Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Lause hale naljakas oli lõpus vaadata, kuidas 4-4 olukorras Itaalia ei tahtnudki rünnata.
    Miski ütleb mulle, et sa tegid kõike muud kui naersid selle olukorra ajal. Mind ajas muigele Kivisilla kommentaar "Ei näe, et keegi rebestaks ennast..."

See õnnejama on ikka väga hale itk. Loomulikult oli Itaalial kergem võita Prantsusmaad ilma Riberyta, aga kui sa nüüd püüaksid objektiivselt tõele näkku vaadata, siis see tüdrukutebänd ei ole asjata kõige sitema väravatevahega lahkuv meeskond. Need minutid mil nad kolme mängu peale jalgpalli mängisid võib kahe käe sõrmedel üle lugeda.

MM-i finaalis oli väravalatt kaks korda prantslaste poolel. Itaaliale piisas ühest korrast.

Ärgem tehke vutist bingo lotot. Kuula, mis Wengeril oli õnne kohta öelda ja väärtusta FRA MM tiitlit, mil nad said Itaaliast jagu penaltitega ja EM tiitlit, kus suutsid viigistada viimasel minutil.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
      Liis Lassi kass ei peereta, vaid puuksutab Lassile näkku.

lingi leiate oluliste uudiste alt.
      slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust

Nagu iga teinegi inimene.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Miski ütleb mulle, et sa tegid kõike muud kui naersid selle olukorra ajal. Mind ajas muigele Kivisilla kommentaar "Ei näe, et keegi rebestaks ennast..."
          Ei ma naersin juba sellel aja.
          Sest kõik mis sisuliselt perse sai minna, see ka läks.
          Ohh eksin siiski, vahepeal tundus ,et Gallas sai ka vigastada ja kuna vahetused olid tehtud arvasin juba, et prantslased saavad veel 9kesi madistada.
          See muidugi oleks olnud kirsiks tordi otsas.
          See õnnejama on ikka väga hale itk. Loomulikult oli Itaalial kergem võita Prantsusmaad ilma Riberyta, aga kui sa nüüd püüaksid objektiivselt tõele näkku vaadata, siis see tüdrukutebänd ei ole asjata kõige sitema väravatevahega lahkuv meeskond. Need minutid mil nad kolme mängu peale jalgpalli mängisid võib kahe käe sõrmedel üle lugeda.

MM-i finaalis oli väravalatt kaks korda prantslaste poolel. Itaaliale piisas ühest korrast.

Ärgem tehke vutist bingo lotot. Kuula, mis Wengeril oli õnne kohta öelda ja väärtusta FRA MM tiitlit, mil nad said Itaaliast jagu penaltitega ja EM tiitlit, kus suutsid viigistada viimasel minutil.

Ja mida makaroni sööjad tegid?
          Lonkisid platsil ja veeretasid niisama palli. Kui see mäng polnud jalgpalli surm, siis ma tõesti ei tea mis on. Isegi Kreeka näitas paremat mängu Rootsi vastu.

Muide sa unustasid Abidali punast kaarti mainida.

EM 2000 rääkides ,siis nii palju, kui mina mäletan, surus Prantsusmaa terve teise poolaja itaalasi pärast itaalaste väravat ja värav pidi tulema varem või hiljem.
          Tuli siis hiljem

Kommentaar

Algselt postitas LambiAhv Vaata postitust
            Nagu iga teinegi inimene.
            et siis 50% inimestest ei peereta?

Kommentaar

Prantsusmaa põrumine näitas tegelikult kui tähtis oli Zidane nende jaoks.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Pigem seda, et Domenech on idioot.

Kommentaar

Ega siin midagi pikalt arutada pole. Kogu turniiri kõige nõrgeimaks meeskonnaks on osutunud Prantsusmaa. Vähemalt minujaoks. Mängupilt pask, treener lammas ning tiimi sisekliima olevat kah täiesti liimist lahti. See teenitud üks viigipunkt tundub tagant-järgi mõeldes kah kuidagi kuskilt õhust tulnuna. Nähtu järgi ütleks, et näiteks Austria ja Šveitsiga võrdlust Prantsusmaa ei kannatanud. Korraldajamaad näitasid väga ideerikast ning võitluslikku mängu.
                  See ainult hea, et nn. klassivahed jalgpalli suur- ja väikeriikide vahel on vähenemas.

Kommentaar

Prantsusmaa oligi nõrgim meeskond, väravatevahe oli suht -5
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Naljamehed.
                      Oleks Prantsusmaa - Itaalia mängus itaalastest keegi punase kaardi saanud, räägiksite te ka vastupidi.

Aga jah sisekliima on neil perses.
                      Evra ja Vieira olevat kaklema läinud.
                      Domenechile jalaga perse, vanad minema peksta ja MM-ile uue hooga

Kommentaar

Ja mida makaroni sööjad tegid?
                        Lonkisid platsil ja veeretasid niisama palli.
                        Mängisid niipalju kui vaja ehk neil jäi veel käike varuks. Kui oli veel 11 versus 11 nägin mina kuidas tekitati momente ainult Prantsusmaa värava all.

Muide sa unustasid Abidali punast kaarti mainida.
                        Mis siin mainida. Reeglid on sellised. Abidal hoidis algul jalga kinni ja pärast püüdis iga hinna eest maha tõmmata. Ma ei saa üldse aru miks keegi on kurb, et selline mees nagu Abidal keskkaitsest ära kadus. Ta tegi seal ju täiesti boumsongilikku horrorit.

Unustamisest rääkides ei mängi ka Itaalia 'süda' sellel turniiril, kui sa tähele pole pannud.

EM 2000 rääkides ,siis nii palju, kui mina mäletan, surus Prantsusmaa terve teise poolaja itaalasi pärast itaalaste väravat ja värav pidi tulema varem või hiljem.
                        Halvasti mäletad. Selle surumisega nad palju tekitada ei suutnud. Samalajal kui DP kolm võimalust ära vussis.

Ainuke oleks, mis tõesti paneks mind mõtlema selle paari võitja suhtes on teine treener või siis tuletõrjehüdrant pingil. No reaalselt jätta Treze välja joonise tõttu mis toodab ühe värava? Mexes välja sisekliima tõttu kui mängijad lähevad kättpidi üksteisele kallale?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Pirlo on vaieldamatult parim itaallane turniiril ja tema väljajäämine veerandfinaalist on suur kaotus.
                          Enda tsiteerimine imeb, aga siin tegin vähe De Rossile ja Buffonile liiga. Suur kaotus sellele vaatamata.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Mängisid niipalju kui vaja ehk neil jäi veel käike varuks. Kui oli veel 11 versus 11 nägin mina kuidas tekitati momente ainult Prantsusmaa värava all.

Mis siin mainida. Reeglid on sellised. Abidal hoidis algul jalga kinni ja pärast püüdis iga hinna eest maha tõmmata. Ma ei saa üldse aru miks keegi on kurb, et selline mees nagu Abidal keskkaitsest ära kadus. Ta tegi seal ju täiesti boumsongilikku horrorit.

Unustamisest rääkides ei mängi ka Itaalia 'süda' sellel turniiril, kui sa tähele pole pannud.

Halvasti mäletad. Selle surumisega nad palju tekitada ei suutnud. Samalajal kui DP kolm võimalust ära vussis.

Ainuke oleks, mis tõesti paneks mind mõtlema selle paari võitja suhtes on teine treener või siis tuletõrjehüdrant pingil. No reaalselt jätta Treze välja joonise tõttu mis toodab ühe värava? Mexes välja sisekliima tõttu kui mängijad lähevad kättpidi üksteisele kallale?
                            Paistab ,et vaatasime erinevat mänge.

Kommentaar

Mask!! Mida sa siis seal näha tahtsid??? Kui sul on 2-0 edu ja veel tähtsamad mängud ees, milleks rabeleda kui on vaja veel mängida ja taastumis aeg ei ole teab mis pikk. Hispaanlastel on juba sellega väike eelis et viimast mängu mängisid varumehed, ainuli Iniesta oli algkooseisu mees. Ja olen enam kui kindel et prantslased oleks samas seisus samuti rahulikumalt võttnud.
                              Sa oled lihtsalt kibestunud sa üle ja mõttle juba 2010 MM-le.
                              Muide mäng Rumeenia vastu oli vaata et igavam aga viimane mäng mulle juba täitsa meeldis.

Kommentaar

Algselt postitas Noobel27 Vaata postitust
                                Mask!! Mida sa siis seal näha tahtsid??? Kui sul on 2-0 edu ja veel tähtsamad mängud ees, milleks rabeleda kui on vaja veel mängida ja taastumis aeg ei ole teab mis pikk. Hispaanlastel on juba sellega väike eelis et viimast mängu mängisid varumehed, ainuli Iniesta oli algkooseisu mees. Ja olen enam kui kindel et prantslased oleks samas seisus samuti rahulikumalt võttnud.
                                Sa oled lihtsalt kibestunud sa üle ja mõttle juba 2010 MM-le.
                                Muide mäng Rumeenia vastu oli vaata et igavam aga viimane mäng mulle juba täitsa meeldis.
                                Vältimaks vaidluse jätkumist, ei kommenteeri ma sinu postitust.

Kommentaar

Working...
                                X