Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Jumal tänatud, et nuudlitel kõik sünnipärased saapamehed on
    Võibolla kõik polegi, kuid enamus siiski on sünnipärased itaallased erinevalt Prantsusmaast, kel meeskonnas vaid mustanahalised.

Kommentaar

Forza Italia!!!
      Saaks Luca oma sihiku ka veel paika, oleks tip-top.

Kommentaar

Algselt postitas OOOOO Vaata postitust
        Võibolla kõik polegi, kuid enamus siiski on sünnipärased itaallased erinevalt Prantsusmaast, kel meeskonnas vaid mustanahalised.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Siiski oli Itaalia see EM Prantsusmaast selgelt aktiivsemat jalgpalli näitav võistkond ning pääses õiglaselt edasi.
          Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Jess! FC Aafrika alagrupis viimane, 1 punkt, 1 värav. Forza Azzuri!!!
            Mul on selline tunne, et sa pole piisavalt peksa saanud lapsena.

Kommentaar

Vastik kuidas sellel itaalial alati veab.see punane oli kingitus teile kohtuniku poolt.aga hispaania taob teile puuri ilusti täis ja kui nemad seda ei suuda siis holland millagi ikka hävitab makaronid
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Anna teada, kus see enamus pesitseb, siis teaks teda vältida.

Kommentaar

Vincentilt väga asjakohane märkus muidugi, aga OOOOO (tegelikult ma ei tea, mitu O-tähte su nimes on) kas sulle ei tundu, et sa pisut liiga rassist oled? Mis silt on väljaku ääres? "No to racism!" äkki!?! Sa ei saa inimese päritolu tema nahavärvi järgi võtta. Kasva suureks!
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    Vastik kuidas sellel itaalial alati veab.see punane oli kingitus teile kohtuniku poolt.aga hispaania taob teile puuri ilusti täis ja kui nemad seda ei suuda siis holland millagi ikka hävitab makaronid
                    Kingitus? Toni üks-ühele väravavahiga ning tagant tüüp lendab kehasse sisse, täiesti lootusetu oli ju seal palli mängida... Mille eest siis veel punaseid jagada..? Mõrva eest? Pedofiilia eest?

Kommentaar

hellõu, mina olen gregory coupet ja need on minu sõbrad sebastian frey, francois clerk, willy sagnol, sebastien squillaci, jeremy toulalan, samir nasri, karim benzema ja franck ribery.

ja tegelikult olid itaallased lihtsalt sitad maadeavastajad

Kommentaar

Lähed rappa vaikselt. Varsti kukud mülkasse kui sel viisil jätkad.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Rassismi mula küll ei viitsi lugeda nii et ärge siis laimake kes must kes kollane kes beduiin vahet pole kõik mängivad paremini kui meie kokku..

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                            hellõu, mina olen gregory coupet ja need on minu sõbrad sebastian frey, francois clerk, willy sagnol, sebastien squillaci, jeremy toulalan, samir nasri, karim benzema ja franck ribery.

ja tegelikult olid itaallased lihtsalt sitad maadeavastajad
                            Nojah, enam pole midagi avastada.

Atlantise leiavad ainult Eston ja Rein üles, seda ka ainult ebakaines olekus.

EDU!
                            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                              neeger, homo, paadam

Väga õigustatud kaart oli, kingitus oli siis kui su ema su ilmale tõi. Aga edasiste mängude kohta on raske öelda. Eks aeg näitab...
                              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                                Nojah, enam pole midagi avastada.

Atlantise leiavad ainult Eston ja Rein üles, seda ka ainult ebakaines olekus.

EDU!

Meil oleks veel FC Flora avastada, aga õnneks ei avasta me seda kunagi.
                                Isegi ebakaines olekus mitte.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X