Algselt postitas marcello
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM 2008 - alagrupp C
Collapse
X
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustVõibolla kõik polegi, kuid enamus siiski on sünnipärased itaallased erinevalt Prantsusmaast, kel meeskonnas vaid mustanahalised.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustJess! FC Aafrika alagrupis viimane, 1 punkt, 1 värav. Forza Azzuri!!!
Kommentaar
-
Vastik kuidas sellel itaalial alati veab.see punane oli kingitus teile kohtuniku poolt.aga hispaania taob teile puuri ilusti täis ja kui nemad seda ei suuda siis holland millagi ikka hävitab makaronidMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustVõibolla kõik polegi, kuid enamus siiski on sünnipärased itaallased erinevalt Prantsusmaast, kel meeskonnas vaid mustanahalised.
Anna teada, kus see enamus pesitseb, siis teaks teda vältida.
Kommentaar
-
Vincentilt väga asjakohane märkus muidugi, aga OOOOO (tegelikult ma ei tea, mitu O-tähte su nimes on) kas sulle ei tundu, et sa pisut liiga rassist oled? Mis silt on väljaku ääres? "No to racism!" äkki!?! Sa ei saa inimese päritolu tema nahavärvi järgi võtta. Kasva suureks!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustVastik kuidas sellel itaalial alati veab.see punane oli kingitus teile kohtuniku poolt.aga hispaania taob teile puuri ilusti täis ja kui nemad seda ei suuda siis holland millagi ikka hävitab makaronid
Kommentaar
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustVõibolla kõik polegi, kuid enamus siiski on sünnipärased itaallased erinevalt Prantsusmaast, kel meeskonnas vaid mustanahalised.
ja tegelikult olid itaallased lihtsalt sitad maadeavastajad
Kommentaar
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustVõibolla kõik polegi, kuid enamus siiski on sünnipärased itaallased erinevalt Prantsusmaast, kel meeskonnas vaid mustanahalised.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusthellõu, mina olen gregory coupet ja need on minu sõbrad sebastian frey, francois clerk, willy sagnol, sebastien squillaci, jeremy toulalan, samir nasri, karim benzema ja franck ribery.
ja tegelikult olid itaallased lihtsalt sitad maadeavastajad
Atlantise leiavad ainult Eston ja Rein üles, seda ka ainult ebakaines olekus.
EDU!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustVastik kuidas sellel itaalial alati veab.see punane oli kingitus teile kohtuniku poolt.aga hispaania taob teile puuri ilusti täis ja kui nemad seda ei suuda siis holland millagi ikka hävitab makaronid
Väga õigustatud kaart oli, kingitus oli siis kui su ema su ilmale tõi. Aga edasiste mängude kohta on raske öelda. Eks aeg näitab...“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNojah, enam pole midagi avastada.
Atlantise leiavad ainult Eston ja Rein üles, seda ka ainult ebakaines olekus.
EDU!
Meil oleks veel FC Flora avastada, aga õnneks ei avasta me seda kunagi.
Isegi ebakaines olekus mitte.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar