Itaalia.
Kaks võrdset meeskonda. Itaalial oli lihtsalt rohkem õnne.
Peale Ribery vigastust vajus Prantsusmaa mäng täiesti ära.
Ribery algatas ju pea kõik prantslaste edukad rünnakud.
Ribery on Prantsusmaa hing, nagu seda oli ennem teda Zidane.
Siis muidugi ka veel punane kaart ja pennal. Viimane nael Prantsusmaa kirstu oli muidugi Henry hale saismine müüris karistuslöögi ajal, millest sündis ka itaalaste teine värav.
Pettumus on suur aga eks peabki vahel ebaõnnestuma, et suuremad muudatused toimuks.
Prantslaste haledat rünnakut sai tegelt ka ennem EM-i näha sõprusmängudes.
ma ei nimetanud ju konkreetselt, et sina oleksid seda väitnud!!....täiesti nõus, et kaks võrdset meeskonda.....samas võiks olla tähenärija ja öelda, et itaallased olid lihtsalt pennaltides parem kui prantslased 2 aastat tagasi ning see, et ribery sinna olukord pea laiali otsas tormas oli tema enda viga....... aga noh realselt võib selle ka õnne arveks lugeda...... nii et ei vaidle sel teemal........ minu jutu point oli see, et see kellel rohkem punkte oli järelikult parem ja kõik...sest mingi kohutavat ülekohut üheski mängus nüüd itaalia vastastele küll ei tehtud....... ja midagi pole teha selline see jalgpall ükskord on.... ...prantsusmaa poolehoidjad püüdke masendusest üle saada ning itaalia fännid olgu rõõmsad, et seekord nende meeskond just edasi sai
Kommentaar